- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.382
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burnu havada olmayan, Anlayışlı, bilgili,görgülü, nerde nasıl davranması gerektiğini bilen, kendi ayakları üstünde durabilen güçlü bir karakter olunca sevilir heralde. İlişkilerinde sevilmediğini düşünüyorsan birşeyleri eksik yapıyorsundur, kendini ona bırakma yönetimi eline al, karşındakinin üstüne çok düşme, ona kendini bulunmaz hint kumaşı gibi hissettirme.Bir kaç gündür bunu düşünüp duruyorum kızlar ?
Bir insan nasıl sevilir gerçekten merak ediyorum .
Ben insanlarla olan ilişkimde nedense hep sevilmeyen taraf oldum.
Tartışalım
Burnu havada olmayan, Anlayışlı, bilgili,görgülü, nerde nasıl davranması gerektiğini bilen, kendi ayakları üstünde durabilen güçlü bir karakter olunca sevilir heralde. İlişkilerinde sevilmediğini düşünüyorsan birşeyleri eksik yapıyorsundur, kendini ona bırakma yönetimi eline al, karşındakinin üstüne çok düşme, ona kendini bulunmaz hint kumaşı gibi hissettirme.
Bu kaçan kovalanır mantığını kim öğretmişse insanlara, henüz aşamadık. Başka şansın yok tatlım sevdiğini göster ama onsuzda yapabileceğini, hatta çokda güzel yapacağınıda hissettir. Sen ona körkütük aşıkken bile kaybetmekten korksunİnsan sevince birinin üstüne düşüyor işte , elde değil ..
Sevilmek istiyprsan biraz guler yuz,tebessum, hoshgoru,empati, durustluk,anlayisli olmaya ihtiyac var. Ve sana guvenilmesini saglayacaksinBir kaç gündür bunu düşünüp duruyorum kızlar ?
Tartışalım
Canım benim olayım pembe dizi tadındaSumme sen birini seviyorsun ve karışılık mı görmedin? :) Ve bu kişi karşı cins mi? :)
Ben bunların hepsini yaptım sanıyorum , karşı taraf ta aynını dedi..Sevilmek istiyprsan biraz guler yuz,tebessum, hoshgoru,empati, durustluk,anlayisli olmaya ihtiyac var. Ve sana guvenilmesini saglayacaksin
sen derdini tam olarak anlatsan canim. Senin tam olarak sorunun neBen bunların hepsini yaptım sanıyorum , karşı taraf ta aynını dedi..
Tarzın ne ilişkilerde?Bir kaç gündür bunu düşünüp duruyorum kızlar ?
Tartışalım
Evet gerçekten de bilmiyorum nedir o , nedir ?Ya da 4T kuralı![]()