Ama artik 28 yasinda ve bu onun ikinci universitesi. Ben bu durumu anormal karsilamiyorum aslinda. Yani insanlarin arkadas ortami olmasi gdip gelmesi cok normal. Bende ogrenciyim ve arkadaslarimla bir seyler yapabiliyorum bazen. O beni kiskaniyor ben onu kiskaniyorum bu da cok normal. Ama onceleri boyle seylere cok karsiymis gibi davranirken simdi bi anda bu hale gelmesi ve cok normalmis gibi davranmasi canimi sıkıyo. Kafam com karisik ne hissettigimi de bilmiyorum. Napicam onu da bilmiyorum.
Başlığına kıskançlık krizi yazmışsın. Eve geldiler diye kıskanmışsın. Demek ki dışarıda görüşünce sorun yok eve gelince var. Bende bunu soruyorum Niye eve gelince var? Desen ki dışarıda da olsa hep birlikte bir yere gitmelerini kıskanıyorum sorun yapıyorum diye anlarım. Öyle ortamlardan uzaklaşamaz denmiş ya. Öyle ortamların ne olduğunu açıklamak için kendimden örnek verdim.
hayat insanları değiştirebiliyor onunda bazı düşünceleri değişmiş olabilir
peki siz onun yaptığını yapsanız o hala size tepki gösterir mi
gösterirse şayet orada bi sorun vardır:44:
Cunku olay evde cekilen resmi gormemle ortaya cikti ve o olay uzerinden anlattim derdimi. Disarda gormus olsaydim da yine ayni sekilde kiskanirdim ya da yine ne hissettigimi bilmeksizin bi sıkıntı olurdu icimde. Anlatimdaki bi kac yanlis ifadeye takilip yersiz aciklamalar yapman sinirimi bozdu. Suan yeteri kadar canim sıkkın zaten.
klasik erkek mantığı sen bir erkeğe selam bile veremezsin çünkü erkekler kötüdür kendisi istediği ortamda takılır. Laf söyleyince yine kötü sen olursun. Senin elinden çok bişey gelmez ki kendi istememsi lazım yalan söyler yine ortamını yapar
içinde olmadıktan sonra uzaklaştıramazsın .
sende onun sevmediği şeyler yap, ya da facede göster
Bende oyle yapmayi dusunuyorum ama ben yapinca tepki gosteriyo. Ustelik kendini o kadar mantikli bi sekilde ifade ediyo ki ben kendimi suclu bulmaya basliyorum. İste o yuzden oyle bi karsilik vermeliyim ki soyleyecek bisey bulamayip yola gelmeli. Kendisine yapilmasini istemeyen seyi o da bana yapmamali. Bunu en dogru sekilde anlatabilmenin yolunu ariyorum.
aslında kendini mantıklı bir şekilde ifade etmıyor, kendi yapıyor sen yapınca ''olmaz'' oluyor
haklı olduguna senı inandırıyor.
nasıl yapıyor peki bunu? sinirleniyor, kendi yapsa bile üste çıkıyor, senı çok sevdiğinden böyle yaptığını söyluyor...
Selam arkadaşlar
Önceki konumu takip edenler iyi bilirler neler yaşadıklarımı. Erkek arkadaşımla büyük sorunlar yaşayıp 5 ay ayrı kalmıştık. Sonrasında aramız düzeldi yeniden her şey yoluna girdi yılbaşından beri her şey iyi gidiyordu derken bugün çok canımı sıkan bir şey oldu ve nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum. Yeniden üniversiteye başladığından bahsetmiştim. Okulu erken bitirmek için yaz okulunda da ders alıyor şuan. Daha önce cemaat yurdu gibi bir yerde kalıyordu. Sonra ders çalışmak zor oluyor ve okula çok uzak gerekçesiyle eve çıktı. Kaldığı yer okula çok yakın ve genelde öğrencilerin tercih ettiği bir yer. Bugun onun face profilinde baska arkadaslarinin etiketlendigi bir resim gordum. Sevgilim o resimde yoktu ama resmin konum bilgilerinde sevgilimin yasadigi sitelerin ismi yaziyordu. İcime bir kurt dustu resmi sevgilime yolladim ve bu kizlar sizin evinize mi geliyor diye sordum. Cunku kizin etiketledigi kisiler sevgilimin ev arkadaslari. Sevgilimin verdigi cevap su. O kiz zaten sevgilisiyle birlikte ayni evde yasiyor. Bize cok yakin. Bazen biz onlara gidiyoruz bazen de o sevgilisiyle bize geliyor. Basimdan asagiya kaynar sular indi. Cunku biliyorum ki o kizin yaninda baska kiz arkadaslari da geliyor. Bunu soyledigimde sevgilimin cevabi beni daha da cileden cikardi. Evet siniftan bi kac kiz arkadas daha var onlar da bazen orda oluyor. Cok iyi kizlar. Peki bundan benim neden haberim yok dedigimde ise sunu soyledi. Bazen okuldan gelirken ugruyoruz 5-10 dk durup cikiyoruz o yuzden soyleme geregi duymadim. Ki beni faceden bir erkek arkadasim eklede kiyamet koparir. Hic bir erkekle samimi olmami istemez daha neler neler. O kadar sinirlendim ki ne yapacagimi bilemedim. Ne halin varsa gor hic karismiyorum ama sira bana da gelicek elbet dedim. Tam olarak ne yapmam gerektigini nasil davranmam gerektigini kestiremiyorum. Nasil dize getirebilirim nasil uzaklastirabilirim o ortamdan. Oyle bir sey olmali ki kendiliginden pisman olup uzaklasmali ama nasil???
cnm bnce çok abartıyosun .s kızlı erkekli ortamlar üniversitenin en doğal hali. orda çılgın amerikan partyleri dönmüyor sonuçta... hem sevgilin senden gizlemek istese yalanlar söyleyebilirdi ama normal bişey gibi sana açıklamış :) bunlar hep seni sevdiğinden cnm
bu günlerde düzgün birini bulmak çok zor, zaman çok kötü.. pire için yorgan yakma.... birbirinizi severken anın tadını çıkar, mutlu ol cnm :) böyle önemsiz şeyleri hiç kafana takma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?