Bir kıskançlık krizi daha! Yardımınıza ihtiyaç var canlar

Hahayt okurken çok hoşuma gitti valla ne diyim Bu şekilde devam et canım ama çok da ilgisiz olma. Sadece meraklandır, ki bunu başarmışsın. O sana rahat rahat ders çalışmaya gidiyorum kızlar da var derken iyiydi. Şimdi de sen rahat olcaksın. Ama ona bir şekilde kafandakileri söylemen lazım. Hani birden değil ama yavaş yavaş bilsin neden böyle davrandığını çünkü sürekli sorucak sana artık. Ne oldu bir şey mi var diye ve her seferinde geçiştiremezsin.

Hatta güzel bir dille ona ufak bir mektup bile yazabilirsin. Sadece içinden geçenleri. Ve sen şöyle yaptın şöyle dedin değil de, şöyle yapsan daha iyi olmaz mı, Şöyle davranırsan inan beni daha mutlu edersin içim huzursuz olmaz gibi cümleler kur. Tabi bunu yaparsan hemen değil de 2, 3 gün sonra yap biraz daha dellensin

Erke deil mi ulan doymaz doyamazzz :26:

Doğru söylüyorsun. Çünkü şu durumda inanmasan suçlu yine sen olacaksın büyük ihtimalle. Ona güvenmediğin için üste çıkacak. Bence söylediklerine inan ama bu kızların evine gitme meselesinden ciddi anlamda rahatsız olduğunu anlat, özellikle ilk yüz yüze görüşmenizde. İşte uzak olmanın zorlukları da bunlar. Öbür türlü olsa insan mimiklerinden hal ve hareketleri,nden anlıyor. Ama bir taraftan da şöyle düşün. Seni değil ordaki başka bir kızı seviyor olsa neden seni elinde tutmak için uğraşsın ki bir de? Hem uzaktasınız bir menfaati yok ki. Ayrılayım kafam rahat rahat başkasıyla olurum der. Seni önemsiyor diye düşünüyorum açıklama yapmasından. Kendini çok sıkma. Zor biliyorum ama...

Kizlar suan bunlari aglayarak yaziyorum. O kadar mutsuzum o kadar moralim bozuk ki. Kac gundur yaptiklarim hic ise yaramadi sevgilim yine isine geldigi gibi davranmaya devam etti. Bugun bisey daha ogrendim. Gecen gun sevgilimi bi koz eklemisti sinifindan bi kiz. Bugun erkek arkadasimin profiline girdim baktim kizin profilini bulamadim. İcime bi suphe dustu hemen kendi hesabima gectim ordan ayni kizi arattim kizin profilini dondurmamis yani erkek arkadasimi engellemis. Sordum seni bu kiz neden engelledi dedim. Bilmem ki engellemis mi dedi. Kesin sen onu engellemissindir dedi. Numara yapti resmen. Bende sinirlendim. Yalan soyleme artik dedim. Bu kiz ya sizin ortaminizda fotograf cekiyo face den ekliyo ben gormiyim diye kizdan seni engellemesini istedin ya da aranizda bisey oldu engelledi. Ama sebebini bilmiyo olman mumkun degil dedim. Bana takinti yapiyosun bos konusuyosun sacmaliyosun dedi hic ciddiye bile almadi. Butun gun boyunca da hic bisey yazmadi. Biraz once yazdi. Nasil bak hic yazmiyorum iyi oluyo mu dedi. İsine geliyo iste sen boyle olmasini istiyosun benim uzerime atiyosun dedim. Ve yine bana sen takintilisin dedi. Bisey demiyorum istedigin gibi davran artik hic umrumda degil dedim. Davraniyoruk zaten dedi. Ben bu sekilde devam etmek istemiyorum artik dedim. Yeter artik sacmalayip durma bu konuyla ilgili sana cevap vermiycem artik dedi ve bende bisey yazmadim daha. Bu iftar vakti bunu bu kadar aglatti ya baska bisey demiyorum. Ama cok uzuluyorum iki tane kiz gordu ne duruma dustuk. Net biseyler yapmak istiyorum bi karar vermek istiyorum cok uzgunum kizlar lutfen yardim edin ne yapayim sizce

kendine zarar...

birşeylerden şüphelenip ama kanıtlayamıyorsan .....gideceksin...

çok zordur böyle...bir şeyler dönüyor farkındasın ama çözemiyorsun...

insan kendine soruyor ,arkadaş her defasında mı ben yanlış anlıyorum diye..her defasında mı be?

allah sağlam sinir versin

Kimse kimseyi bosu bosuna engellemez kesinlikle. Aranizda iletisim kopuklugu varmis gibi hissediyorum. 6. hissine her zaman guven derim. Eger bariz olmayan ama icini kemiren bi his varsa icinde, ona guven. Biseyler netlesene kadar seni kandirmasi, sana yok demesi gayet normal bi erkek gozunde. Ama yakinda o kizla veya baskasiyla arasinda biseyler gecmeye baslarsa "zaten anlasamiyorduk, surekli kavga ediyorduk" diye baslayan cumlelerle bi ayrilik konusmasi yapabilir.

Araya mesafe girdiginde hersey zorlasiyo. Benim tavsiyem gorusmeye calisin. aranizdaki buzlar erisin. Olmazsa da biraz sakin olmaya calis. O seninle ne kadar ilgileniyorsa sen de onunla o kadar ilgilen. Rahatla biraz. Hayatinin merkezine onu koyma

Canım kendini daha fazla üzme bence ve güçlü olmaya bak. Bu hayatta kimse senden önemli değil neden hayatının merkezine başkasını koyuyorsun ki..? Sen olmayınca erkek arkadaşının bi önemi olmaz dimi lütfen kimseye haketmediği değeri verme. Belki bunlar yanlış anlaşılmalardır ama kimse kimseyi durduk yere engellemez ben bunu bilirim.. Sen erkek arkadaşının ortamına girmeden ne olduğunu anlayamazsın ve benim anladığım kadarıyla senin sevgilinde tipik bir erkek. Erkeklerin meşhur lafıdır zaten sen kızsın ben erkeğim,benim erkek arkadaşımda aynı şeyi söylüyor bazen ama o ne zaman bunu söylese bende inadına ne alakası var senin yaptığın her şeyi bende yapabilirim onun dışında yapamadıklarımı sende yapamazsın diyorum bir şey diyemiyor. Ve ben şuna inanıyorum kadınlar bir şey olduklarında hissediyorlar.. Sen 6. hissine güven, inanmadığın hiç bir şey için kendini zorlama. Erkek arkadaşın açıklama yapar ama senin içinde hala nedenini bilmediğin bir şey varsa sorun tam çözülmemiş erkek arkadaşın sana her şeyi anlatmamış demektir. Ben sevgilini suçlamıyorum belki o kız sevgiline asılıyodur ne biliyim o peşindedir erkek arkadaşın istemeyince engellemiştir.. Bunun gibi bir çok sebebi olabilir olumlu veya olumsuz mutlaka bir şey vardır onu bulmaya bak. Nasıl bulacağını bilemiyorum çünkü farklı illerdeymişsiniz keşke senin Kıbrıs'a gitme şansın olsaydı olayları kendin görebilseydin kesin çözerdin.. Fakat şu andan itibaren bence sevgilinle arana biraz mesafe koy üzerine gitme,geri plana çekil. Bunu bir yada iki gün yap demiyorum yüz yüze görüşene,ne olduğunu anlayana kadar yap bence.. O sana nasıl davranıyorsa sene ona öyle davran ve ben onsuz yapamam gibi klişe laflar söyleme sakın. Bu hayatta önemli olan tek kişi sensin unutmaa..
Biraz uzun oldu ama k.bakma. Bu satırları ağlayarak yazıyorum deyince kendimi tutamadım. Güçlü olmaya çalış hem yalnız değilsinn :))

Kizlar biz ayrildik ( 2 gun once daha fazla dayanamadim ve devam edemeyecegimi soylemek icin aradim. Yuz yuze konusamiyoruz en azindan telefonla konusalim belki konusma tarzindan bi anlam cikaririm diye dusundum ama telefonuma cevap vermedi. Onemli dedim. Dersteyim mesaj olarak yaz dedi. Dersten cikinca mutlaka don cunku 11 de ise gidicem ve o saatten sonra bi daha donsen de anlami olmiycak dedim. Ne cevap yazdi ke bisey. Anladim ki her sey bitmis. Cunku bi gun once bana dedi ki takintilarindan biktim artik kafana gore yani. Asil yillarca takintili davranan kendisiydi ben ilk defa bu sekilde bisey yaptim ama neyse. Baktim ki her sey bitmis bende onu tamamen hayatimdan cikarmaya karar verdim ve faceden twitterdan her yerden sildim. Ben silince benim cevremdeki herkes de onu hayatindan cikardi. Arkadaslarim yegenim hepsi sildiler onu. Haber almasan daha iyi olur gorup de soylemesek biz arada kaliriz en iyisi hepimiz hayatimizdan cikaralim dediler ve oyle yaptilar. Ve son olarak kendisine su mesaji yazdim: Koskoca 3 senenin bu sekilde bitmesi cok tuhaf ama ben konusmak istedim sen her zaman ki gibi kactin. Arkamdan biseyler cevirdiginin farkindayim. O kız seni engelliyo,ev arkadasin gonderilerini senden gizliyo,daha bildigim bir suru sey var ve sen bana hala sacmalama bos konusma takinti yapma diyosun. Eve ciktigindan beri bambaska bi insan oldun ve gozumde cok dustun. Sana zerre kadar guvenim yok artik. Yaptiginin adini koyamiyorum bile. 20 gun once burda benimle yasadiklarina bakiyorum bide suan ki haline bakiyorum. Bu kadar cabuk degisebilen ve arkamdan anlayamadigim isler ceviren birine guvenemem artik. Senin de cok umrunda olacagini sanmiyorum ama bunlarin icimde kalmasini istemedim. Bu daha oncekiler gibi kizginlikla verilmis bi karar degil bu defa cevremdeki herkese de durumdan bahsettim ve herkes benimle ayni fikirde oldugu icin ve artik seninle ilgili en ufak bisey gormek istemedigim icin benimle ilgili olan herkes benimle birlikte seni hayatindan cikardi. Cunku senin bu yaptiginin beni aldatmaktan hic bi farki yok. Ben kizginlikla takintiyla boyle bi karar verseydim hic kimse beni dinleyip seni hayatindan cikarmazdi. Demek ki yaptiklarin herkesin benim gibi dusunmesine sebep oldu. Bu saatten sonra kavga etmenin tartismanin daha fazla yalan soylemenin de anlami yok. Senin yalan soyledigini biseyler gizledigini farkettigim an sana soru sormayi da birakmistim zaten. Onca yaşanmışlığın yılların telefonla mesajla noktalanmasi yasananlara bi hakaret gibi olsa da bu noktaya sen getirdin. Telefonuma bile cevap vermeyen insana baska yapabilecegim ve soyleyebilecegim hic bisey yok.Sana hayatinda mutluluk ve basarilar dilerim. Bu mesajima cevap bile yazmadi. Yegenim de konuyu biliyor ona da soylemistim cevap yazmadi diye. Kendine engel olamamis o da mesaj yazmis kendisine: Selam xxx abi biliyorum halam bu konusmayi yaptigimi ogrenince cok kizicak ama yine de ben bunlari soylemek istiyorum. Yaptiklarin beni cok sasirtti senden hic beklemezdim. Biz bu yaz seninle tanismayi hayal ederken olanlara bak. Gecen sene de yine buna benzer seyler olmustu ama bu bana cok degisik geldi. Bu defa halam hakli sonuna kadar. Yaptigin gercekten ayip ve sana yakismiyo. Az cok nasil biseyler yasadigini tahmin edebiliyorum orda. Biliyorum ki o ortamlarin sonu gelicek ve sen yine halami ariycaksin. Lutfen bi daha onun karsisina cikip uzme. Anladim ki sen bizim tanidigimiz mustafa abi degilsin artik. Kusura bakma ama İyi ki hic tanismamisiz. O da cevap olarak sunu yazmis: Oncelikle sunu soyliyim sana baska bisi demiycem cunku,ben kimseyi hayatima almadim halanin takintilari sadece ben o varken baska birini almadim hayatima,ama halan takinti yapti tavir yapti hersey yapti artik kendi boyunu asti yaptiklari ben artik tahamul edemiyorum dedim ona ama o dinlemedi cevap vermedi bana hersey yapti,halan bulunmaz hint kumasi degil onun esiri olamam ben,ve sirf hayatina birini aldin dedigi icin ve halan beni hayatindan sildi faceden felan bende ona karsilik onu artik hayatimdan cikardim artik onun yeri yok bende hayatinda mutluluklar dilerim ve sirf beni sildigi icin hayatima yeni birini aldim artik bu saatten sonra halani kalkip aramiycam ve naptiysa halan yapti cunku ben ona dedim kizlar hakkinda bir kelime daha edersen engelliycem seni dedim ama o beni sildi simdi benim halanla bu saatten sonra isim olmaz,tanisamadik evet kismet degilmis demek ama beni serefsiz bilme diye bu aciklamayi yaptim cunku ben serefsiz degilim. Devaminda bi kac mesajlasma daha olmus. Ama sonuc olarak bitti.

Canım o seni kısıtlamıyor olsa gayet normal neden kıskanıyorsun derdim.Ama ilişkinizde bir eşitsizlik var.O herşeyi yapıcak sana gelince müdahale edicek,öyle bir dünya yok.

Sen insan gibi düzgünce konuşsan anlamaz erkek milleti mutlaka üste çıkarlar.Kadınlara çok konuşur derler ama erkek milletinde yeri gelince avukat gibi çene oluyor.

Kıyameti kopart bence sen de git kızlı erkekli arkadaşlarının evinde fotograf çek paylaş görsün canı acısın ancak o zaman empati kurabilir.Erkekler güzellikle söylenenden anlamıyorlar.Benim yıllardır gözlemlediğim şey bu.Ne zaman cadı oluyorsun yaygara koparıyorsun o zaman değere biniyorsun.Şayet ben bu şekilde davranıyorum sevgilime,sonucunda benim dediğim oluyor ve mutlu oluyorum.Sen de böyle yap bence.Soğur benden diye korkma aksine daha da bağlanıyorlar.Deve-diken hesabı gibi...

2 gun once ayrildik biz. Bi onceki cevabimda bunu yazmistim ama sanirim siz sadece konunun basini okudunuz cevaplara goz atmadiniz. Yine de tesekkur ediyorum yorum icin.

2 gun once ayrildik biz. Bi onceki cevabimda bunu yazmistim ama sanirim siz sadece konunun basini okudunuz cevaplara goz atmadiniz. Yine de tesekkur ediyorum yorum icin.

Şimdi gördüm canım ayrıldığınızı hayırlısı neyse o olsun.

Kizlar bi onceki sayfada yazdigim gibi ayrildik ve yazdigi mesaji da yazdim onceki sayfada. Ve suan hayatinda biri oldugunu dusundukce cildiriyorum. Lutfen diger ayrilik cevabimi okuyup bana yardim eder misiniz yorumlarinizi bekliyorum

Ayrılır ayrılmaz başkasını mı almış hayatına pes diyorum

İcime oturdu hazmedemiyorum bunu. Gerci bir sürü ihtimal var yani ben onu sessizce hayatimdan cikardigim icin canimi yakmak amaciyla da soylemis olabilir ama beni gozden tamamen cikardigi belli ve ben suan bas agrisindan ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum ne de baska bisey yapabiliyorum. Sadece dusunuyorum

yıpratma bu kadar kendini. o günden sonra bir daha hiç görüşmediniz mi ?

yıpratma bu kadar kendini. o günden sonra bir daha hiç görüşmediniz mi ?

Hayir. Onceden kavga ettigimizde whatsap dan ya da bi yerlerden girip girmedigimi takip etmeye calisirdi. Simdi hic bi sekilde ilgilenmiyo pazar gununden beri whatsappa bile girmiyo

Hayir. Onceden kavga ettigimizde whatsap dan ya da bi yerlerden girip girmedigimi takip etmeye calisirdi. Simdi hic bi sekilde ilgilenmiyo pazar gununden beri whatsappa bile girmiyo

yani benimkisi sadece tahmin böyle olmayabilir de ama aklıma şu ihtimal geldi :44: kızla senden ayrılmadan önce de görüşüyordu o yüzden şimdi sessiz kalıyor işine geliyor gibime geldi iki gün içinde nasıl başkasını bulsun ki :44: ama aynı zamanda belki başkası da yoktur blöf yapıyodur bilemedim şimdi :44:

Bende suan bu iki ihtimal arasinda kaldim zaten ve bu belirsizlik beni deli ediyor. Surekli dusunuyorum bi seylerden anlam cikarmaya calisiyorum

Bende suan bu iki ihtimal arasinda kaldim zaten ve bu belirsizlik beni deli ediyor. Surekli dusunuyorum bi seylerden anlam cikarmaya calisiyorum

Biliyorum zor ama umursamamaya çalışmalısın şimdilik. üstüne düşersen kendini iyice önemli hissedebilir :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…