eğer içinde kötü bir his varsa bunu sen hissedersin tatlım çünkü neden bilmiyorum ama biz kadınlar bu durumları hissediyoruz inşallah hakkınızda hayırlısı olur
ama bak seni ikna etmek için uğraşıyo hala bu güzel bişey banane deyip geçmiyo
sakin olmaya çalış ve bir daha öyle ne yaptığını bana söyleme gibi cümleler kurma bence
çünkü yarın bir gün anlatmaz sana hiçbirseyini ve sen hatalı olursun
kararını vermişsin ve mantıklı bi karar
Aslinda haklisin ama ben zaten suan neye tepki gosterdigimi bilmiyorum ki icime bi suphe dustu bi korku gibi sanki. Kiskaclik budur belki de ne bileyim. Ama onceden benim erkek arkadaslarimla selamlasmama bile karsi cikarken simdi hic bunlari yapmamis gibi bana ne var bunda diyebilmesi de ayri bi olay
cnm bunlar hep seni sevdiğinden, değer verdiğinden :) ama onu çok darlarsan, kaçar uzaklaşır. sevdiğini kıskanmak güzel ama fazla abartmamak gerek :)
Çıksın o evden başka ev mi yok? Yaptığı da iyi bir şey değilmiş.
Her sey tamam da bana diyor ki ben yaparim ama sen yapamazsin. Bu ne demek peki?
seninle aynı olayı bende yaşamadım ve aynı cevap söyleme gereği duymadım oldu ki sevgilim bana iyi geceler aşkım diyip ben uyuyunca benden gizli doğumgünü partisine giden bir şahıştı ama sonuç olarak özür diledikabul etim ve yaptığım en iyi şey hemen bir sahte face hesabı açıp şüphelendiğim tüm kızları ekledim yakın erkek arkadaşlarınıda ve ondan sonra birkaç gizli olayıda oldu onlarıda sahte faceim sayesinde ortaya çıkardım şuan gözü korktu benden ve hiçbirşey yapamıyor
türkiyede yaşıyorsun, ataerkil bi toplumdayız. olacak o kadar cnm :) aldatmıyor ya
Evi kendisi tuttu zaten yanindakiler suan yaz okulu icin onunla kaliyo. Donem baslayinca onunla kalmayacaklar insallah. Baska bir ev arkadasi var iki kisi kalicaklar ama evde kaldigi surece benim icimi hep bi kurt kemircek artik
Kalmasınlar o zaman. Siz bir ilişki içindeyseniz rahatsızlıklarını dile getireceksin tabii ki. O da senin rahatsız olduğun şeyleri yapmaktan sakınacak. Ben yaparım sen yapamazsın olayına ben de çok sinirleniyorum.
Dile getirmedim mi saniyorsun? Ama kendini savunacak biseyler buluyor illaki. Cocuklar gelip seninle kalabilir miyiz dediler geri mi cevirseydim diyor. Ustelik onlardan da para alip kiraya ortak etmis. Hepimiz ogrenciyiz benim icin de boylesi daha iyi oldu dedi. Hem odevleri projeleri de birlikte yapiyolarmis falan filan. Yani ne desem sacmalama diyip kestirip atiyor. Cikmazdayim nasil yola getiricem bilmiyorum.
Oturduğu yere yakın mısın? Sende orada fazla vakit geçirsen...:26:
O kibrista ben ben turkiyedeyim
Mesafelerin yarattığı sorunları bilirim. Ne yapıyordur acaba merakın aklını kemiriyordur eminim.:26:
Aynen oylebu zamana kadar cok rahattim ama artik aklimi kemiren bir suru sey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?