Geçmiş olsun ...
İlk önce yapacağınız şey kendinize acımayı bırakıp olumsuz düşünmeyi bırakıp dünyanın sonuymuş gibi düşünmeyi bırakıp olumlu düşünceler içine girmelisin.
Teyzemdede vertigo var. ilaçlarını düzenli kullandı ve bunun yanında bitkisel çaylar içti. Ve şuan kontrol altında uzun süre bu hastalıkla ilgili şikayet duymadım.
benim 4aydir 4.atagim cok sık yokluyor.serum bile fayda etmedi..adet zamanlarimda artardi simdi de mevsim degisimi dedi doktor.bende okula gidemiyorum gunlerdir yatiyorum. o kayma hissini hissetmedigim gun yoktu zaten onemsememeye calisiyorum ama atak geldimi ne fayda.atakta dizzness seklinde oluyo dimi
Olumlu dusuncelerle uzun zamandir ugradiyorum zaten ama insaniz bunlari yasadikca olumlusu falan kalmiyor.4aydir ilac kullaniyorum ama bugun yine en bastayim..dibe vurdugum bi anda paylasip rahatlamak destek almak istedim.
Bana da öyle dedi, diziness değil baya döndü başım dün sabah, bi de grip atlattım ardından regl oldum şimdi de atak geçirdim. geçen yıl da aynı sırayla olmuştu. östaki borusu kapalı, rinitim var burnum tıkanıyo, havalar bi de annem ameliyat olmuştu üstüne nişan telaşı vs derken hastalandım. Meniere dedi dün doktor bana, çünkü hiç bi belirti yokmuş.
bundan 4ay once tanistim vertigoyla...o gecmeyen bulanti icimin dönmesi bulanik görmemle acilde gecen saatlere ragmen 10gun hareketsiz yattim.neye uzuldun bu kadar dedi dayim,doktor kendsi.evet stresliydim zaten uzun zamandir kaygilarim vardi bide ustune bu geldi.sonralari hic gecmedi o sallantı hissi adet zamanlarimda yataklara dustum.beyin mrim doplerim kan testlerim cok normal ama gecmiyoda gecmiyo.hastalik hastasi oldum bulamiyolar neyim oldugunu diye agliyorum gunlerdir.mr temiz ciktgi halde beynimde sorun var dedim durdum.cnku ic kulagimdada bsey yok ve bu yalanci vertigo daha cok beyincikle ilgiliyms.doktorlara dayima guvenemez oldum.bugunum acilde gecti serumlar bile fayda etmiyo geldimi gunlerce gecmiyohenuz 20 yasindayim ama yasama sevincim istegim kalmadi bunu ceken anlar.gercekten dunya algim bozuldu sanki.. Anlatip dertlesmek istedim dualariniz benimle olsun..bu arada pskiyatr yardimi aliyorum kendim olumlu dusunce kuantumla ilgileniyorum ama gecmedikce en basa donuyorum her seferinde.
evet az önce öğrendim . Vertigo meniyer mişim .bi bu eksikti . Onca rahatsızlıklarımdan sonra . Doktor neyi bu kadar kafana taktın dedi malum kpssoff içime ata ata . Tedavisi mümkün ama insanın psikolojisi bozuluyor . Günde 10 defa tekrarlıyan baş dönmesi ve mide bulantısı tez zamanda iyileşiriz inşallah ...
Ha deyince geçmez ki..
ilaç kullanıyorsun evet ama bu demek değil ki bıçak gibi kessin bu hastalığı.
Ara ara tabiki ağrın olabilir ama merak etme bi süre sonra her şey kontrol altında olucak.
Her şeye rağmen olumsuz düşünme. insan ne yaşarsa yaşasın olumsuz düşüncelere itmemeli kendini.
Başa mı döndün aldırma. Deli gibi ağrın olsun vs artık ne hissettiriyorsa bu hastalık ona inat ne yapıyorsan devam et diren görmezden gel pes etme.
Çok basit gibi görünsede bazen başım ağrır yada dişim ağrır ama nasıl bi ağrı delircem sanarım ağrıdan bazen hem dişim hem başım hemde kulağım tutar...Ne ilaç içerim ne bir şey çıkarım dışarı gezerim film izlerim müzik dinlerim vs aklıma ne gelirse yaparım ağrıyla başa çıkmayı biliyorum Sende dene umutsuzluk yada pes etmek insanı daha kötü etkiliyor.
gecmis olsun acil sifalar.menier bildigim kadariyla kulak cinlamasi ugultusu ve isitme kaybida yapiyo oyle mi? Eger ic kulaktan kaynaklaniyosa yani soyle soliyim dis cevre donuyosa ilaclar iyi gelcektir benmki malesef oyle degil
canım bilmiyorum ki az önce aldım sonuçlarımı tanı kısmında meniyer rahatsızlıgı ( vertigo) yazıyor evet habire dönme dolaptay mışım gibi . Sallanıyor bi kaç saniye sonra geçiyor .galiba kulakta sıvı kaybıda dedi . Denge bozuklugudaa . Offf yazdıkça sinirlerim bozuluyor bi bu eksikti diyecem rabbimin gücüne gidecek onca rahatsızlıktan sonraa bunu da atlatırım... Ama stressten uzakkkkk . Duy kocacıgım duyyyy....stresss yasakkk
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.Üzülmemeye çalışın biliyorum zor ama güzel hayaller filan kurmaya çalışın mesela ben en çok öyle mutlu oluyorum kötü zamanlarımda.
Doktorum bana psikolojik olarak iyileşmeyi atak zamanı dışında dene çünkü atakta ciddi bir baş dönmen var dedi, denge testlerinde bariz belliydi zaten.
pozisyonel olmasını ne çok isterdim ama malesef tedavisi olmayan meniere sendromu, neysek epilepsi değil diye şükretmeye çalışsam da ağlamaktan gözlerim açılmıyo... Öyle iyi düşünle dönme durmuyo işte.
Doktorum bana psikolojik olarak iyileşmeyi atak zamanı dışında dene çünkü atakta ciddi bir baş dönmen var dedi, denge testlerinde bariz belliydi zaten.
pozisyonel olmasını ne çok isterdim ama malesef tedavisi olmayan meniere sendromu, neysek epilepsi değil diye şükretmeye çalışsam da ağlamaktan gözlerim açılmıyo... Öyle iyi düşünle dönme durmuyo işte.
Norologa gorunmeyi dusunuyorum canim zaten.vertigo muydu tek belirtisi?canım seni benden iyi hiç kimsa anlayamaz. emin ol o vertigo ilaçlarını, depresyon ilaçlarını bende maalesef uzun süre kullanmak zorunda kaldım ama geçmedi. kalkınca baş dönmesi, midemde tarif edemediğim bir his bulantı gibi....benimde tüm tahlillerim tertemiz çıkardı naz yapıyor gibi olurdum sonra. doktorlar sana hiç epilepsiden yada epilepsi benzeri bir rahatsızlıktan bahsettimi çünkü bende yedi yıl sonra basit parsiyel epilepsi çıktı. eeg çektirdim ama özellikle baş dönmesi yaşadığım dönemlerde çektirdim ve sonunda ortaya çıktı. tedavime başladım ve çok şükür dört yıldır çok iyiyim. dediğim konunun üzerine bir eğil. aynı şey olmayabilir ama ihtimali de göz önünde bulundur.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?