Bakın sizce ya da bence denilecek ve yorumlanacak bir şey değil. Ben yorum yapmıyorum bildiğim bir şeyi söylüyorum, belki çok sağlam bir kaynağım var nerden biliyorsunuz, ayrıca buna inanmak istediğim için değil, keşke başka biri olsa..Bu yaptığına günümüzde ghostlama deniyor.
Siz ne kadar emin olsanız da bence başka birisi var.
Nereden biliyorsunuz ki? 1 aydır yazmamışsa ve siz yazdığınızda da düşman gibi cevap vermişse “ bana bir daha yazma o yüzden sana bu kadar sert/düşman gibi davranıyorum” demek istemiştir. Sizin lehinize bir durum yüzünden 1 aydır yazmaması durumu ancak dizilerde/filmlerde olur.
Ayrıca dönse bile boşta kaldığı için döner, bu da yine aynı şekilde birden iletişimi keserek sonuçlanır bence..
Bende whatsap kullanmayı bilmeyen biri değilim, son görülme çevrimiçi, diye bir şey var ya hani. Ayrıca sadece bu değil biliyorum olmadığını ve burada nereden bildiğimi açıkça yazmak istemiyorumBide WhatsApp ç içi durumu kapanıyor ki .
Yani kapalıdır göremezsiniz.
Sadece sizinle konuşurken gözükür.
Ayrıca belki telde konuşuyor .
WhatsApp ç içi durumundan biriyle flört edip etmediği anlaşılmaz bu kadar kolay değil.
Ben her dakka ç içiyim konuşuyorum arkadaslarla beni izleyen varsa sevgilisi var diyordur ama kimse yok
İşte kapatabiliyot hepsini canım.Bende whatsap kullanmayı bilmeyen biri değilim, son görülme çevrimiçi, diye bir şey var ya hani. Ayrıca sadece bu değil biliyorum olmadığını ve burada nereden bildiğimi açıkça yazmak istemiyorum
Ya o zaman cinsellik için dönsün, inanın hiç önemli değil. Herkes aşkı olduğum için dönmesini istediğimi sanıyor ama ben hırsımı almak içimdekileri dökmek için istiyorum. Bu adam cinsel olarak da mı özlemiyor, ten uyumumuz mükemmeldi özellikle onun için. Onu geçtim cinsel ihtiyacı da mı yok bu adamın anlamıyorum ki.3 aylik beraberliği içinizde fazla buyutmussunuz.O sizin kadar mutlu değilmiş.Filmlerde falan olur dediğiniz de gerçek hayatta 3 aylık ilişkiyi unutamayıp dönen ya cinsellikten ya da parasizliktandir.
Özelden yazayım size o zaman biliyorum çünkü.Hayır yani başka biri olmasa da niye bu adam ortada yok bir aydır.
Her yoruma ters cevap veriyorsun burda herkes senin iyiliğin için konuşuyor .
Adam saygısız terbiyesiz biri.
Sizin halen kendinizi tek sanmanız çok hoş ya.Ya o zaman cinsellik için dönsün, inanın hiç önemli değil. Herkes aşkı olduğum için dönmesini istediğimi sanıyor ama ben hırsımı almak içimdekileri dökmek için istiyorum. Bu adam cinsel olarak da mı özlemiyor, ten uyumumuz mükemmeldi özellikle onun için. Onu geçtim cinsel ihtiyacı da mı yok bu adamın anlamıyorum ki.
Yahu deliricem djdkdk sanmıyorum biliyorum diyorum neden inanmıyorsunuz. Keşke başka biri olsa inanın çok daha kolay olurdu ve unuturdumSizin halen kendinizi tek sanmanız çok hoş ya.
Adamın ardında gözünüz var heralde bu kadar emin konuştuğunuza göre.Yahu deliricem djdkdk sanmıyorum biliyorum diyorum neden inanmıyorsunuz. Keşke başka biri olsa inanın çok daha kolay olurdu ve unuturdum
Neyse neye inanmak istiyorsanız inanın, bilmesem neden bu kadar emin konuşayım.Adamın ardında gözünüz var heralde bu kadar emin konuştuğunuza göre.
Bu takıntı sizi bitirir.Neyse neye inanmak istiyorsanız inanın, bilmesem neden bu kadar emin konuşayım.
Bu takıntı beni bitirmiyor da bazı insanların yorumları bana daha çok takıntı yaptırıyorBu takıntı sizi bitirir.
Yooo tam olarak sizi bu takıntı bitiriyor.Bu takıntı beni bitirmiyor da bazı insanların yorumları bana daha çok takıntı yaptırıyor
Vallahi trip atan hayatı zehir eden kavga eden kızlar unutulmuyor büyük ihtimalle seni unutmuştur ve dönmez1 aydır konuşmuyoruz ancak ben hala dönmesini istiyorum. Çok uzun süreli birşey değildi evet 3-4 aylık bir şeydi. Ancak sürekli beraberdik ve çok mutluyduk. Beni sevdiğini düşünüyordum, onun da mutlu olduğundan eminim. Bir yandan bittiğini kabul etmeye çalışıyorum, bir yandan da istemsizce bekliyorum. Çünkü bu yaptığının haksızlık olduğunu düşünüyorum, neden bittiğini bile bilmiyorum. Başka biri yok onu biliyorum ama bana bir açıklama dahi yapmadı ve bu yüzden çok kızgınım. Onun üzülüp onun beni kaybetmesi gerekiyordu diye düşünüyorum. İster istemez hırs yaptım.
Sevmiyormuş, ya da dönse ne olacak gibi şeyler söylemeyin lütfen. Ben sadece özler mi, pişman olur mu bunu merak ediyorum. Ona her zaman güzel davranan biri oldum, bir sorun olsa bile tatlı bir şekilde konuşurdum. Trip atan biri olmadım hiç, anlayışlıydım. Hatta insanlar birbirlerinin dinlendiği limanı olmalıdır ve sen benim için öylesin derdi. Yani bunları anlatıyorum çünkü bir gün döneceğini bilmek istiyorum. Belki bunu bilirsem biraz rahat edecek içim.
Geri dönmek için mi istiyorsun derseniz, hayır geri dönmek istemiyorum. Sadece bana döndüğünde konuşup yüzleşmek istiyorum. Aslında içimdekileri ona söylemek istiyorum ama şu an umrunda bile değilsem hiç bir anlamı olmaz, o yüzden o bir gün gelirse o zaman söylemek istiyorum.
Sizce döner mi, çok merak ediyorum
Hangi takıntı? Buraya konu açıyorum duygularımı paylaşıyorum, acı çekiyorum ve her şeyi düşünüyorum. Normal değil mi çünkü ne olduğunu hala bilmiyorum. Başka biri var diyorsunuz olmadığını biliyorum diyorum bu bir yorum değil üstelik. Takıntıysa bile yardımcı olmak yerine bu takıntı sizi bitirir deyip daha da zorlamanız normal miYooo tam olarak sizi bu takıntı bitiriyor.
Bakın şimdi siz iki elinizi saçınızın içinden geçirip masaj yaparak düşüncelere dalarken onun eli kim bilir kimin saçının içinde şu an. Nerden bileceksiniz? Ardına göz mü taktınız adamın, nerden bileceksiniz?Hangi takıntı? Buraya konu açıyorum duygularımı paylaşıyorum, acı çekiyorum ve her şeyi düşünüyorum. Normal değil mi çünkü ne olduğunu hala bilmiyorum. Başka biri var diyorsunuz olmadığını biliyorum diyorum bu bir yorum değil üstelik. Takıntıysa bile yardımcı olmak yerine bu takıntı sizi bitirir deyip daha da zorlamanız normal mi
Kız kamera mı koydun evine.Yahu deliricem djdkdk sanmıyorum biliyorum diyorum neden inanmıyorsunuz. Keşke başka biri olsa inanın çok daha kolay olurdu ve unuturdum
Ya takıntı falan değil herkes bir ne oluyoruz der bu duruma.Hangi takıntı? Buraya konu açıyorum duygularımı paylaşıyorum, acı çekiyorum ve her şeyi düşünüyorum. Normal değil mi çünkü ne olduğunu hala bilmiyorum. Başka biri var diyorsunuz olmadığını biliyorum diyorum bu bir yorum değil üstelik. Takıntıysa bile yardımcı olmak yerine bu takıntı sizi bitirir deyip daha da zorlamanız normal mi
Bakın şu cümle o kadar yanlış o kadar sağlıksız ki. Yas içinde olan birine asla söylememeniz gereken bir şey mesela, ama pardon ben takıntılıyım sizler normalsinizBakın şimdi siz iki elinizi saçınızın içinden geçirip masaj yaparak düşüncelere dalarken onun eli kim bilir kimin saçının içinde şu an
Haklısınız Silicem bir şekildeYa takıntı falan değil herkes bir ne oluyoruz der bu duruma.
Adama belli ki duygun var ama değmezzz.
Salak belli sorumsuz .
Ciddiyete gitmesinden korkmuş topuklamış.
Klasik erkek tribi bu .
O kadar çok kadın yaşıyor ki bu durumu.
Yalnız değilsin.
Hele bu devirde.
Bir adama güvenmeden o senin için çaba vermeden birşeyler yaşanınca böyle oluyor çoğu zaman sil üstünü gitsin ya .
Bunlara su bile vermicen köpek gibi koşturucan peşinde bu tipler bundan anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?