Bir insan böyle bir konuda neden yalan söyler?

Bence sizi ilgilendiren bi durum yok sadece yardım ıcın verdiğiniz para hakkında abiniz ile konuşabilirsiniz.
Ben olsam, kımsenın para ıstememesi icin boyle bı yalan uydurulduğunu anlardım, ima etmeye calısmakla fln da uğraşmazdım.

Hesabi gosterin. Hesabi gizlemelerini anlarim ama bir bardak su pesine dusmeleri borc! Olayi mide bulandirici
Bu bal gibi yalan dolandiricilik bu
Ilk soku atlatamiyorsunuz ama ne koparirsak kar demisler iste

Ben söylerdim ya, büyük abim para gönderiyor demişsiniz. Yazık adama ya, söyleyin de bari adamın parası boşa gitmesin. Onun karısı çocuğu yesin, yazık değil mi?
Anneniz de üzülüyormuş, söyleyin de bari kadın rahatlasın.
Kısacası ailedeki herkese söylerdim ben olsam.

1 yıldır falan kimse para vermiyor bizden onlara. Ama borcumuz var diyip duruyorlar hala o ayrı. Geçen paintball planı yaptı büyük abim. Gidelim hep birlikte dedi. Biz maddi olarak sıkıntıdayız siz gidin dediler.

Siz odeyin istemisler tutmamis bunu nasil goremiyorsunuz

Valla butun aileyi toplayip ekrana izletmelik
Neden soylemeyecegim diyor anlamadim
Resmen nitelikli dolandiricilik yazik sokta herhalde neden demis
Borcu yüzünden intihar edenleri düşünüyormuş annesi de yazık. İnsan öz annesine şunu yapar mı ya?
Annelere zaten en ufak sıkıntını söyle, kurup kurup üzülürler. Bu adam ha bire borç da borç diye diye kadının kafasında milyonluk borç beliriyor herhalde. El insaf diyorum.

Bu konuyu başta duyurmayacaksan bile öncelikle onlarla görüş lütfen. Bilsinler. Burdan çok naif birine benziyorsun, biraz da çirkefleş. Hak ediyorlar. Karı koca rezil insanlar yaptıkları yanlarına kalmasın

Siz çok iyi niyetlisiniz de abiniz iyi bir insan değil. Zaten mesafeliymişsiniz. Ben olsam duyururmuydum bilmiyorum ama anneme gösterirdim. Eğer ki oğlu yokluk içinde diye üzülüyorsa (sizinki gibi) üzülmesin diye gösterirdim, fesatlıktan değil.

İnfluencerların aileden çekşnmelerini anlıyorum. İlk etapta bir utanma, çekinme oluyor. O nedenle videolarını, başarılı olup olmayacaklarını kimse görmesin istemiş olabilirler. Ama yalan söylemek, aileye ağlanmak kabul edemeyeceğim şeyler.

Yanlış...Neden annenize göstermiyorsunuz...O tatil fotolarını tek tek anneme gösterirdim,bir daha asla zırnık koklatmaz,aileye vermesi gereken bir para varsa onu da vermeli herkes veriyorsa o da elini taşın altına koymalı,yok diyorsa gezmeye var ama derim,ben olsam o resimleri gördüğümü belli ederdim

1 yıldır falan kimse para vermiyor bizden onlara. Ama borcumuz var diyip duruyorlar hala o ayrı. Geçen paintball planı yaptı büyük abim. Gidelim hep birlikte dedi. Biz maddi olarak sıkıntıdayız siz gidin dediler.
Resmen biz ödeyelim siz gelin denmesini bekliyorlar.. Ben olsam kesinlikle gizlemem hatta hesap sorarım. İnsan kardeşine de hesap soramayacak mı? Arkadaşım olsa hiç dert etmem ama insanın kardeşi neden böyle bir kötülük yapar ki.

Yazık annene , kadın düşünmekten hasta olmasın sonra bence mutlaka söylemelisiniz. Yüzleşmeyecek bile olsa en azından içi rahat etsin . Abine de söyle boşuna yardım falan etmesin yazık günah.. milletin vicdanına oynayıp bu sömürelerle keyif yapıp arkanızdan size” nasıl enayiler ama” diyemesinler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…