bir kadın hoşlanmadığı bir erkekle sabahlara kadar tel de ve nette konuşur mu ?

bir erkek arkadaşım vardı
bana aşıktı ben değildim
Sabaha kadar sıkılmadan, sessizlikler olmadan yeri geldi mi kahkahalarla yeri geldi mi bişeylere beraber uzulerek konuşurduk
Telefonu kapatınca ben de şaşırıyordum, sevgilim olmayan, cinsel bir muhabbet olmadan biz nasıl bu kadar muhabbet ediyoruz diye
Ama ediliyormuş işte.
Şimdi o kadar samimi değiliz ama yeni bir sevgilisi olsa onun, kıskanacagı bişey değil bence

2 aydır konusuyorlar hem mesaj , hem tel , hem face ...

Bence cok acık hersey ...

o kızın sevgilisi yokmu?

bence ya seninkindne hoşlanıyo ya seninki kızdan hoşlanıyor

bence hiç hoş bi durum değil
ben olsam ikisine de ayarı çekerim
zaten masumane olsa sana da söylerdi erkek arkadaşın sohbet ettiklerini sen tesadüfen görmezdin bence

peki senin yanındayken muhabbetleri nasıl

Sorun sende değil, kız arkadaşınla sevgilinle.
2 aydır süregelen bir konuşma varsa ki sabahlara kadar diyorsun.
Bana göre aldatmadır bu.
Benim sevgilim benden hariç bir kızla sabahlara kadar konuşamaz.
Böyle arkadaşlık olmaz.

2 aydır mı
konuşabilir diyecektim, iki tarafında ilgiye ihtiyacı vardır, kafaları denktir vs vs...
ama 2 ay boyu da konuşuluyorsa böyle muhakkak ilgi vardır, arkadaşlıktan farklıdır ya durum.

Bu kadar çok konuştuklarına göre yeni yapacakları bilimsel bir deney üzerinden fikir alışverişi yapıyorlardır.

Bu artık aldatmaya girer. Tamam konuşur eder ama sabah 7 lere kadar hem de 2 ay boyunca Arkadaşım ne kadar da sakinsin bu durumda bile sakince düşünüp olayı anlamaya çalışıyorsun takdir ettim seni gerçekten.. ama gözlerini aç biraz bu hiç normal değil ve ayıp bir şey. Sen erkek arkadaşının bir arkadaşıyla sabahlara kadar 2 ay boyunca konuşur muydun? Hiç sanmıyorum...

Kimisi ego tatmin eder erkekler peşimde diye kimisi çıkarı için yapar değişir yani ama senin durumun karşık 2 aydır sabaha kadar ne konuşurlar bilinmez bence bir irdele bu konuyu enine boyuna.

Önce arkadasıma bakarım amacı ne ! diye . Sonra sevgilime bakarım adam mı ! diye

oha bence kesinlikle bi bit yeniği vardır... Değil iki ay, iki saat konuşsa sorgulardim ben olsam. Tatlı dille sormaya çalışsana sen de :26: hatta gelişmeleri yaz bize de

Arkadaşınla sevgilin yeni bir aşka yelken açmaya çalışıyor. Sevgilin illa bi kızla konuşmak istiyosa senle konuşsun o zaman.

2 aydır olayı olmasaydı kızı suçlayacaktım ama sevgilinizde bi alem canım..siz uyurken onunla mı konuşmuş..

erkek arkadaşınıza güveniyosanız ortalığa ayrıldık lafı atın , o zaman belli olur ,kız atlıcak mı atlamayacak mı..

bu ayrılıkla turnusol gibi vallahi , kimin ne mal olduğu o zaman ortaya çıkıyo..

Son sozunuz cok dogru :))

Belli canım cevap .
O kızla da o sıfatsız erkekle de bitir ilişkini .
İki karaktersiz evlensin çoluk çocuğa karışsınlar .
Benim sevgilim ablaları ve annesi hariç hiçbir kadınla konuşamaz .

Sevgilisi varken başka kızlarla o kadar konuşulmamalı bence

Erkekler gibi düşünmeyi öğrendi sonunda bayanlar. Önceden neden böyle diye ağlayanlar şimdi bir numaralı ağlatan.
Kızmıyorum, mantığını kavramak da istemiyorum.
Çünkü vakit geçsin diye, eskiyi unutayım diye insanlar birbirlerini kullanır olmuş.
İki taraf da anlıyor durumu ve ikisinin de niyeti aynı. Bu duruma kadar geldik.:)

eskiden çok yakın bir arkadaşım vardı. kız arkadaşlarımdan, kuzenimden daha yakındı bana. erkek olması iyi anlaşmayı, konuşacak konu bulmayı olumsuz etkilemez ki.
hem telefondan konuşur hem internetten saatlerce yazışırdık, içimde zerre fesatlık yoktu.
keşke hala yakın arkadaş olsak da konuşsak saatlerce

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…