bir hic ugruna bosanmak

ne saçma insanlar yaa.ne hakla senin eşyana el koyuyorlar.Sevip evlendiğin insan çingene olsa nolur başka milletten olsa nolur yani.

gunluk elbiselerimi bile vermediler ben polisi yolladim ama diz ustu bilgisayarim icin yok o giderken goturdu diyorlarmis ben bisyesiz hapar topar getirdiler buraya hicbisyeimi vermiyorlar polise verdim bilgisayarin faturalarini falan mahkemede vericektir yok diyor ben ne yapabilirim diyor aman roman gibi oldu hayatim valla ya ben gecen sene bu zamanlar ne kadar mutluydum oysa ki evlenicem mutlu olucam yavrum olucak diye ama bu seneki halime bak Allahimmmm yardim et bi gunahim varsa senin katinda AFFFET YARABBIM kurtar beni bu durumdan

ayni evi kabul etmemin sebebi param yok biraz toplariz sonra cikariz ayri eve dedi bana simdi ise ne yalanlar soyluyormus yok beni icguveyi isteler o yuzden bosaniyorum gibilerinden cok pislikmisler

Etnik olarak bilemem ama, davranışsal olarak 'çingenelik yapanın' kim olduğu belli oluyor.

Üzülmeyin; babanız biyolojik olarak olmasa da gerçekten babaymış. En önemlisi bu. Onlara tutunun; şu karaktersiz adamı da boşayın gitsin.

veee dahasida var elaleme kendi cekti gitti diyorlarmis ve diz ustu bilgisayarimi ceyizimi ve dugundeki paralarida vermiyorlar Allahim sen yardim ettttttt

İgrenc yaratık.böyle bir adamdan kurtulduğuna sevin tatlım.Allah yardımcın olsun.O herifin karakteri oturmamış daha.

Arkadaşım hepsini mahkemede alirsin.. Takilarinin videosunu geri kalanin fislerini topladigin kadar topla eline hatta bosanmayi git sen aç tedbir koydur esyalarin üstüne hemen..boşamak nasil olurmuş görsün o.ana kuzusu şeytan..

Bak Allah sana bir kapi acmis bunu derde değil hayra Yor.. Daha çok gencsin, ayni yastayiz bende annemin dizinin dibindeyim, hayat yeni basliyor henüz hicbir şey bitmedi...

Son düzenleme:
Yuh yaaa .
Bir 2 kıyafetine bilgisayarına mı düştüler ..

o verdi beni mahkemeye hani ben evlatligim ya hayvanim sanki ben insan yiyorum tovbe yarabbim Allah nasi biliyorsa oyle yapsin onu cok uzuluyorum kizlar cok nolur bana dua edin cok severek evlendim ben onunla oda seviyorum diyordu ama sevmiyormus

Bence tuzak kurmuşlar size, amaç evlilik yapıp altınları alıp bir bahane ile boşanmak. Benim aklıma bu geldi

evet refya... artik bende oyle dusunuyorum ama mahkemede alirim insallah neyim varsa ki alamasam bile dunya mali dunyada kalir obur dunyada buyuk hesap gunru nereye kacicak Allaha havale ediyorum

esimin ailesiyle oturuyorduk

kayinpederim yatak odamiza giriyordu

esim beni kotulemis ailesine

beni hapar topar babamin evine getirdiler

ben evlatlikmisim bilmiyordum ve o ogrenmis bosuycam seni dedi sen evlatlikmisin turkmisin cingenemisin ne oldugun belli degil dedi

Bu mu bir hiç uğruna boşanmak? Daha ne yapsalar mantıklı bir boşanma olurdu mesela?

Yok artık ya hem evlatlıksin diye hakaret ediyo hemde esyalarina corekleniyolar kurtulmuşsun bence sen bu insanlardan

Sende artık tavrini koy bunlara tirnaklarini cikar biraz ne saniyolar ki kendilerini sinirlendim valla

evet refya... artik bende oyle dusunuyorum ama mahkemede alirim insallah neyim varsa ki alamasam bile dunya mali dunyada kalir obur dunyada buyuk hesap gunru nereye kacicak Allaha havale ediyorum
Bencede alın avukat tutun ve hakkınızı arayın.GGeçmiş olsun. Bu arada nasıl tanıştınız bu kişiyle

Babanızın dizinin dibinden ayrılmayın ve sükredin. Kendilerinin ne oldağü belli olmuş görgüsüzlermis. Kpeder nie gelin orasına girer yahu.. yuhh o babayadü oğulada... bende beraber oturyom ama babam kızı gibi ravranır kendi babamı kaybettim yıllar önce kp kıyamaz bana... adam okutuyo yıllardır üniye sonava ğötürür bi ğün off demedi ya... kurtulmssn seven adam yapmazdı öyle bosver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…