Bir insan böyle bir konuda neden yalan söyler?

Sizin önceki konularınızı hatırlıyorum. İkisi de nitelikli dolandırıcı bence, borcumuz var diyip diyip sizden para koparıp geziyorlar. Size gelmeme nedenleri de gelirken ev hediyesi almamak. Herkesin içinde bozun. Ayy sizin gezi hesabınızı gördüm keşfette, ne gezmişsiniz öyle tatiller. Hani hiç tatile gitmiyoruz borcumuz var diyordunuz diyin.

Size ve diğer kardeşlerinizin iyi niyetine üzüldüm ben. Abiniz ve yengeniz hem yalancı ,hem dolandırıcı.

önceki konularını da hatırlıyorum abin de yengen de net kötü insanlar. Neden olayı afişe etmiyorsun ki? Annen üzülüyor borçları var vs diye siz yardım etmişsiniz o kadar. Abin bu dünyada hastalık sağlık var kardeşlerin her zaman birbirine ihtiyacı olur diye düşünemeyecek kadar beyinsiz, evlenince aklını kiraya veren (neyse ağzımı bozmucam) kurnaz geçinen aptalın teki. Herkes herkesle samimi olmak zorunda değil ama bu yaptıkları tek kelimeyle kişiliksizlik. Bu muameleyi yaptıkları herkesin gerçeği bilmeye hakkı var bence.

Bende anneme ve kardeşlerime haber verirdim. Hesap gizlemek başka bir şey borç borç diye dolanmak,yalan söyleyip duygu sömürüsü yapmak ayrı bir şey. En azından herkes gerçek yüzlerini görsün.

Sizin önceki konularınızı da hatırlıyorum. Gerçekten fazla iyi niyetli ve hassassınız.

Sizi sevmiyor olabilir, görüşmek istemiyor olabilir. Ama bu şekilde yalanlarla aileyi üzmeleri mi lazım?

Bence paylaşın anne ve kardeşlerinizle. Herkes ne olduğunu bilsin. Anneniz de en azından üzülmez artık. Kardeşinizin uzaklığını da sallamayın artık, karısıyla ne yapıyorsa yapsın. Yarın öbür gün sıkışınca size koşmasın ama.

Neden anlatmayacaksınız?abiniz sizi ve ailesini kandırıyor siz halen acıyorsunuz.aAcımayın kardeşim.Neden kendinize bunu yapıyorsunuz açın ailenizin yanında gösterin herkese.Ortalık karışsın.Bu hayatta hiçbir şey gizli kalır mı yaa?Yengeniz sizi sevmiyor ve beğenmiyor.O yüzden eş ailesinden kimseyi hayatında istemiyor.Abiniz de onun her dediğini yapan bi tip.Sizi sevmeyebilir ama bu sizi salak yerine koyması anlamına gelmez.onlar kurnazsa siz daha kurnaz olun

Niye anlatmıyosunuz ki ben ona takıldım. Valla gider direk anneme gösterirdim. Sen onlar için üzülüp endişe ediyosun ama bak nereler gidiyorlar diye. Zaten konuşmuyorsunuz bari küsmek için tam bahane olur.

Ben olsaydım bende anlatırdım. Hatta bu akdar beklemez direk yüzyüze gelince anneme oturur hesabı gösterirdim. Hem anneme hem kardeşlerime. Hiçte acımam sanki onlar bi gün ortaya çıkarsa fena patlarız diye düşünmüşler mi ki siz düşüneceksiniz?

Ben olsam ttoplumda ah yenge dün bir hesap onume geldi bu senle abim degilmisin der resmide gosterirdimm sonra kavga çıkınca köşeme çekilip uslu uslu izlerdim
Bizim aile kavga çıkaracak bir aile değil ki. Yazık ikinize de der konuşmazlar daha da. Bu yüzden bu kadar rahatlar muhtemelen.

e tabii burunlari borctan cikmaz. influencer olmak zor ve masrafli bir iş.
ama gittikleri yerlerin cogu reklam olabilir eger 200bin takipcisi varsa. belki bedava yiyorlardir ya da karsiliginda para aliyorlardir.
25 bin falan takipçi sayısı. Bu kadar takipçili birine reklam verirler mi ki. Bedava otellere gidecek kadar

1 yıldır falan kimse para vermiyor bizden onlara. Ama borcumuz var diyip duruyorlar hala o ayrı. Geçen paintball planı yaptı büyük abim. Gidelim hep birlikte dedi. Biz maddi olarak sıkıntıdayız siz gidin dediler.

1 yıldır falan kimse para vermiyor bizden onlara. Ama borcumuz var diyip duruyorlar hala o ayrı. Geçen paintball planı yaptı büyük abim. Gidelim hep birlikte dedi. Biz maddi olarak sıkıntıdayız siz gidin dediler.
Bi şey diyim mi? Böylesini direk whatsapp grubuna atarım. En nefret ettiğim insan tipleri. Bunları da kim neden takip ediyor onu da anlamadım. Allah bilir sizlerle ilgili nasıl içerikleri vardır.

Ortalık karıştırmak istemiyorum işte. Yoksa süper fikir
Anneniz üzülmesin bence daha fazla,annenize gösterin,anne bak durumları iyi gezip tozuyorlar ,işbirliğiyle para bile kazanıyorlar diye.
Yeri gelince yüzlerine de söyleyiverin x otel /tatil nasıldı,iyi eğlendiniz mi diye. Ben olsam yapardım.
Aileyi bu işin dışında tutmak isteyebilirler amenna ama o zaman ağlanmasınlar borcumuz var diye. Ayıp yani.

Dürüst ve onurlu olan aileyi toplayıp, o ikisini de çağırıp instagramı tabletten bilgisayardan açıp çat çat sormak. "abi yazıklar olsun, ben sana destek olmak için maaşımı biriktirirken siz bizden mi sakındınız?" diyip bir daha da hiçbir şeye çağırmamak. kök ailesiz kalsınlar da görsünler günlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…