Bir kıskançlık krizi daha! Yardımınıza ihtiyaç var canlar

eğer içinde kötü bir his varsa bunu sen hissedersin tatlım çünkü neden bilmiyorum ama biz kadınlar bu durumları hissediyoruz inşallah hakkınızda hayırlısı olur

İnsallah canim cok sagol. Ben sadece ders icin bir araya geliyorum ve onlar benim arkadasim sen bu olayi takinti yaptin diyo. Belki de hakli ama icime bi suphe dustu artik her soylediginden suphe edicem biliyorum kendimi. Ona da soyledim sen artik ne desen suphe edicem en iyisi bana artik nereye gittigini hic soyleme bilmek istemiyorum dedim. O da sacmalama sen yemegini ye oyle konusalim oruc seni fena etkilemis dedi ve sabahtan beri ne yaptiysa haber verdi her zaman ki gibi. Tabi dogru mu soyluyo bilemem. Simdi de yemegini yedigine gore su konuyu bi konusalim yazdi. Konusmak istemiyorum cunku ne desen inanmiycam yazdim. Arkadaslarimin evine gitmemde ne var hem de sevgilileri de ayni ortamda oluyo cok basit dusunuyosun yazdi daha da sinir oldum. Hala nasil bi yol izlemem gerektiginj bilmiyorum ama hic bisey yokmus gibi de davranamiyorum. Beynimi kemiren bir suru sey var suan da.

ama bak seni ikna etmek için uğraşıyo hala bu güzel bişey banane deyip geçmiyo
sakin olmaya çalış ve bir daha öyle ne yaptığını bana söyleme gibi cümleler kurma bence
çünkü yarın bir gün anlatmaz sana hiçbirseyini ve sen hatalı olursun

Ama bana basit dusunuyosun dedi biraz once. Daha dune kadar facebook dan erkek arkadaslarimi silip engelleyen insan bana basit dusunuyosun dedi. Bende dedim ki arkadaslarina gitmeni normal karsiliyorum ama bunu en basinda benden gizlemene ve beni kisitlamana tepki gosteriyorum. Buna karsilik diyo ki kizla erkek bir degildir benim her yaptigimi yapamazsin izin vermem buna. Ve ben soyliycek bisey bulamiyorum. Tabi ki bunu kabul edecek degilim hic bi zaman da o kiziyo diye arkadaslarimdan vazgecmedim durumu arkadaslarima izah ederek denge saglamaya calistim ki iyiki de oyle yapmisim. Eger onun yuzunden arkadaslarimdan uzaklassaydim bugun uzuntum iki katina cikardi. Her neyse sonuc olarak soyledigini kabul edip onun istedigi gibi davranacak degilim hayatima dogru bildigim sekilde devam edicem ama bunu da ona mantikli bi sekilde odetmem lazim.

cnm bunlar hep seni sevdiğinden, değer verdiğinden :) ama onu çok darlarsan, kaçar uzaklaşır. sevdiğini kıskanmak güzel ama fazla abartmamak gerek :)

seninle aynı olayı bende yaşamadım ve aynı cevap söyleme gereği duymadım oldu ki sevgilim bana iyi geceler aşkım diyip ben uyuyunca benden gizli doğumgünü partisine giden bir şahıştı ama sonuç olarak özür diledikabul etim ve yaptığım en iyi şey hemen bir sahte face hesabı açıp şüphelendiğim tüm kızları ekledim yakın erkek arkadaşlarınıda ve ondan sonra birkaç gizli olayıda oldu onlarıda sahte faceim sayesinde ortaya çıkardım şuan gözü korktu benden ve hiçbirşey yapamıyor

Çıksın o evden başka ev mi yok? Yaptığı da iyi bir şey değilmiş.

Çıksın o evden başka ev mi yok? Yaptığı da iyi bir şey değilmiş.

Evi kendisi tuttu zaten yanindakiler suan yaz okulu icin onunla kaliyo. Donem baslayinca onunla kalmayacaklar insallah. Baska bir ev arkadasi var iki kisi kalicaklar ama evde kaldigi surece benim icimi hep bi kurt kemircek artik

Cok onceden bi erkek arkadasim vardi hep yalan soylerdi gizli sakli isler cevirirdi bende onunla cok ugrastim sahte hesaplar neler neler. Face sifresini biliyodum onun agzindan konusup arkadaslarinin agzindan laf aliyodum yapmadigim kalmamisti ve cok yorulmustum. Ama suan hayatimdaki insanla bu zamana kadar hic boyle seylerimiz olmadi akli basinda bi insandi beni hic yormadi hic oyle sahte hesaplara ihtiyacim kalmamisti artik. En cok da bu yuzden seviyodum onu. Simdi yeniden sahte hesaplari dusununce icim bi tuhaf oldu.

türkiyede yaşıyorsun, ataerkil bi toplumdayız. olacak o kadar cnm :) aldatmıyor ya

Soylerken kolay geliyor da kabul edemiyorum ben bunu. Hic degilse acik acik soylemese yine neyse de ben erkegim sen kizsin sen yapamazsin demesi tepemi fena attiriyor. Bide demez mi simdi yat uyu yarin sabah akli basinda takintisiz gorucem seni karsimda. Sanki babam,sanki cocuk var karsisinda. İyi bi dersi haketti ama dusunuyorum nasil ters düz ederim onu.

Evi kendisi tuttu zaten yanindakiler suan yaz okulu icin onunla kaliyo. Donem baslayinca onunla kalmayacaklar insallah. Baska bir ev arkadasi var iki kisi kalicaklar ama evde kaldigi surece benim icimi hep bi kurt kemircek artik

Kalmasınlar o zaman. Siz bir ilişki içindeyseniz rahatsızlıklarını dile getireceksin tabii ki. O da senin rahatsız olduğun şeyleri yapmaktan sakınacak. Ben yaparım sen yapamazsın olayına ben de çok sinirleniyorum.

Dile getirmedim mi saniyorsun? Ama kendini savunacak biseyler buluyor illaki. Cocuklar gelip seninle kalabilir miyiz dediler geri mi cevirseydim diyor. Ustelik onlardan da para alip kiraya ortak etmis. Hepimiz ogrenciyiz benim icin de boylesi daha iyi oldu dedi. Hem odevleri projeleri de birlikte yapiyolarmis falan filan. Yani ne desem sacmalama diyip kestirip atiyor. Cikmazdayim nasil yola getiricem bilmiyorum.

Oturduğu yere yakın mısın? Sende orada fazla vakit geçirsen...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…