Canim aynen dedigin gibi yaptim. Suan hem yaz okulunda ders aliyorum hem de calisiyorum. Okuldayken İs yerindeyken ona hic mesaj atmadim. O yazdiginda ise hep gec cevap verdim. Neden dedi isim var dedim. Yeni bir eleman alinacak ona egitim veriyorum dedim. Hemen erkek mi diye sordu bende evet dedim. Yasini sordu benden 1 yas kucuk dedim. 5 yas kucuk olsa bile kiziyo cevremde erkek olmasina. Ne egitimi neden baskasi egitim vermiyo hala yaninda mi falan filan derken hep kisa ve gec yazdim. İsten cikmama 2 saat kala telefonumun sarji bitti kapandi :) sarj aletim yanimdaydi ama sarj etmedim. İsten ciktim iftar icin misafir gelecekti carsiya gittim annemin istediklerini aldim 1 saat de oyle gecti eve geldim telefonu actim bir suru mesaj atmis. O yaninda oldugu icin mi mesaj atmiyosun gibi seyler. Bu olay dun oldu. Ve iki gunden beri o mesaj atmadan hic bi sekilde mesaj atmiyorum. O atinca da ne sorduysa kisa cevap veriyorum. Hic bi sekilde gittigim yeri haber vermiyorum ama hep bir kilif uyduruyorum daha cok merak ediyo. En sonunda dayanamadi dedi ki projemi hic merak edip sormuyosun bitti mi ne oldu diye. Bu aksam memleketime gitcem onu bile sormuyosun dedi. Bende basim agriyo yazdim :) bana neden boyle davraniyosun proje yuzunden seninle ilgilenemedigim icin mi,eve ciktgim icin mi yoksa damlalarin evine gittigim icin mi dedi. Ben biraz uyusam iyi olucak dedim cok bozuldu. Neden boyle davraniyosun diyo surekli. Aslinda icimde cok sey var ama kelimelere dokemiyorum. Hem kırgınım hem üzdü beni hem ihmal etti hem de kiskaniyorum. Ayrica o kizin cekiskili cevaplari suphelenmeme neden oldu. Kafamda bu kadar sey varken hic bisey yokmus gibi davranamiyorum. Bunlarin hepsini ona soylesem,benim bu kadar dert ettigim seylerin her birine bir kilif uydurup basite indirgeyecek ben daha cok uzulucem. O yuzden artik cumle kurmaktan bile biktim. Bu sekilde davraninca icim daha rahat oluyo. Bakalim neler olacak.
Ama artik 28 yasinda ve bu onun ikinci universitesi. Ben bu durumu anormal karsilamiyorum aslinda. Yani insanlarin arkadas ortami olmasi gdip gelmesi cok normal. Bende ogrenciyim ve arkadaslarimla bir seyler yapabiliyorum bazen. O beni kiskaniyor ben onu kiskaniyorum bu da cok normal. Ama onceleri boyle seylere cok karsiymis gibi davranirken simdi bi anda bu hale gelmesi ve cok normalmis gibi davranmasi canimi sıkıyo. Kafam com karisik ne hissettigimi de bilmiyorum. Napicam onu da bilmiyorum.
Cok haklisin benim de tam olarak takildigim nokta bu zaten. Bana sen yapamazsin dedigi halde kendisi cok rahat bi sekilde karsima gecip ben onlara gidiyorum diyebiliyo ve onceden boyle bi insan degildi. Baskasi yapsa ben ona anlatsam cok kizardi oyle erkeklik mi olur kendisi de yapmiycak o zaman derdi. Ama simdi bi anda degisti. Dersine evde calis desem yalniz olmuyo yardim almam gerekiyo der. Yani hep ucu acik seyler bisey diyemiyosun haliyle. Ben tabi ki kabul etmiyorum etmiycem de. Kedisine de soyledim ne yapiyosan bende yaparim senin yaptigin haksizlik dedim. Kizlarin evine gitmenden cok ben yaparim sen yapamazsin seklinde dusunmene takildim dedim. Bende yapamam sende yapamazsin ama ben zaten bisey yapmiyorum ki diyo. Bi taraftan da dusunuyorum belki gercekten hic bisey yapmiyo. Belki gercekten sadece not icin ugruyo bilgi aliyo. Bu da belki sadece 1 defa oldu ama benim onu kiskanmam hosuna gittigi icin biraz abartiyo belki. Cunku bu kadar rahat anlatabilmesi beni cildirtiyo baska bi aciklamasi olamaz bunun. Ve tabi ki onun orda ne yasadigini gormedigim surece hic bi zaman gercegi ogrenemiycem. Ne soylerse inanmak zorunda kalicam:-/
Kizlar suan bunlari aglayarak yaziyorum. O kadar mutsuzum o kadar moralim bozuk ki. Kac gundur yaptiklarim hic ise yaramadi sevgilim yine isine geldigi gibi davranmaya devam etti. Bugun bisey daha ogrendim. Gecen gun sevgilimi bi koz eklemisti sinifindan bi kiz. Bugun erkek arkadasimin profiline girdim baktim kizin profilini bulamadim. İcime bi suphe dustu hemen kendi hesabima gectim ordan ayni kizi arattim kizin profilini dondurmamis yani erkek arkadasimi engellemis. Sordum seni bu kiz neden engelledi dedim. Bilmem ki engellemis mi dedi. Kesin sen onu engellemissindir dedi. Numara yapti resmen. Bende sinirlendim. Yalan soyleme artik dedim. Bu kiz ya sizin ortaminizda fotograf cekiyo face den ekliyo ben gormiyim diye kizdan seni engellemesini istedin ya da aranizda bisey oldu engelledi. Ama sebebini bilmiyo olman mumkun degil dedim. Bana takinti yapiyosun bos konusuyosun sacmaliyosun dedi hic ciddiye bile almadi. Butun gun boyunca da hic bisey yazmadi. Biraz once yazdi. Nasil bak hic yazmiyorum iyi oluyo mu dedi. İsine geliyo iste sen boyle olmasini istiyosun benim uzerime atiyosun dedim. Ve yine bana sen takintilisin dedi. Bisey demiyorum istedigin gibi davran artik hic umrumda degil dedim. Davraniyoruk zaten dedi. Ben bu sekilde devam etmek istemiyorum artik dedim. Yeter artik sacmalayip durma bu konuyla ilgili sana cevap vermiycem artik dedi ve bende bisey yazmadim daha. Bu iftar vakti bunu bu kadar aglatti ya baska bisey demiyorum. Ama cok uzuluyorum iki tane kiz gordu ne duruma dustuk. Net biseyler yapmak istiyorum bi karar vermek istiyorum cok uzgunum kizlar lutfen yardim edin ne yapayim sizce
Canım o seni kısıtlamıyor olsa gayet normal neden kıskanıyorsun derdim.Ama ilişkinizde bir eşitsizlik var.O herşeyi yapıcak sana gelince müdahale edicek,öyle bir dünya yok.
Sen insan gibi düzgünce konuşsan anlamaz erkek milleti mutlaka üste çıkarlar.Kadınlara çok konuşur derler ama erkek milletinde yeri gelince avukat gibi çene oluyor.
Kıyameti kopart bence sen de git kızlı erkekli arkadaşlarının evinde fotograf çek paylaş görsün canı acısın ancak o zaman empati kurabilir.Erkekler güzellikle söylenenden anlamıyorlar.Benim yıllardır gözlemlediğim şey bu.Ne zaman cadı oluyorsun yaygara koparıyorsun o zaman değere biniyorsun.Şayet ben bu şekilde davranıyorum sevgilime,sonucunda benim dediğim oluyor ve mutlu oluyorum.Sen de böyle yap bence.Soğur benden diye korkma aksine daha da bağlanıyorlar.Deve-diken hesabı gibi...
2 gun once ayrildik biz. Bi onceki cevabimda bunu yazmistim ama sanirim siz sadece konunun basini okudunuz cevaplara goz atmadiniz. Yine de tesekkur ediyorum yorum icin.
Ayrılır ayrılmaz başkasını mı almış hayatına pes diyorum
İcime oturdu hazmedemiyorum bunu. Gerci bir sürü ihtimal var yani ben onu sessizce hayatimdan cikardigim icin canimi yakmak amaciyla da soylemis olabilir ama beni gozden tamamen cikardigi belli ve ben suan bas agrisindan ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum ne de baska bisey yapabiliyorum. Sadece dusunuyorum
yıpratma bu kadar kendini. o günden sonra bir daha hiç görüşmediniz mi ?
Hayir. Onceden kavga ettigimizde whatsap dan ya da bi yerlerden girip girmedigimi takip etmeye calisirdi. Simdi hic bi sekilde ilgilenmiyo pazar gununden beri whatsappa bile girmiyo
yani benimkisi sadece tahmin böyle olmayabilir de ama aklıma şu ihtimal geldi :44: kızla senden ayrılmadan önce de görüşüyordu o yüzden şimdi sessiz kalıyor işine geliyor gibime geldi iki gün içinde nasıl başkasını bulsun ki :44: ama aynı zamanda belki başkası da yoktur blöf yapıyodur bilemedim şimdi :44:
Bende suan bu iki ihtimal arasinda kaldim zaten ve bu belirsizlik beni deli ediyor. Surekli dusunuyorum bi seylerden anlam cikarmaya calisiyorum
Biliyorum zor ama umursamamaya çalışmalısın şimdilik. üstüne düşersen kendini iyice önemli hissedebilir :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?