Bir kadının potansiyel metres olduğu anlaşılabilirmi , nasıl anlaşılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benim yakın arkadaşım var eşime ilgisi var eşinin de ona karşılıklı bakışlar suzmeler sonrası mesajlar eşinin eve gelmemesi eşinin ilgisizliği derken yakaladım aynı evde nikahsız yaşıyorlar
Ev tutmuş dayamış döşemiş o.kadinla yaşıyorlar denir bu durum metrestir

Ama daha kadını net demiyor ne olduda şüphe ettin sorusuna cevap yok

Kendi kendine kurmuş doğru düzgünde anlattığı yok yoksa mevzu kadının o bu olması yada kim olduğu değil

Kadını goz hapsinde neden tutuyor, elle tutulur hıcbısey vermedi bıze neden suphelendıgıne dair.

Kadın sırf bekar ve guzel diye kadından hoslanmamıs yukarıda yazmıs. Tam boyle olmasa da ana fikir bu.
Kadının baska ısı yok bekar dalyan gibi adamlar dururken, aynı masada yemek yedıgı adama yuruyecek.

Tabii canım kadın olduğu için kuşkulandıysa kesin vardir sebep. Yoksa kıskançlıktan çatlayan, kendinden güzel kadın görünce içten içe hasetlenen, ortamda sözü ondan çok dinlenen kadın görünce yakıştırma yapan kadınlar hiç yok çünkü. Ben de yeni işyerime başladığımda şunun karısı gelir yakında ziyarete yeni başladın ya görmeye demişlerdi:) dalga geçiyorlardı artık yani düşünün. Ne tipte kadınlar var ya. Bırakın artık şu kadın hissettiyse vardır masalını.

Yok ben kadın bişey yapmıştır ona bak güzelliğiyle alakalı bişey demedim.yukarda konu sahibi yazmış ya kadının eşime yan yan bakışını yakaladım ses tonu değişiyor diye.kadin bekar ve Güzel diye hoşlanmadığını yazdigini görmedim ben kaçırmış olabilirim.

Masa da sen ben yan yana otursak, sen bısey anlatsan haliyle saygımdan sana donerim. Dınledıgımı gostermek ıcın.
Kadın da bunu yapıyor. Konu sahıbı, neden suphelendın? Sorumuza cevap vermedi.
Elle tutulur suphe uyandırıcak hıcbısey yok aslında.

Ne alaka şimdi.. Metres olan kadın normal kadınlardan farklı mı ki onun metres olduğunu anlamanın bir yolu ola ki

Sırf güzel alımlı çalımlı boylu poslu diye mi böyle düşünmüş bu abla yok artık ben niye o mesajı kaçırdım.

aynı evde nikahsız yaşıyorlar.Ev tutmuş dayamış döşemiş o.kadinla yaşıyorlar denir bu durum metrestir
Aynen. Metres budur. Bana da bekarken 2 kere metres olmam için teklif geldi. Evli ve zengin erkek, bekar bir kadınla dost hayatı yaşamak, ona ev açmak, giderlerini karşılamak ve karşılığında o bekar kadının sadece kendisiyle birliktelik yaşanmasını beklemesi durumundaki kadına metres denir. Metres olsaydım nasıl anlaşılırdı diye düşünüyorum. Hiçbir iş yapmayıp, gelir düzeyim iyi olurdu. Beraber olduğum bir adam olurdu ama hiçbir yerde el ele tutuşup, ifşa edemezdim. Çok rahat gezip tozamazdım çünkü adamlar gelmediklerinde evde durmanı istiyor. Sizin kocanızın olsa olsa evlilik dışı ilişkisi olur.

Ama yandan bakmis, ayrica gülmüş

Cemoos

metreslik de zor zanaatmis

Nasıl teklif geliyor ki, nasıl cesaret ediyorlar çok ilginç. Az önce de başka mesajınızı okumuştum. Orda Allah korusun sizden demiştim. Insanların günahını almayın kötü bir şeydir o.

Sen macaramı arıyırsun kocam captın degıl yankın arkadasım metresmı bence sen herseyı bırak. dusunmeyı kendıne odaklan

Ablacım bu düşündüklerini böyle yazdigin gibi kocana anlatsan adam arkasına bakmadan kaçar.yazik o arkadaşa da bunları belli etmeyin yada siz en iyisi uzak durun ondan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…