Bir kadın neden sürekli reddedilir?

Canımcım gayet samimi birine benziyorsun ki, önemli bir derdini buraya yazacak kadar açıksın. Diğer güzel yorumlara ek olarak bende bişeyler eklemek istiyorum. İmaj herşeydir, erkeklerin senin hakkında izlenimlerini değiştirmek istiyorsan once buna dikkat etmelisin. Örneğin ten renginle uyumla kıyafateler giymeye çalışabilrisin. Esmermi sarışınmısın bilmiyorum ama uzun bir etek, saçların uzunsa farklı bir tarzda toka takabilirsin, vücut tipine göre at kuyruk çok çarpıcı olabilir ;) bir de yüzünde samimi bir tebessüm her zaman işe yarar bu dediklerimle başlayıp sonucu 1 haftaya kadar bize yazabilrsin. Herşey gönlünce olsun

Başka bir kızla görüştüğünü bildiğiniz birine ısrarla kendinizi yamamaya mı çalışıyorsunuz?
Bilemiyorum bu kadarı yüzsüzlük olur sanırım.
Erkek mi kalmadı piyasada?
Kendinizi biraz ağırdan alın .

Haklısınız ama bu sefer de yılışık, cıvık görünmek istemiyorum. Biraz ağırdan almak istiyorum. Çok istekli görünürsem kötü bir izlenim olur belki diyorum. Erkekler kolay kızları sevmez, kovalamayı sever filan diyorum. Ne bileyim.
Bence sen olmayacak erkekleri kafaya takıyorsun. Hangi erkeğin sana karşı ilgisi var ya da yok bunu anlamadan harekete geçme derim.Bence bu insanları unut.Seni seven zaten ilgisini sana belli eder.Etmiyorsa istemiyordur. Boşuna o insanlarla vakit kaybetme.Başkalarına yönelik. Hayatı ve kendini 3 erkeği baz alarak yargılama

Öncelikle şunu bilmeniz lazım karşınızdaki.insan sizi seviyorsa ilgi duyuyorsa sizin birşey yapmanıza zaten gerek kalmaz o kişi zaten sizinle ilgilenir zaman ayırır bunun sert mizaçla falan alakası yok taktikle de olmaz o kişiler size birşey hissetmemiş malesef o yüzden zorlamaya gerek yok akışına bırakın illa hayatınızda biri olsun diye çabalamayın o insan hayatına başka bir kızı aldıysa zaten sizi hiç düşünmemiş ki bu ısrar neden zorla flört ettiremezsiniz ki

Sanırım sorun yaklaşım şekliniz. Bir erkeğe kesinlikle senden hoşlanıyorum demeyin. Bir başkası ile yapmışsınız ki bu daha kötü. Siz adım atan olmayın. Sadece arkadaşça bir ilişki başlatabilirsiniz. Karşı taraf istiyorsa size yaklaşır. Siz sürekli istekli taraf olduğunuz için soğutuyorsunuz.

Bir ara ilgisini çekmek istediğim kişi için onun işi ile ilgili bir soru sormuştum. Erkekler yardim edecekleri, uzmanlık alanları olan konuda bir kadına açıklama yapmayı seviyorlar. Biraz da övdüm tabii bu sohbetin sonunda. Oysa siz yardım etmişsiniz hatali davranış. Soru sorduğum bey için sosyal medyadan güzel hissettiğim fotoğraflar attim. Kendisi hiç alakası yokken bana ilgi duymaya başladı. Kendime çektim adamı. Siz de böyle taktikler yapın.

Yoksa kaş, göz için kimse kimseyi sevmiyor. Herkes dünya güzeli de değil. :)

Böyle şeylerin tamamen enerji ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Bakin kiloluyum , çok güzel giyinme derdim yok (hatta bu sene sosyal bir çıkarım yapmak için bütün sene aynı şeyleri giydim , siyah tişört siyah pantolon)
Ve çok açık sozluyumdur, sadece duygusal ilgimi söylemekle kalmam cinsel ilgimi de söylerim . Hiç trip atmam hic peşimden koşturmam istiyorsam hemen tasarım cinsellik vs.
Bunları neden söyledim, çünkü turkiyede kadınların ilişki verdiği tavsiyeler için hepsi ters kalıyor .
Ama 26 yaşındayım ve 1 2 erkek dışında istediğim herkesle sevgili oldum . Çünkü kendime güvenim bedenim kaynaklı degil .
Çünkü gizem adı altında taktiklerin gerçek ilişkiler yaratmayacağını biliyorum .
Bence sizde sadece ve sadece ozguveninizi gelistirin

Bu konu çok mantıksız geldi bana konu sahibi
Hatta yeni üyelik mi die baktım ama değil .
İlginç ..
Neden mantıksız geldi ki? Erkek kadın ilişkilerinde başarılı değilim sürekli aynı şeyle karşılaşıyorum ondan sizlere akıl danışıyorum.

Canımcım gayet samimi birine benziyorsun ki, önemli bir derdini buraya yazacak kadar açıksın. Diğer güzel yorumlara ek olarak bende bişeyler eklemek istiyorum. İmaj herşeydir, erkeklerin senin hakkında izlenimlerini değiştirmek istiyorsan once buna dikkat etmelisin. Örneğin ten renginle uyumla kıyafateler giymeye çalışabilrisin. Esmermi sarışınmısın bilmiyorum ama uzun bir etek, saçların uzunsa farklı bir tarzda toka takabilirsin, vücut tipine göre at kuyruk çok çarpıcı olabilir :KK66: bir de yüzünde samimi bir tebessüm her zaman işe yarar bu dediklerimle başlayıp sonucu 1 haftaya kadar bize yazabilrsin. Herşey gönlünce olsun
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için ama küçük bir yerde yaşıyorum. Yani ilgisi çekebileceğim biri yok şu an. 1 haftada birşeylerin değişeceğini sanmıyorum yani Aslında giyim kuşamım da öyle kötü değildir. Yani kendime bakarım, giyimime kuşamıma özen gösteririm ama birşeyler yanlış.

Başka bir kızla görüştüğünü bildiğiniz birine ısrarla kendinizi yamamaya mı çalışıyorsunuz?
Bilemiyorum bu kadarı yüzsüzlük olur sanırım.
Erkek mi kalmadı piyasada?
Kendinizi biraz ağırdan alın .
Böyle bir olay yok kesinlikle. Ben tam 10 ay boyunca ilgi gösterdim yeni öğrendim başka kızla görüştüğünü. Ve onunla iletişimi tamamen kestim. Şu an görüşmüyorum. Yamama kelimesi çok çirkin. Ben önüme bakıyorum ve neden ben değil de onu tercih etti, bunu çözmeye çalışıyorum. Eğer bir hatam varsa ilerde başka biri ile tanıştığımda yapmamak için.

Bence sen olmayacak erkekleri kafaya takıyorsun. Hangi erkeğin sana karşı ilgisi var ya da yok bunu anlamadan harekete geçme derim.Bence bu insanları unut.Seni seven zaten ilgisini sana belli eder.Etmiyorsa istemiyordur. Boşuna o insanlarla vakit kaybetme.Başkalarına yönelik. Hayatı ve kendini 3 erkeği baz alarak yargılama
Aslında bu son ilgilendiğim çocukla mantıken çok uyuyorduk. Herkes bizi yakıştırıyordu, imalarda bulunuyordu. Aile yapılarımız, yaşımız, eğitim durumumuz, yaşam tarzımız, zevklerimiz çok uyuyordu. Fakat neden böyle oldu anlayamadım.

Öncelikle şunu bilmeniz lazım karşınızdaki.insan sizi seviyorsa ilgi duyuyorsa sizin birşey yapmanıza zaten gerek kalmaz o kişi zaten sizinle ilgilenir zaman ayırır bunun sert mizaçla falan alakası yok taktikle de olmaz o kişiler size birşey hissetmemiş malesef o yüzden zorlamaya gerek yok akışına bırakın illa hayatınızda biri olsun diye çabalamayın o insan hayatına başka bir kızı aldıysa zaten sizi hiç düşünmemiş ki bu ısrar neden zorla flört ettiremezsiniz ki
Başka bir arkadaş da aynı yorumu yapmış, ben bu adamla görüşmüyorum kesinlikle. Öğrendiğim an iletişimimi tamamen kestim. Öyle ısrar durumu yok yanlış anlıyorsunuz. Benim derdim bunun kronik bir sorun olduğunu düşünmem ve ilerde bir gün başka biriyle tanışırsam hatalarımı tekrarlamamak.

Sanırım sorun yaklaşım şekliniz. Bir erkeğe kesinlikle senden hoşlanıyorum demeyin. Bir başkası ile yapmışsınız ki bu daha kötü. Siz adım atan olmayın. Sadece arkadaşça bir ilişki başlatabilirsiniz. Karşı taraf istiyorsa size yaklaşır. Siz sürekli istekli taraf olduğunuz için soğutuyorsunuz.

Bir ara ilgisini çekmek istediğim kişi için onun işi ile ilgili bir soru sormuştum. Erkekler yardim edecekleri, uzmanlık alanları olan konuda bir kadına açıklama yapmayı seviyorlar. Biraz da övdüm tabii bu sohbetin sonunda. Oysa siz yardım etmişsiniz hatali davranış. Soru sorduğum bey için sosyal medyadan güzel hissettiğim fotoğraflar attim. Kendisi hiç alakası yokken bana ilgi duymaya başladı. Kendime çektim adamı. Siz de böyle taktikler yapın.

Yoksa kaş, göz için kimse kimseyi sevmiyor. Herkes dünya güzeli de değil. :)
Yani yardım etmek değil yardım istemek. Bu beni daha aciz göstermez mi? Bir yerde erkeklerin kendi ayakları üzerinde duran güçlü kadınlardan hoşlandığını okumuştum.

Böyle şeylerin tamamen enerji ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Bakin kiloluyum , çok güzel giyinme derdim yok (hatta bu sene sosyal bir çıkarım yapmak için bütün sene aynı şeyleri giydim , siyah tişört siyah pantolon)
Ve çok açık sozluyumdur, sadece duygusal ilgimi söylemekle kalmam cinsel ilgimi de söylerim . Hiç trip atmam hic peşimden koşturmam istiyorsam hemen tasarım cinsellik vs.
Bunları neden söyledim, çünkü turkiyede kadınların ilişki verdiği tavsiyeler için hepsi ters kalıyor .
Ama 26 yaşındayım ve 1 2 erkek dışında istediğim herkesle sevgili oldum . Çünkü kendime güvenim bedenim kaynaklı degil .
Çünkü gizem adı altında taktiklerin gerçek ilişkiler yaratmayacağını biliyorum .
Bence sizde sadece ve sadece ozguveninizi gelistirin
Kesinlikle söylediklerinize katılıyorum. Özgüvenim yok kendime. Ama bu bir kısır döngü gibi. Özgüvenim olmadığı için reddediliyorum ve reddedildiğim için özgüvenimi daha da kaybediyorum. Olayın içinden çıkamıyorum.

Kesinlikle söylediklerinize katılıyorum. Özgüvenim yok kendime. Ama bu bir kısır döngü gibi. Özgüvenim olmadığı için reddediliyorum ve reddedildiğim için özgüvenimi daha da kaybediyorum. Olayın içinden çıkamıyorum.
Ayna terapisi yapın .
Aynaya uzun süre bakin, mutlaka bir yerde ben çok güzelim ya hissini yakalayacaksınız. Mutlaka .
Bunu gerekiyorsa her gün yapın .
Ve tabiki bol bol kitap okuyun . Ruhunuza çok iyi gelecek . Enerjinizi değiştirecek.

1. İlgi gösterdim istemedi. 2. Yine ilgi gösterdim yine istemedi. 3. İlgi gösterdim ama bu sefer direk değil, imalarda bulundum. Başka bir kızla görüşmeye başlamış. Arkadaşlarım çok sert yapım olduğunu söylüyor ama yani bunu değiştiremem ki. Ayrıca her evlenen çok mu iyi özelliklere sahip. Başka arkadaşım da flört et biraz dedi. Bilmiyorum erkekler benden hoşlanmıyor. Bazı kızların peşinden bir sürü erkek koşar. Bizde ise tam tersi erkekler kaçıyor. Kızlar nerde hata yapıyorum sizce?
Kadınsınız diye mutlaka hoşlanmak zorundalar mi. Elektrik tutmamıştır.

Back
X