- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
Merhaba arkadaşlar ben bu konuyu açmadım ama sanki benim için açılmış gibi. Ben 21 yaşındayım, evliyim, 1yaşında bir bebeğim var. 3hafya önce güzel sözler paylaştığım instegram hesabımdan biri yazdı slm diye bende normalde böyle şeylere hiç cevap vermem aslında. Ama işte cevap verdim bi kere yani öylesine as. F dedim oda sanki beni tanıyormusuncaśsına msj yazıyor,sorular soruyor felan kendisi bekar biri ve ara ,ara banyoda yaptığı şeylerden bahsediyordu bende bundan rahatsızlık duydum çok açık seçik her telden konuşuyor ilk güvenemedim ben buna biri beni işletiyor sandm faceden arama yapalm dedi kabul ettim. o işten eve gidiyormuş arabayla görüntülü açalım dedi ben kabul etmedim oda o zaman beni gör de inan dedi falan filan işte böyle bir hafta konuştuk ama ben evli olduğum için bu durumdan çok rahatsızlık duydum ve sürekli yazmaması söylüyordum oda arkadaşça konuşalım ne olcak diyordu bende bunu kendimden soğutmak için hep tersledim sürekli birşeyleri abartm kalbini kıracak şeyler söyledim tehtit ettim eşime söylerim aileni buldum onlara yazarım dedim ve istediğim oldu yazmayacağını söyledi her yerden engel yap dedim yaptı. Ama şimdide ben iki hafta oldu yazışmyoruz ama kendime engel olamıyorum hep onu araştırıyorum hesaplarını gizliden takip ediyorum ve gerçekleride öğrendim bana yalan söylemiş yaşım 28 demişti oysaki 24 yaşındaymış daha başka yallarida var ama ben hala ona yazmak istiyorum kendisi yakışıklı değil ama çok tatlı gülüyor bide sesinden konuşmalarından çok etkiledim napcam bilmiyorum acaba bana yalan söylediği için yazsam mı içimde kalmasın diye bilemedimki bana yardım edrrminiz çok çaresizim...
Kalsin icinde... Evlisin sen evli.. icinde kalmayıp ne olacakti? Ayrica icine nasil girdi 3 haftada? Hani vazgecemediklerin oglun babasi? Yazmakla olmuyor hanim, herseyin sanal mi senin boyle?
Su vitrin halleriniz, aleme mutlu goruneyim pozlariniz yok mu deli ediyor beni...
Neyse..
Bebegini dusun, daha cok kucuk.
Butun sosyal medya hesaplarini kapat. Madem iradeli degilsin, bi slm yazan bile boyle hayatinin odagina kadar gelebiliyor, gozun bebegini bile gormuyor kullanma sosyal medya..
Sagda solda fotograflarin, videolarin yayildiginda cok gec olur pismanlik yetmez o zaman..
Zararın neresinden donersen dön kardir, basini derde sokup, cocugundan olmadan kendini duzelt. Sacma bir meraki sevgiyle falan karistirma..
Yok ben esimi sevmiyormusum meger bunu anladim diyorsan da -ki bunu burdan hepimiz anladik- bosan hiç durma.
Ayni seyi esin yapsaydi simdi buralarda ben bunu hak etmedim bebegim var, ben mirmir der durursun, biz hak verir esine beddua yagdiririz...