Ailesinin durumu iyi değilse gerçekten modem olmayabilir. MobilDen de girecek kadar interneti kalmamış olabilir. Paket aşımında Turkcell 25 lira giydiriyor mesela. Az para mıSiz de haklısınız sanırım :) valla iyice kafam karıştı, umursamıyor mu yoksa gerçekten internete giremiyor mu bilmiyorum hangisi doğru.Ailesinin durumu iyi değil. Bu sene mezun oldu çalışmıyor dediğine göre de . Ama evlerinde de internet vardır diye düşünüyordum Sabırlı davranayım o zaman en iyisi. Ya da yazdığında güzel bir şekilde benim amacım seninle arkadsşça konuşmak tabi sende istersen , istemezsen de saygı duyarım. Umarım rahatsız etmedim gibi bir şey demeyi düşünüyorum.
İnşallah öyledir. Yoksa insan illa ki açardı herhaldeAilesinin durumu iyi değilse gerçekten modem olmayabilir. MobilDen de girecek kadar interneti kalmamış olabilir. Paket aşımında Turkcell 25 lira giydiriyor mesela. Az para mı
Tamam bu sefer nolursa olsun çok sabırlı davranıcam ve sorun çıkarmiyicam. Umarım düzelir her şeyBence sorun internet olmaması değil. Karsısında bir ara onu terkeden 6 ay sonra yazan bir kadın var. Şaşırmıştır yada bir sorunu olabilir yada hayatında biri olabilir yada vs vs... Bence zamanında yeterinde dengesizlikler yaşanmış ya şimdi sağlam davran. Trip atma bu kadar özlediğin bir adamsa hakettiği gibi davran. Belki artık bir ilişkiniz olmayacak ama yine de dengeli saygılı davran anlamaya çalış. Hayırlısı olsun hakkinda
Sabredicem ama 3 saat boyunca interneti açmaması da ister istemez umrunda bile olmadığını düşündürüyorYa adam ne niyetle yazdığını bilmiyor ki..Canın sıkıldı öylesine mi mesaj attın da sanabilir..Benim de başıma gelse niyetini anlamadan hemen aa beni unutamamış bana yürüyor demem..Bence sohbete devam edin zamanla belirir herşey..Siz geçmişten yada ilişkin var mı filan diye sormayın..Bakalım o sorarsa ümitlenmiş diye düşünülebilr..Yavaş yavaş aceleye mahal yok..Hemen anlasın karşılık versin yeniden başlarız diye beklentiye girmeyin...Sabır iyidir
Iyi de kuzum belki telefonu bozuk. Bir derdi var :)Sabredicem ama 3 saat boyunca interneti açmaması da ister istemez umrunda bile olmadığını düşündürüyor
İnterneti açmamasının birçok sebebi olabilir..Sonuçta interneti sadece siz belki birgün yazarsınız diye kullanmıyor .Sizin yazdığınıza önem vermese görmezden de gelebilirdi..Derste çalışıyormuş. Internete hep ihtiyacı vardır..Ya siz şimdi tedirginsiniz ya herşeyi üstünüze alıyorsunuz..Aşkları zaten hep bu sanmalar bitiriyorSabredicem ama 3 saat boyunca interneti açmaması da ister istemez umrunda bile olmadığını düşündürüyor
Iyi de kuzum belki telefonu bozuk. Bir derdi var :)
Tamam kızlar dikkate alıcam sizi dinliyicem :) çok sağolunİnterneti açmamasının birçok sebebi olabilir..Sonuçta interneti sadece siz belki birgün yazarsınız diye kullanmıyor .Sizin yazdığınıza önem vermese görmezden de gelebilirdi..Derste çalışıyormuş. Internete hep ihtiyacı vardır..Ya siz şimdi tedirginsiniz ya herşeyi üstünüze alıyorsunuz..Aşkları zaten hep bu sanmalar bitiriyor
Bence umrunda olmasa hiçbişey yazmaz kestirip atardı.bana maddi durumu çok kötü oldugunu düşündürdü.öyle bir dönemden geçmiştim bende istesem bile msj atamıyordum mesela ve söyleyememiştimde.Sabredicem ama 3 saat boyunca interneti açmaması da ister istemez umrunda bile olmadığını düşündürüyor
Sanırım dediğiniz gibi, yoksa benim için olmasa başka bir şey için yine açardı interneti . Üzüldüm şimdi..Bence umrunda olmasa hiçbişey yazmaz kestirip atardı.bana maddi durumu çok kötü oldugunu düşündürdü.öyle bir dönemden geçmiştim bende istesem bile msj atamıyordum mesela ve söyleyememiştimde.
Attım bile skslslslsö
Yav ne alaka besize yazmayan birine yazmak kadar gurursuz bir şey yok
Çok yanlış bir düşünce....size yazmayan birine yazmak kadar gurursuz bir şey yok
Normal değil mi?Sanırım dediğiniz gibi, yoksa benim için olmasa başka bir şey için yine açardı interneti . Üzüldüm şimdi..
Sonuna kadar haklısınız. İyi ki yazmışım buraya. Bazı konularda çok aydınlandım ve çok sakinleştim.Normal değil mi?
Siz karşıdakinin yerinde olsaydınız, eskiden biri yazsa sanki yıllarca bugünü bekliyormuşsunuz gibi ve hiç birşey yaşanmamış gibi normal devam etmezdiniz heralde.
Karşı taraf şuan gayet normal tavırlarında.
Şuan siz sevgilisi filan mısınız ki , sizle konuşmak için netini açsın, can atsın.
Unutmayın konuşmak isteyen yazan sizsiniz, şuan sabırlı davranan, yoluna girmesini bekleyen siz olmalısınız.
Beklentiniz yazıp , karşıdakinin de havalara uçması mıydı.
Şu saatten sonra normal muhabbet ederken işler sevgililik boyutuna gelirse gelir, biz arkadaşız ya da sevgili olmalıyız gibi bir kalıba sokmayın karşıdakini.
Hadi gözün AydınKızlar yazdı ve tek tek açıklama yaptı kusura bakma diye bir sürü mesaj attı. Allahım çok mutluyum umarım hepiniz görüyorsunuzdur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?