Bir halt ettim mesaj attım

Tek tek şu mesajları okuduğuma inanamıyorum bence interneti 3 saat kapatması normal değil,ben sevgilimle bir süre ayrı kaldıktan sonra yazmıştım ve 20 dk aralarla cvp yazmama rağmen whatsappda benim yazmamı bekliyordu yazdığım anında mavi tık oluyordu.

Ne güzellll maşallah ❤Peki size ilk yazdığınızda nasıl davrandı?
Inanın tam hatırlamıyorum. Ama kısaca özet geçmek gerekirse. Biz bununla 2015 yılında birkaç ay flört ettik. Kendisi kuzenimin arkadaşı. Ama olmadı çünkü kendisi biz konuşmaya başlamadan 8 ay önce falan nisan atmıştı. Ben baktım aklı eskilerde başlamadan bitsin dedim. Bu da tamam dedi. Biz tam 1 sene boyunca 2 ayda bir kısa kısa sosyal medyadan mesajlaştık. Çünkü ben telefon no falan silmistim. Tabi ilk mesajı hep ben attım. Ama bu her konuşma sonunda sana umut vermek istemiyorum deyip konuşmayı bitirdi. En son bu olay olduğunda 2016 Ekim benim canıma tak etti. Ne istiyorsun dedim. Madem umut vermek istemiyorsun ama veriyorsun her yerden engelle yazma bir daha dedim. 10 dakika sonra telefonuma mesaj geldi. Ben seninle bir yola çıkmak istiyorum. Böyle oldu bizim ki.

Çok güzelmiş olmayacak gibi görünürken olmuş bir anda. Hep mutlu olursunuz umarım. Darısı da benim başıma :) aslında bizimkine aşırı derecede benziyor. Umaım sonu da benzer

Mesajları en baştan okudum kendimi yurtta kaldığım günlerde birimiz yeni bir flört bulunca başına toplandığımız günlerdeki gibi hissettim :) Ne durumdasınız konu sahibi nasıl gidiyor muhabbet
Bayağı bir konuştuk. Hatta buluşma ayarladık ama zor birazcık, farklı şehirlerdeyiz. Ortada bir yerde görüşme ihtimalimiz var :)

Mesajları tek tek okudum sonuna gelene kadar esas oğlan neti açmış neyse ki Ben de kendince nedenleri olduğunu yazacaktım çünkü istemese hiç yazmaz hatta kusura bakma demez. Arkadaşça konuşalım yok rahatsız etmedim inşallah falan deme. Sanki yeni tanıştığın biriyle flört edermiş gibi devam et. Oradan buradan sohbet ederek. Sorgulama, geçmişi hiç açma.

Ahaha inşallah ilerler de yazarım tabiki :) zaten onla konuşuyorum aklım burda kızlara da haber vereyim diyorum snslsld

Gerçekten ama benim ruh halimden de olabilir ama acayip heyecanlı heyecanlı okudum sabahın bu saati ee hadi bakalım güzel bir şeyler olur belki ilerleyen zamanlarda hı Ben de bir koç olarak, kesinlikle ama kesinlikle sabırsızlık durumuna dikkat et bence çünkü başımızın belası bu durum

Çok mutlu oldum. Hayırlı olsun ama mesajları ben göremedim

kesinlikle bu sabırsızlık tam bir bela inşallah olur güzel şeyler

Çok mutlu oldum. Hayırlı olsun ama mesajları ben göremedim
Hani mesajlar nerde
Mesajları buraya atmadım, tek tek de yazmadım ama anlatayım. Bir anda yazdı akşam bir kaç kez kusura bakma üst üste geç yazdım dedi. Sonra genel geçer şeyleri konuştuk, havalar nasıl, okul nasıl iş nasıl. Bir ara şehirlere geldi muhabbet. Ayarlayabilirsek buluşalım dedi. Farklı şehirlerdeyiz ama, denk gelirse eğer yakında buluşabiliriz

Bekarlığım aklıma geldi meğer o zamanlarimız ne kadar güzelmiş bekarlığını özleyen bi tek ben miyim acaba
Bu arada konu sahibi son durum nedir sohbet ne durumda merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…