Davet etmezdim tabi ki. Çok istiyorsa götürsün dışarıda ağırlasın.
Bana neler neler yapan kayınvalidemi eşimin hatrı için son 1 kez affettım. Ve ramazanda evıme davet eettim.
Gıcık gııck hareketlerı vardı . Ama görmezden geldim. Allah rızası için yaptım.
Annesi babası siz istemeseniz de görüşecek. Ama mario konuda sınırlarınızı cizin. Eşinize deyin ki "benim rızkımı millete dagitmana razi degilim biz istedigimiz bir tatili yapamazken paramizin kumar masalarina gitmesini hic istemem". Kocanız da adamsa rızkınızı kimseye vermez
Kişilik meselesi tabi. Ben son 1 kez deneyebılırıım sensee asssllaaa dersın .Ya işte Allah rızası için bile (tövbe hasa) yapamıyorum yüzlerini görmek istemiyorum. 8 yıldır nefret ettim hepsinden. Birkere terbiyesizlik yapmadım tartışmadık hiç ama icin doldu onlara karşı. Yapamıyorum ama vicdan yapıyorum bir yandan da.
Merhaba,
Benim konularim genelde es kişisi ve ailesi tabii ki :)
Şimdi ramazanda olmamız dolayısıyla, 2 yıldır evime ayak basmayan kv ile kp imi iftara cagirmami istiyor eşim. 2 yıldır onların bize karşı tutumundan dolayı ben de istemiyorum. Eski yaşadıklarımdan da dolayı. Hani diyeceksiniz ki çağır bir gün kurtul ama öyle değil gerçekten, kp zaten vıcık vıcık olmaya yer ariyor. Diğer oğullarıyla da görüşmüyorlar ben hazır araya mesafe girmişken ( Bu mesafenin nedeni kendileridir; zamanında ev satma durumumuz oldu 1.5 yıl kadar önce çok dardaydık yardım etmeyi bırakın küstüler bize para istemeyelim diye öyle bir düşünce içine girdiler, bize sık sık gelen insanlar bir anda gelmemeye başladılar, daha önceki konularımda bahsetmiştim eşimin dayısının kumar borcu vardı bizden istediler vermedik, ona 50 bin kadar borç verince eşim içerledi bu sefer vs vs bunun gibi bir-çok problem oldu sağda solda eşimi kötüleyip benim icin de kötü konuşunca bitmişti artık bu insanlar bende)
Bunun gibi bir-çok problem olunca gelmemeleri çok iyiydi benim icin, 8 yıldır kedi köpek gibi olmuştuk eşimle onların yüzünden ama tutturdu şimdi annem babam sonuçta tabiiki evime çağıracağım diye, sanki ben kovdum onları evden. Eve cagirmak icin iftari bahane ediyor.Taşındık diye kendileri gelmiyor 2 yıl olacak, Diğer evimizdeyken gelmemeye başlamışlardı zaten. Bir de sağda solda kötü konuşunca hiç arayıp davet etmek onlar icin zahmete bile girmek istemiyorum. Sonuçta annem babam diyor da zordayken el olmuşlardı Hani? Dayisinin kumar borcu icin hepbirlikte seferber olup 50 bin kredi çekti borcunu ödüyor, eşimi arayıp imalarda bulunuyor geçinemiyorum taşınacağım istanbul dan diye. Hiç içimden gelmiyor, beynimi yiyor eşim de. Siz olsanız ne yapardınız?
iyi ama eşin tabiki çağıracağım dediği zaman
sen demiyor musun borcumuz varken yüzümüze bakmadılar
şimdi ne değişti diye ? soruyorsan ne cevap veriyor?
Annemde annem babamda babam diyince vicdan yaptırıyor bana da. Sanki annesini babasını evden kovmuşum da oyuzden gelmiyorlar benim arayıp eve davet etmemi istiyor.
Annem babam atsan atılmaz diyor sanki ben at diyorum gidiyor kendi görüşüyor özel günler olmadıkça bende gitmiyorum. Sonuçta 2 yıldır gelmiyorlar 3 yaşında oğlum var. Haliyle onu da görmüyorlar ben götürürsem görüyorlar. Hatta bu konuları oturup konuşalım neden sağda solda kötü kötü konuşmuşlar bizi diyorum onu da istemiyor.
Sağda solda dedikodumu yapan insanlara hizmet etmek asla içimden gelmez. Zorla mı yani. Anneyse anne babaysa baba. Benim ailem onun ailesi gibi davransa sanki kocalar çok anlayışlı olacaklar. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Neticede söve söve iftar hazırlanacaksa nerede kalacak manevi anlamı.
Maneviyatında olduğunu sanmıyorum maksat annesi babası evine gelsin şimdi de tukurduklerini yutamıyorlar haliyle kendisi on ayak olup onları iftar bahanesiyle eve getirtmek istiyo
istememesi işine gelmediğinden kaynaklanıyor bal gibide biliyorAnnem babam atsan atılmaz diyor sanki ben at diyorum gidiyor kendi görüşüyor özel günler olmadıkça bende gitmiyorum. Sonuçta 2 yıldır gelmiyorlar 3 yaşında oğlum var. Haliyle onu da görmüyorlar ben götürürsem görüyorlar. Hatta bu konuları oturup konuşalım neden sağda solda kötü kötü konuşmuşlar bizi diyorum onu da istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?