evet arkadaşlar merak ediyorum sadece :) zaman değişti çok normal arkadaşları ile sabahlara kadar telde konuşan kızlar gördüm acaba amaçları ne olabilir bir türlü anlamadım bilen var mı :)
bı an eskıye dondum valla cnm ıster masumca olsun konusmaları ıster olmasın benden sana tavsıye her ıkısıylede ılıskını gozden gecır eskı sevgılımle ben en yakın arkadasım yuzunden ayrıldımben online servise girdim kafede telden..teli unuttu kafede..orda baktım işte ayrıntılı dökümana benim kız arkadaşla sabah 7 ye kadar mesaj attmış aramış düzenli olarak 2 aydır..bir de zaten aramızda bi iyi bi kötü oluyordu sonra eve geldim faceine girdim orda da arşivlenmiş mesajlarda buldum konuşmalar ama normal gibi duruyordu bunlar daha eskiydi...tel konuşmaları daha yeni
inanın kafam karıştı çok.. bir de her sevgilim beni aldatıyor bende mi sorun anlamadım :)
Komık olan ne bacıııııııııııı
arkadaş ilk başta yazmamış ya açık açık.. herkes konuya açıklık getirmeye çalışırken senin yazın çok hoşuma gitti
ben online servise girdim kafede telden..teli unuttu kafede..orda baktım işte ayrıntılı dökümana benim kız arkadaşla sabah 7 ye kadar mesaj attmış aramış düzenli olarak 2 aydır..bir de zaten aramızda bi iyi bi kötü oluyordu sonra eve geldim faceine girdim orda da arşivlenmiş mesajlarda buldum konuşmalar ama normal gibi duruyordu bunlar daha eskiydi...tel konuşmaları daha yeni
inanın kafam karıştı çok.. bir de her sevgilim beni aldatıyor bende mi sorun anlamadım :)
bilemedim benim vardı böyle bi erkek arkadaşım sabaha kadar çok konuşmuşluğum vardır msn de. biz genelde rock müzik grupları youtube da ki videoları, bi de siyaset konuşurduk. dünya ahiret kardeşim olsun biraz da tipsiz bişeydi ama çok kafaydı. şimdi evliyim hamileyim falan girip kimseyle kızlarla bile konuşmaya fırsat olmuyo çünkü zaten msn bitti. ama güzel di muhabbetler ve hiç birimizde art niyet yoktu.
bu işte benim merak ettiğim bunlar konuşuyolar senin neden haberin yok. işin o kısmı biraz mide bulandırıcı. ama bunun dışında heer kafa dengi insana potansiyel sevgili gözüyle bakılması, bu tip önyargılı bakış açısı bana hoş bi tavır gibi gelmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?