Bir gün döner mi?

Bakın sizce ya da bence denilecek ve yorumlanacak bir şey değil. Ben yorum yapmıyorum bildiğim bir şeyi söylüyorum, belki çok sağlam bir kaynağım var nerden biliyorsunuz, ayrıca buna inanmak istediğim için değil, keşke başka biri olsa..

Bende whatsap kullanmayı bilmeyen biri değilim, son görülme çevrimiçi, diye bir şey var ya hani. Ayrıca sadece bu değil biliyorum olmadığını ve burada nereden bildiğimi açıkça yazmak istemiyorum

Bende whatsap kullanmayı bilmeyen biri değilim, son görülme çevrimiçi, diye bir şey var ya hani. Ayrıca sadece bu değil biliyorum olmadığını ve burada nereden bildiğimi açıkça yazmak istemiyorum
İşte kapatabiliyot hepsini canım.
Benimde öyle ç içi olduğumu kimse göremiyor sadece o kişiye yazarsam görünüyor.
Bu şekilde bir ayarlama var.
Kimse ç içi olduğumu göremiyor .
Oda öyle yapmıştır .
Son görülme zaten kapatılıyor ama ç içi durumu da artık kapatabiliniyor

Hayır yani başka biri olmasa da niye bu adam ortada yok bir aydır.
Her yoruma ters cevap veriyorsun burda herkes senin iyiliğin için konuşuyor .
Adam saygısız terbiyesiz biri.

3 aylik beraberliği içinizde fazla buyutmussunuz.O sizin kadar mutlu değilmiş.Filmlerde falan olur dediğiniz de gerçek hayatta 3 aylık ilişkiyi unutamayıp dönen ya cinsellikten ya da parasizliktandir.
Ya o zaman cinsellik için dönsün, inanın hiç önemli değil. Herkes aşkı olduğum için dönmesini istediğimi sanıyor ama ben hırsımı almak içimdekileri dökmek için istiyorum. Bu adam cinsel olarak da mı özlemiyor, ten uyumumuz mükemmeldi özellikle onun için. Onu geçtim cinsel ihtiyacı da mı yok bu adamın anlamıyorum ki.

Sizin halen kendinizi tek sanmanız çok hoş ya.

Yahu deliricem djdkdk sanmıyorum biliyorum diyorum neden inanmıyorsunuz. Keşke başka biri olsa inanın çok daha kolay olurdu ve unuturdum
Adamın ardında gözünüz var heralde bu kadar emin konuştuğunuza göre.

Vallahi trip atan hayatı zehir eden kavga eden kızlar unutulmuyor büyük ihtimalle seni unutmuştur ve dönmez

Yooo tam olarak sizi bu takıntı bitiriyor.
Hangi takıntı? Buraya konu açıyorum duygularımı paylaşıyorum, acı çekiyorum ve her şeyi düşünüyorum. Normal değil mi çünkü ne olduğunu hala bilmiyorum. Başka biri var diyorsunuz olmadığını biliyorum diyorum bu bir yorum değil üstelik. Takıntıysa bile yardımcı olmak yerine bu takıntı sizi bitirir deyip daha da zorlamanız normal mi

Bakın şimdi siz iki elinizi saçınızın içinden geçirip masaj yaparak düşüncelere dalarken onun eli kim bilir kimin saçının içinde şu an. Nerden bileceksiniz? Ardına göz mü taktınız adamın, nerden bileceksiniz?

Yahu deliricem djdkdk sanmıyorum biliyorum diyorum neden inanmıyorsunuz. Keşke başka biri olsa inanın çok daha kolay olurdu ve unuturdum
Kız kamera mı koydun evine.
Aman boşver ya salağın teki diyorum boş yere üzüyorsun kendini

Ya takıntı falan değil herkes bir ne oluyoruz der bu duruma.
Adama belli ki duygun var ama değmezzz.
Salak belli sorumsuz .
Ciddiyete gitmesinden korkmuş topuklamış.
Klasik erkek tribi bu .
O kadar çok kadın yaşıyor ki bu durumu.
Yalnız değilsin.
Hele bu devirde.
Bir adama güvenmeden o senin için çaba vermeden birşeyler yaşanınca böyle oluyor çoğu zaman sil üstünü gitsin ya .
Bunlara su bile vermicen köpek gibi koşturucan peşinde bu tipler bundan anlar

Bakın şimdi siz iki elinizi saçınızın içinden geçirip masaj yaparak düşüncelere dalarken onun eli kim bilir kimin saçının içinde şu an
Bakın şu cümle o kadar yanlış o kadar sağlıksız ki. Yas içinde olan birine asla söylememeniz gereken bir şey mesela, ama pardon ben takıntılıyım sizler normalsiniz

Haklısınız Silicem bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…