bir kadın hoşlanmadığı bir erkekle sabahlara kadar tel de ve nette konuşur mu ?

k88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
160
4
26
Ankara
evet arkadaşlar merak ediyorum sadece :) zaman değişti çok normal arkadaşları ile sabahlara kadar telde konuşan kızlar gördüm acaba amaçları ne olabilir bir türlü anlamadım bilen var mı :)

niyetleri pek iyi değil bence

Son düzenleme:
insan arkadaşıyla neden konuşmasın ki :26: anlamadım tam

sizi niye ilgilendirdi ki konusur ne var yani.kime ne.hesap mi verecekler telde konusuyor diye

Ayy nıye konusurlar acaba

Dert sahıbı oldum bak sımdı

verecekler :) çünkü kız benim arkadaşım erkekte sevgilim sadece arkadaşca sabahlara kadar konuşmuşlar öyle dediler de ben de acaba ben mi depresifim yanlış anlıyorum dedim..acabagerçekten bir kızla erkek arkadaşca konuşur mu gece gündüz

sanırım sevgili olmayan erkekle kızları kastediyor.
sabahlara kadar telefonda, internette konuşuyolar falan

bi kere konuşmuşlarsa sorun yok ama her akşam konuşuyolarsa var bir sıkıntı

Nıye konusmuslar kı ?

Bunu sana kım soyledı ?

Hmmmm şimdi anlaşıldı durum..kız arkadaşınla sevgilin sabaha kadar telde konuşuyorlar,doğrumu??

arkadasca sabaha kadar konusulur ama bu arkadaslardan biri sevgilin diğeri kız arkadasınsa hiçte masum şeyler olmadıgı belli oluyor

yarappemmm ne dertler veriyorsun

tövbe tövbeee

1) telefonda cinsel bir paylaşım olmuştur
2) birbirini tuşlamışlardır

ben bile 1 saat konuşmaktan sıkılıyorum....

konuçok başkaymış direk sorsana bacım
Normal karşılanacak durum değil o zaman yani sevgilisi olan bir erkek tamam arkadaşı illaki olurda gece gündüz ne konuşabilir ki?
Şahsen işkillenirdim

Orda bir duracaksin o zaman.
Erkek arkadasina vereceksin ayari,
devam mi ediyor basacaksin tekmeyi .

ayrıca erkek arkadasından hoslanmadıgını sana söylediyse ,onunda tersni düşün açık açık cook hoşlandım diyemez ya ama yolları yol değil

ben online servise girdim kafede telden..teli unuttu kafede..orda baktım işte ayrıntılı dökümana benim kız arkadaşla sabah 7 ye kadar mesaj attmış aramış düzenli olarak 2 aydır..bir de zaten aramızda bi iyi bi kötü oluyordu sonra eve geldim faceine girdim orda da arşivlenmiş mesajlarda buldum konuşmalar ama normal gibi duruyordu bunlar daha eskiydi...tel konuşmaları daha yeni
inanın kafam karıştı çok.. bir de her sevgilim beni aldatıyor bende mi sorun anlamadım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…