- 2 Temmuz 2013
- 4.159
- 8.804
- 358
- Konu Sahibi yasemin3674
-
böyle düşünmenizin sebebini merak etmedim değilya bu ne biçim bir konu? @Mune konu sahibinin forumdakilerle dalga geçtiğini düşünüyorum. Takdir sizindir efenim.
tanıştıran samimi arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyoruz eşimin iş yeri değil ve kendiside aynı yerde çalıştığımız arkadaşımın yakın arkadaşı demek istemiştimÖnce samimi arkadaş oldu
Sonra eşinin işyerindeki arkadaşının arkadaşı oldu
Son olarak benim samimi arkadaşımın arkadaşı dedi kendileri
Metres erkek de çıkabilirÖnce samimi arkadaş oldu
Sonra eşinin işyerindeki arkadaşının arkadaşı oldu
Son olarak benim samimi arkadaşımın arkadaşı dedi kendileri
böyle düşünmenizin sebebini merak etmedim değil
Kırıcı olan sizsiniz. Kadına direk metres dediniz.açıklama yapmayacağım çünkü gerçekten düşünmeden ve kırıcı konuştuğunuzu düşünüyorum siz nasıl düşünmek istiyorsanız düşünün beni bilen biliyor
Takıntılı bırı oldugunu dusunmuyorum senın, telefonunda sıfre olan kocana guvenmıyorsun.arada bir araya geliriz en yakın arkadaşım eşi ve kendiside gelir bazen 8-10 kez gerek evde gerek dışarıda oturmuşluğumuz vardır gayette alımlı bir kadın ve yapı olarak cilveli yani herkese karşı sıcakkanlı ama bir araya geldiğimiz zaman anlık olarak eşimle bakışmaları yani eşime yandan yandan bakıp gülümsemesi beni fark edince göz kaçırması eşimle konuşurken değişen ses tonu vs vs böyle diyince ultra takıntılı biri olarak algılanmak istemem asla değilim şüphe etmek anormal bir şey değildir
o direkt bakıyo kafayı çevirip
Ben buldum , potansiyel erkek or.suSiz elin kadınını etiketleyeceğinize kendi kocanıza bir etiket bulun.
tanıştıran samimi arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyoruz eşimin iş yeri değil ve kendiside aynı yerde çalıştığımız arkadaşımın yakın arkadaşı demek istemiştim
Çok az kaldı sasmiyacamMetres erkek de çıkabilir
Cunku bence hıc bısey yok.5000. Kez soruldu bu soru asla cevap yok. Agri girdi basima
Allah aşkına kızlar anlıyan varsa bi anlatsın bana
Ya.arkadas dedin ki en samimi arkadaşım
Sonra eşimin iş yerinde arkadaşının arkadaşı oldu
Sonra senin en yakının arkadaşının arkadaşı oldu
Şimdi ayninosnyerinde çalıştığın arkadaş oldu
Ya sen ne.diyon
Bu kız kim niye metres dedin ne Oldu da durup dururken kız metres oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?