Bir kadının potansiyel metres olduğu anlaşılabilirmi , nasıl anlaşılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya aslinda potansiyel metres hakli bir cikarim. bir kac gun once evli komsusuna kur yapan evli cocuklu iffetli namuslu kadin potansiyel metres ornegi olabilir

Önce samimi arkadaş oldu

Sonra eşinin işyerindeki arkadaşının arkadaşı oldu

Son olarak benim samimi arkadaşımın arkadaşı dedi kendileri
tanıştıran samimi arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyoruz eşimin iş yeri değil ve kendiside aynı yerde çalıştığımız arkadaşımın yakın arkadaşı demek istemiştim

Takıntılı bırı oldugunu dusunmuyorum senın, telefonunda sıfre olan kocana guvenmıyorsun.

Bır de suna emın ol, her bekar kadın potansiyel evlı erkek avcısı degıl.

Hatta kocan kadının tıpı bile olmayabilir. Sen simdi kocanı seviyorsun diye, gozunde Chris evans falandır emınım kocan ama kadın ıcın sıpsıradan biridir. Yandan falan gulmuyodur kocana ayıp olmasın diye hafif yan donuyodur. Yoksa Yuzune bile bakmıyor baksana kocanın, yandan bakiyor.
Rahat ol yani.
Kadının kocanla ısı yok.

Kandil kandil potansiyel metres nedir ya! Kadının kadına şiddetinin, düşmanlığının tarifini yapmışsınız! Yazık!

Bence sizin kendinize güveniniz yok...
Hiiiç öyle ayrılırım boşarım triplerine girmeyin,,
Emin olamıyorsanız potansiyel metres diyemezsiniz...
Eşinize güvenmiyorsanız onunla konuşun tabi işinize geliyorsa... diğer türlü başka çoook hemcinsinize metres gözüyle bakarsınız...yazık..

tanıştıran samimi arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyoruz eşimin iş yeri değil ve kendiside aynı yerde çalıştığımız arkadaşımın yakın arkadaşı demek istemiştim

Allah aşkına kızlar anlıyan varsa bi anlatsın bana

Ya.arkadas dedin ki en samimi arkadaşım

Sonra eşimin iş yerinde arkadaşının arkadaşı oldu

Sonra senin en yakının arkadaşının arkadaşı oldu

Şimdi ayni iş yerinde çalıştığın arkadaş oldu

Ya sen ne.diyon

Bu kız kim niye metres dedin ne Oldu da durup dururken kız metres oldu

Butun sayfalari okudum. .. cevaplarini yani. Esinin telefona bastan beri sifre koymasi bence. İkili iliskilerrde sevgili olsun nisanli evli vs. Dogru degil dogru bulmuyorum. Olaya gelince , burda anlattigin bir bakisla sanirim biz buna karar veremeyiz ama hissediyorsan dogrudur. Zamaninda capkin s.refsiz bi sevgilim.vardi. yakisikliydi da. Yapmaz dedigim kizlar hatta kuzenimle bile boyle sorun yasamistim. Sorun benim ozguven eksikligimde degildi. Boyle bir an.avalla beraber olmus olmam zaten buyuk sorundu. O sifresini vs vermezdi.hislerinize.guvenin. ama hamle yapmayin emin olana kadar

5000. Kez soruldu bu soru asla cevap yok. Agri girdi basima
Cunku bence hıc bısey yok.
Tek sorun kadının guzel alımlı ve bekar olması.
Sırf buyuzden metres yakıştırması yaptıgına emınım.
Ortamda sohbeti seviliyorsa, ozguveni varsa kadının ve kendi ayakları ustunde duruyorsa... Ekonomiden muhabbet acıldıgında tırnaklarına bakmak yerine sohbete de katılıyorsa al sana korkunc kadın?????

Yahu boşver kadın kim orası önemli değil. Arasıra görüştükleri birisi ev ortamında da buluşmaları oluyormuş.
Kadın sıcak kanlı hoş sohbet güzel bir kadın. Konu sahibesi de aslında içten içe kıskançlıktan çatladığının farkında olduğu için bilmece gibi konu açmış. Yoksa ortada şüphelenecek bir durum yok. Konuyu açarken yandan yandan bakıyor dese olmayacaktı kendi de farkında olduğu için bin dereden su getirdi.
Burada ana konu kadını kıskanıyor olmak. O sebeple zaten kadına metres yakıştırması yapılmış.

Valla herşeyi okudum.kadini da anladım.kusku düşmüş içine.tam binlik bı olayım var ama anlatsam bu konu kapanır benim ki başlar.
Abla sana tavsiyem eşinin pin kodunu falan boşver.esin tuvalete gittiğinde iki dakka telefonu kurcala yeter.online işlerler şifresini alabilirsin tuvaletteyken.arada kadını da eşini de göz hapsinde tut.madem kuskulandin vardır bunda bı sebep

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…