- 27 Mart 2019
- 30.571
- 113.655
- 598
- Konu Sahibi yasemin3674
-
Yahu boşver kadın kim orası önemli değil. Arasıra görüştükleri birisi ev ortamında da buluşmaları oluyormuş.
Kadın sıcak kanlı hoş sohbet güzel bir kadın. Konu sahibesi de aslında içten içe kıskançlıktan çatladığının farkında olduğu için bilmece gibi konu açmış. Yoksa ortada şüphelenecek bir durum yok. Konuyu açarken yandan yandan bakıyor dese olmayacaktı kendi de farkında olduğu için bin dereden su getirdi.
Burada ana konu kadını kıskanıyor olmak. O sebeple zaten kadına metres yakıştırması yapılmış.
Kadını goz hapsinde neden tutuyor, elle tutulur hıcbısey vermedi bıze neden suphelendıgıne dair.Valla herşeyi okudum.kadini da anladım.kusku düşmüş içine.tam binlik bı olayım var ama anlatsam bu konu kapanır benim ki başlar.
Abla sana tavsiyem eşinin pin kodunu falan boşver.esin tuvalete gittiğinde iki dakka telefonu kurcala yeter.online işlerler şifresini alabilirsin tuvaletteyken.arada kadını da eşini de göz hapsinde tut.madem kuskulandin vardır bunda bı sebep
Bu kim potansiyel metres mi
Hepimiz tek yurek bu soruya odaklandik
Hadi bakalım kandil kandil kolay gele bize
Konu sahibi dök eteğindeki taşları bakalim
Hepimiz tek yürek tek bilek dinlemedeyiz
Hade hade hadeee konu sahibesi hadeee
Tabii canım kadın olduğu için kuşkulandıysa kesin vardir sebep. Yoksa kıskançlıktan çatlayan, kendinden güzel kadın görünce içten içe hasetlenen, ortamda sözü ondan çok dinlenen kadın görünce yakıştırma yapan kadınlar hiç yok çünkü. Ben de yeni işyerime başladığımda şunun karısı gelir yakında ziyarete yeni başladın ya görmeye demişlerdi:) dalga geçiyorlardı artık yani düşünün. Ne tipte kadınlar var ya. Bırakın artık şu kadın hissettiyse vardır masalını.Valla herşeyi okudum.kadini da anladım.kusku düşmüş içine.tam binlik bı olayım var ama anlatsam bu konu kapanır benim ki başlar.
Abla sana tavsiyem eşinin pin kodunu falan boşver.esin tuvalete gittiğinde iki dakka telefonu kurcala yeter.online işlerler şifresini alabilirsin tuvaletteyken.arada kadını da eşini de göz hapsinde tut.madem kuskulandin vardır bunda bı sebep
Yok ben kadın bişey yapmıştır ona bak güzelliğiyle alakalı bişey demedim.yukarda konu sahibi yazmış ya kadının eşime yan yan bakışını yakaladım ses tonu değişiyor diye.kadin bekar ve Güzel diye hoşlanmadığını yazdigini görmedim ben kaçırmış olabilirim.Kadını goz hapsinde neden tutuyor, elle tutulur hıcbısey vermedi bıze neden suphelendıgıne dair.
Kadın sırf bekar ve guzel diye kadından hoslanmamıs yukarıda yazmıs. Tam boyle olmasa da ana fikir bu.
Kadının baska ısı yok bekar dalyan gibi adamlar dururken, aynı masada yemek yedıgı adama yuruyecek.
Masa da sen ben yan yana otursak, sen bısey anlatsan haliyle saygımdan sana donerim. Dınledıgımı gostermek ıcın.Yok ben kadın bişey yapmıştır ona bak güzelliğiyle alakalı bişey demedim.yukarda konu sahibi yazmış ya kadının eşime yan yan bakışını yakaladım ses tonu değişiyor diye.kadin bekar ve Güzel diye hoşlanmadığını yazdigini görmedim ben kaçırmış olabilirim.
içimde biraz şüphecikler geziniyor da umarım yanılıyorumdur
Aynen. Metres budur. Bana da bekarken 2 kere metres olmam için teklif geldi. Evli ve zengin erkek, bekar bir kadınla dost hayatı yaşamak, ona ev açmak, giderlerini karşılamak ve karşılığında o bekar kadının sadece kendisiyle birliktelik yaşanmasını beklemesi durumundaki kadına metres denir. Metres olsaydım nasıl anlaşılırdı diye düşünüyorum. Hiçbir iş yapmayıp, gelir düzeyim iyi olurdu. Beraber olduğum bir adam olurdu ama hiçbir yerde el ele tutuşup, ifşa edemezdim. Çok rahat gezip tozamazdım çünkü adamlar gelmediklerinde evde durmanı istiyor. Sizin kocanızın olsa olsa evlilik dışı ilişkisi olur.aynı evde nikahsız yaşıyorlar.Ev tutmuş dayamış döşemiş o.kadinla yaşıyorlar denir bu durum metrestir
Ama yandan bakmis, ayrica gülmüşBenim yakın arkadaşım var eşime ilgisi var eşinin de ona karşılıklı bakışlar suzmeler sonrası mesajlar eşinin eve gelmemesi eşinin ilgisizliği derken yakaladım aynı evde nikahsız yaşıyorlar
Ev tutmuş dayamış döşemiş o.kadinla yaşıyorlar denir bu durum metrestir
Ama daha kadını net demiyor ne olduda şüphe ettin sorusuna cevap yok
Kendi kendine kurmuş doğru düzgünde anlattığı yok yoksa mevzu kadının o bu olması yada kim olduğu değil
arada bir araya geliriz en yakın arkadaşım eşi ve kendiside gelir bazen 8-10 kez gerek evde gerek dışarıda oturmuşluğumuz vardır gayette alımlı bir kadın ve yapı olarak cilveli yani herkese karşı sıcakkanlı ama bir araya geldiğimiz zaman anlık olarak eşimle bakışmaları yani eşime yandan yandan bakıp gülümsemesi beni fark edince göz kaçırması eşimle konuşurken değişen ses tonu vs vs böyle diyince ultra takıntılı biri olarak algılanmak istemem asla değilim şüphe etmek anormal bir şey değildir
metreslik de zor zanaatmisAynen. Metres budur. Bana da bekarken 2 kere metres olmam için teklif geldi. Evli ve zengin erkek, bekar bir kadınla dost hayatı yaşamak, ona ev açmak, giderlerini karşılamak ve karşılığında o bekar kadının sadece kendisiyle birliktelik yaşanmasını beklemesi durumundaki kadına metres denir. Metres olsaydım nasıl anlaşılırdı diye düşünüyorum. Hiçbir iş yapmayıp, gelir düzeyim iyi olurdu. Beraber olduğum bir adam olurdu ama hiçbir yerde el ele tutuşup, ifşa edemezdim. Çok rahat gezip tozamazdım çünkü adamlar gelmediklerinde evde durmanı istiyor. Sizin kocanızın olsa olsa evlilik dışı ilişkisi olur.
Nasıl teklif geliyor ki, nasıl cesaret ediyorlar çok ilginç. Az önce de başka mesajınızı okumuştum. Orda Allah korusun sizden demiştim. Insanların günahını almayın kötü bir şeydir o.Aynen. Metres budur. Bana da bekarken 2 kere metres olmam için teklif geldi. Evli ve zengin erkek, bekar bir kadınla dost hayatı yaşamak, ona ev açmak, giderlerini karşılamak ve karşılığında o bekar kadının sadece kendisiyle birliktelik yaşanmasını beklemesi durumundaki kadına metres denir. Metres olsaydım nasıl anlaşılırdı diye düşünüyorum. Hiçbir iş yapmayıp, gelir düzeyim iyi olurdu. Beraber olduğum bir adam olurdu ama hiçbir yerde el ele tutuşup, ifşa edemezdim. Çok rahat gezip tozamazdım çünkü adamlar gelmediklerinde evde durmanı istiyor. Sizin kocanızın olsa olsa evlilik dışı ilişkisi olur.
Oooo ben bu mesajı kaçırmışım
Sen macaramı arıyırsun kocam captın degıl yankın arkadasım metresmı bence sen herseyı bırak. dusunmeyı kendıne odaklançok doğru aynen öyle ama ispat bulursam tabikide tabikide boşanacağım, şüphelerimle yaşamayacağım tabiki ama belki zihnim yanlış düşünüyordur bana öyle geliyordur diye birde sizden duymak istedim buradaki yorumların uyması durumu kafamda kesinleştirmez çünkü ispat yok . eşimde aşırı çapkın değil aslında ama işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?