aynı durumun ben dün eşimin babannesi ve dedesi için yaşadım ben herşeye rağmen bizzat kendim telefon açıp çağırdım amacım çağırmadılar demesinler diyeydi gelselerdi yine en iyi şekilde ağırlardım . V e onlarda benim yeni evime gelmediler 2 yıl olacak 2 ay sonra hemen hemen durumumuz aynı sadece baş roller farklı . demem o ki çağır sen 1 günlük tahamül edersin yine gelmezlerse gelmesinler sen adımı at en azından ağızlarına laf verme .Merhaba,
Benim konularim genelde es kişisi ve ailesi tabii ki :)
Şimdi ramazanda olmamız dolayısıyla, 2 yıldır evime ayak basmayan kv ile kp imi iftara cagirmami istiyor eşim. 2 yıldır onların bize karşı tutumundan dolayı ben de istemiyorum. Eski yaşadıklarımdan da dolayı. Hani diyeceksiniz ki çağır bir gün kurtul ama öyle değil gerçekten, kp zaten vıcık vıcık olmaya yer ariyor. Diğer oğullarıyla da görüşmüyorlar ben hazır araya mesafe girmişken ( Bu mesafenin nedeni kendileridir; zamanında ev satma durumumuz oldu 1.5 yıl kadar önce çok dardaydık yardım etmeyi bırakın küstüler bize para istemeyelim diye öyle bir düşünce içine girdiler, bize sık sık gelen insanlar bir anda gelmemeye başladılar, daha önceki konularımda bahsetmiştim eşimin dayısının kumar borcu vardı bizden istediler vermedik, ona 50 bin kadar borç verince eşim içerledi bu sefer vs vs bunun gibi bir-çok problem oldu sağda solda eşimi kötüleyip benim icin de kötü konuşunca bitmişti artık bu insanlar bende)
Bunun gibi bir-çok problem olunca gelmemeleri çok iyiydi benim icin, 8 yıldır kedi köpek gibi olmuştuk eşimle onların yüzünden ama tutturdu şimdi annem babam sonuçta tabiiki evime çağıracağım diye, sanki ben kovdum onları evden. Eve cagirmak icin iftari bahane ediyor.Taşındık diye kendileri gelmiyor 2 yıl olacak, Diğer evimizdeyken gelmemeye başlamışlardı zaten. Bir de sağda solda kötü konuşunca hiç arayıp davet etmek onlar icin zahmete bile girmek istemiyorum. Sonuçta annem babam diyor da zordayken el olmuşlardı Hani? Dayisinin kumar borcu icin hepbirlikte seferber olup 50 bin kredi çekti borcunu ödüyor, eşimi arayıp imalarda bulunuyor geçinemiyorum taşınacağım istanbul dan diye. Hiç içimden gelmiyor, beynimi yiyor eşim de. Siz olsanız ne yapardınız?
aynı durumun ben dün eşimin babannesi ve dedesi için yaşadım ben herşeye rağmen bizzat kendim telefon açıp çağırdım amacım çağırmadılar demesinler diyeydi gelselerdi yine en iyi şekilde ağırlardım . V e onlarda benim yeni evime gelmediler 2 yıl olacak 2 ay sonra hemen hemen durumumuz aynı sadece baş roller farklı . demem o ki çağır sen 1 günlük tahamül edersin yine gelmezlerse gelmesinler sen adımı at en azından ağızlarına laf verme .
Gerekçeleriniz de hakli olabilirsiniz ama sonuçta ailesi. gelsinler sadece fazla konuşmayın. Diyaloğa fazla girmeyin . Mutfakta oyalanın vsMerhaba,
Benim konularim genelde es kişisi ve ailesi tabii ki :)
Şimdi ramazanda olmamız dolayısıyla, 2 yıldır evime ayak basmayan kv ile kp imi iftara cagirmami istiyor eşim. 2 yıldır onların bize karşı tutumundan dolayı ben de istemiyorum. Eski yaşadıklarımdan da dolayı. Hani diyeceksiniz ki çağır bir gün kurtul ama öyle değil gerçekten, kp zaten vıcık vıcık olmaya yer ariyor. Diğer oğullarıyla da görüşmüyorlar ben hazır araya mesafe girmişken ( Bu mesafenin nedeni kendileridir; zamanında ev satma durumumuz oldu 1.5 yıl kadar önce çok dardaydık yardım etmeyi bırakın küstüler bize para istemeyelim diye öyle bir düşünce içine girdiler, bize sık sık gelen insanlar bir anda gelmemeye başladılar, daha önceki konularımda bahsetmiştim eşimin dayısının kumar borcu vardı bizden istediler vermedik, ona 50 bin kadar borç verince eşim içerledi bu sefer vs vs bunun gibi bir-çok problem oldu sağda solda eşimi kötüleyip benim icin de kötü konuşunca bitmişti artık bu insanlar bende)
Bunun gibi bir-çok problem olunca gelmemeleri çok iyiydi benim icin, 8 yıldır kedi köpek gibi olmuştuk eşimle onların yüzünden ama tutturdu şimdi annem babam sonuçta tabiiki evime çağıracağım diye, sanki ben kovdum onları evden. Eve cagirmak icin iftari bahane ediyor.Taşındık diye kendileri gelmiyor 2 yıl olacak, Diğer evimizdeyken gelmemeye başlamışlardı zaten. Bir de sağda solda kötü konuşunca hiç arayıp davet etmek onlar icin zahmete bile girmek istemiyorum. Sonuçta annem babam diyor da zordayken el olmuşlardı Hani? Dayisinin kumar borcu icin hepbirlikte seferber olup 50 bin kredi çekti borcunu ödüyor, eşimi arayıp imalarda bulunuyor geçinemiyorum taşınacağım istanbul dan diye. Hiç içimden gelmiyor, beynimi yiyor eşim de. Siz olsanız ne yapardınız?
ahhh ahhh tatlım anlıyorum seni biz ev alırken dedesi 5000 tl borç verdi 3 gün içinde geri ödedik ama adı evlerini ben aldım diyormuşGelmeme sebepleri önemli sonuçta onlar 1.derece yakınları, bize küsen kendileri biz hiçbirşey yapmadık onlara sağda solda beddua eder gibi konuştular hakkımızda. Oyuzden sindiremiyorum.
Ramazan ayinin onem ve degerini kavrayamamisiniz.
Kotuluge kotulukle cevap vermeyi dusunuyorsaniz cagirmayin.
Yasiniz onlara ragmen kucuk olmasina ragmen ornek bir davranista bulunmak istiyorsaniz cagirin,
Zira dinimizde anne ve baba hakki odenmez. Esiniz sayenizde bunun altinda daha fazla ezilir.
Dinimizde herkes kendi anne babasına karşı sorumlu ama.
Konudaki sorumlu konu sahibinin EŞİ bu durumda. Konu sahibini bağlayan bir durum yok.
Ayrıca iftara davet etmemek kötülük yapmak değildir. Kötülüğe cevapsız kalmaktır.
illaaaa geleceklerse kendi arasınManeviyatında olduğunu sanmıyorum maksat annesi babası evine gelsin şimdi de tukurduklerini yutamıyorlar haliyle kendisi on ayak olup onları iftar bahanesiyle eve getirtmek istiyo
kötü gelin değil de kötü eş olacak eşinin ısrarına baksanaArkadaşım valla hiç uğraşma. En sonunda yine sen kötü olacaksın. Esin çok istiyorsa bi tatlı alıp gitsin ailesine. Ne kadar uzak o kadar iyi.
Sevapmis mis. . Aile içi iftarlar bol bol gurultu bol bol giybet bol bol mide şişirme aktivitesi.
Neye gerek. Fakirlere verilen iftardir esas sevap olan.
Stockholm sendromuna kapılmayın rica ediyorum devam edin çağırmayın. Sizden alacağı malzemelerle orda burda arkanızdan konuşacak yine. Kötü gelin olun kafanız rahat olur cidden. Ayakları alisirsa bu iftarla kalmaz bu iş.
Neden olmasin?Iyide biz ev arkadaşı değiliz ki eşiz sonuçta, ben yokken annesi babası evde olması ne kadar dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?