• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir İnsan Nasıl Sevilir ?

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Bir kaç gündür bunu düşünüp duruyorum kızlar ?
Bir insan nasıl sevilir gerçekten merak ediyorum .
Ben insanlarla olan ilişkimde nedense hep sevilmeyen taraf oldum.
Tartışalım

İnsan insanı 2 şekilde sever.

1- Çıkarı olduğu bazı insanları mecburen sevenler!
2- Samimi ve kendine yakın bulduğu için insanları sevenler.

Belki sen öyle düşünüyorsundur. Kendine yakın kimselere denk gelmemişsindir. Hem çıkar için seni sevmelerindense bence hiç sevmesinler daha iyi. Zaten insanın yakınında çok sevdiği veya sevildiği insan sayısı yoktur. Bir elin parmağını geçmez. Eğer herkesi sevdiğini ve herkes tarafından çokca sevildiğini söyleyen insanlar varsa orada bir yalan vardır ve o kişiden uzak durmak gerekir bence.

Tartışalım
Burnu havada olmayan, Anlayışlı, bilgili,görgülü, nerde nasıl davranması gerektiğini bilen, kendi ayakları üstünde durabilen güçlü bir karakter olunca sevilir heralde. İlişkilerinde sevilmediğini düşünüyorsan birşeyleri eksik yapıyorsundur, kendini ona bırakma yönetimi eline al, karşındakinin üstüne çok düşme, ona kendini bulunmaz hint kumaşı gibi hissettirme.

Burnu havada olmayan, Anlayışlı, bilgili,görgülü, nerde nasıl davranması gerektiğini bilen, kendi ayakları üstünde durabilen güçlü bir karakter olunca sevilir heralde. İlişkilerinde sevilmediğini düşünüyorsan birşeyleri eksik yapıyorsundur, kendini ona bırakma yönetimi eline al, karşındakinin üstüne çok düşme, ona kendini bulunmaz hint kumaşı gibi hissettirme.

İnsan sevince birinin üstüne düşüyor işte , elde değil ..

Summe sen birini seviyorsun ve karışılık mı görmedin? :) Ve bu kişi karşı cins mi? :)

İnsan sevince birinin üstüne düşüyor işte , elde değil ..
Bu kaçan kovalanır mantığını kim öğretmişse insanlara, henüz aşamadık. Başka şansın yok tatlım sevdiğini göster ama onsuzda yapabileceğini, hatta çokda güzel yapacağınıda hissettir. Sen ona körkütük aşıkken bile kaybetmekten korksun

Bense fazla seviliyorum qaliba :))Buda insani sikar bazen

Tartışalım
Sevilmek istiyprsan biraz guler yuz,tebessum, hoshgoru,empati, durustluk,anlayisli olmaya ihtiyac var. Ve sana guvenilmesini saglayacaksin

Sevilmek istiyprsan biraz guler yuz,tebessum, hoshgoru,empati, durustluk,anlayisli olmaya ihtiyac var. Ve sana guvenilmesini saglayacaksin
Ben bunların hepsini yaptım sanıyorum , karşı taraf ta aynını dedi..

ben çevre edinirken
iyi niyetli, samimi, doğal, gerçekçi olanları yanıma alırım...

çıkar için peşimde koşanı, birkaç tane yüz taşıyanı, olmadığı gibi görünmeye çalışanı
ve en önemlisi yalan söyleyeniiiii.... tam da o hatayı yaptığı yerde bırakırım...

tabii istisnalar da olur atamicaklarım, kıyamicaklarım, seçemiceklerim onlarla da sınırları belirli muhabbetlere katlanırım!

Cok guzel olman yeterli. Yok guleryuz yok iyilik, anlayis falan bunlar tatli yalanlar. Hicbirine inanmiyorum.

Tartışalım
Tarzın ne ilişkilerde?

Kadın-kadın ilişkisinde bolca “canım” lafını kullanman lazım.. gerisi sana kalmış “kuşum, bitanem, aşkım, yavrum” bunları uzatabilirsin. Olabildiğince mesafesiz olacaksın sonra bunları koz olarak kullanacaksın. Küs olunca ondan bundan duyup birbirinize laf göndereceksiniz. Bu tür ilişkilerde insanlar sevilir ama balon gibi söner. İş hayatında resmen şahit oluyorum aşağıda X kişi hakkında konuşan insan yukarıda kanka muhabbeti yapıyor. Birkaç kişinin bildiği asla sır olarak kalmaz. Adamın da kulağına gidiyor ama herkes böyle işte. O ortamda sivrilip de “ya arkadaşlar konuşmayın, dedikodu yapmayın” dersen sevilmeyen kişi olursun. Ama üstüne iki eklersen mikemmelllll olursun.

Aşk ilişkileri için söylüyorsan formülü yok.
O bir enerjidir. Sadece seversin işte.
Kişiye göre değişir ve herkesin bir seveni mutlaka olur.

Güzellik, sağlam mizah anlayisi, özgüven.
Bunlardan herhangi birine sahipsen hep aranan taraf olursun.

Ya da 4T kuralı :KK19:
Evet gerçekten de bilmiyorum nedir o , nedir ?
Çevremde bir sürü erkek vardı ama ben birini sevdim onu seçtim . 2. sevgilimdi ve olmadı.
Bilenler bilir. Kötü bitti.
O yüzden şu sıra sürekli böyle kafamda deli sorular var

Back
X