bir hic ugruna bosanmak

Nazli gelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
1.461
1.045
158
35
selamun aleykum ben yeni uye oldum kizlar 24 yasindayim 5 aylik evliyim ve 3 aydir esimle ayriyiz ve bi hic ugruna biz esimin ailesiyle oturuyorduk ben kendi adima mutluydum ama o bi turlu mutlu olamadi ve hep beni sucladi sen aileme karsi uzak duruyorsun soguksun deyip durdu evet kabul ediyorum ben biraz soguk duruyordum cunku kaynanamda hep benim aciklarimi gozetiyordu ve normal olarak bende onunkileri ama esim hep beni sucladi bu konuda kayinpederim yatak odamiza giriyordu ve ben esime rahatsiz oldugumu belirttim normal olarak ve bana kizdi 1 bucuk aylik gelinken ise basladim ve yine yaranamadim bi aksam is donusu eve bi geldim esim beni kotulemis ailesine ve anneside o kiz zaten beni istemiyor falan diye doldurdu beni hapar topar babamin evine getirdiler ortada ne aldatma var ne yalan var nede kotu bi aliskanligim da yok ve basladilar beni annemin babamin yaninda kotulemeye esim sadece beni sucluyor ve babam sonunda ozaman kizim burda kaliyor siz birdaha kizi istemeye gelmiyceksiniz buraya dedi madem bu kadarcik seyde eziyorsunuz kizimi dedi ama 3 de ustume geliyor kaynanam bas bas bagiriyor bu beni gorunce domuz gormus gibi oluyor diye babamin annemin yaninda tabi babamda sinirlendi oyle dedi ve sonra cektiler gittiler ve esim bana sen suclusun kocanin yaninda olmadin babana beni ezdirdin dedi ve ben evlatlikmisim bilmiyordum ve o ogrenmis bosuycam seni dedi sen evlatlikmisin turkmisin cingenemisin ne oldugun belli degil dedi ve bosaniyoruz akil verin bana kizlar okadar mutsuzum ki

veee dahasida var elaleme kendi cekti gitti diyorlarmis ve diz ustu bilgisayarimi ceyizimi ve dugundeki paralarida vermiyorlar Allahim sen yardim ettttttt

Evlilik iki kişilik olsa keşke. Ama maalesef deil. Anladığım kadarıyla eşinle problemin yok. Keşke yıkmasanız yuvanızı. Ortada birşey yok gibi

desteginiz icin saolun kizlar 3 aydir yermiyim goktemiyim bir ben birde Allah biliyor

bunlar her evlilikte oluyor bu kadar şeyden seni baba evine getirmeleri falan bir garip olmuş.yani hiç mi insan değil bunlar ne diyecegimi bilemedim doğrusu ama o kayınpeterin senin odan da olması kadar iğrenç bir şey yok ne işi var orda densiz.

Evlatlık olduğunuzu bu olaylardan sonra mi öğrendiniz?..
Hic kolay degil bin bir umut beklenti ile evlenip hüsrana uğramak.. ama allah beterinden saklasin.. isiniz var size sahip çıkan bir aileniz var. Eşiniz vefasiz düşüncesiz kötü çıkmış. Olanda hayır var deyip tevekkül edip doğru bildiklerinize sarılmanız gönüllü faaliyetlerde bulunmaniz sizi bir nebze olsun toparlayacaktır.
allah ferahlık versin..

Yazdıklarınızdan çıkardığım sonuç:
Babanız eli öpülecek insanmış.
Evlatlık olmak ayıp değil,çingene, vs olmak hastalık değil. Çocuğu peydahlamak değil, onu yetiştirip büyütmek insana anne-baba ünvanını verir.
Hiç mutsuz olacak birşey yok, sevgi aşk bir yere kadar. Boyle bir rezilden ve ailesinden kurtulmuşsunuz. Sadaka dağıtın fakir fukaraya.

asıl düğünün şimdi başlıyor bu insanlarla ömürmü geçer sen ezzdirdinde o el üstündemi tutmuş boşa gitsin ne ugraşcan bu kadar çirkinlikten sonra istesende zaten hiçbirşey düzelmez evlatlıksan onane ki ne insanlar varya hatta bence hattını degiştir yada kapat telefonunu hiç muhattap bile olma

evet Summe cok zor gunler gecirdim ve halada geciriyorum bi turlu atlamadim ve atlatamiyorum bu durumu bana senden nefret ediyorum diye afis afis yazmis sms lerde babam kalp hastasi Allah sabir versin bize cok zor bi imtihandan geciyorum bunun farkindayim Rabbim yardimcim olsun evlatliksam benim evlenmeye hakkim yok mu kizlar cok temiz Allaha sukur 5 vakit namazimi kilan birisiyim benim nerem baska millet ki olsamda Allah katinda tek din islamdir ben bunu bilir bunu soylerim ama o oyle degil

veee dahasida var elaleme kendi cekti gitti diyorlarmis ve diz ustu bilgisayarimi ceyizimi ve dugundeki paralarida vermiyorlar Allahim sen yardim ettttttt
Eşyalarının faturaları duruyorsa git polise başvur.
Ya da muhatap bile olma kendi pisliklerinde boğulsunlar. Dunya malı dunya da kalır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…