bir hic ugruna bosanmak

Hemen bosanmadan çözüm bulmak bana daha mantıklı geldi cunku ikiniz yalnz basiniza olursaniz başarablrsnz ilk basta yuva kurmak ole kolay deil hemende bozulmamali ve basirirsanizda kesinlikle ayri eve cikmalisn kv kp asla oturma

ben onun ailesiyle yasiyordum ve gelme sakin diyor gitsem bile kapiyi acmazlar bana enistem araci oldu bali esyalarini verin bilgisayarini verin dedi hayir diye kapatmis teli babasi o kari kilikli kocamda gelme sakin gormek istemiyorum diye bas bas bagirdi telefonda

yok senden nefret ediyorum diye bagiriyor gormek bile istemiyor doldurmus anasi babasi

hemen boşanmalısın böle bir adamdan boşandığn da sevinmelisin hey allahım nasıl konuşabiliyor sana bunları anasıyla mutlu olsun şimdi sen de seni hak edenle

vay aç gözlüler Allah gözlerini doyursun ne diyelim
Allah a havale etmişin zaten sorun yok, Mevla senin hakkın olanı sana verir ordan olmazsa başka yerden verir. Rabbimin adaleti sonsuz. o aç gözlüler senin hakkını vermezlerse ve kocan akıllanmazsa onlar adınada üzgünüm öyle bir kayaya çarparlarki seni mumla ararlar.

Rabbim bilir isini

Konunun ilk mesajını okudum sadece ve hiç uğruna boşanmıyorsunuz. Bence kurtulduğun için sevin. Ailesinin dolduruşuna bu kadar çabuk gelen bir adamdan sana hayır gelmez. Barışsanız dahi birkaç ay sonra yine aynı olayları yaşarsınız. Yol yakınken dön bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…