- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Bende cok pisman oldum iyi insanlara bnziyorlar bnde sonrafan ogrendm sorunlu oldugunu malesef kayinvalidesi soylediKeşke iyice tanımadan davet etmeseydiniz
Anladığım kadarıyla ne kadar uyarsanizda pek değişiklik olacak biri değil
Israrlı şekilde tavrinizi devam ettirin
Gerekirse zilin üzerini kapatıp lütfen zile basmayiniz yazabilirsiniz
Size ne konu sahibinin sigarasindan hayr neden incitmeden yorum yapamiyr bazi insanlar acaba yargilayin die yazmamis knu sahibi akil vern diye ayyyÇok hatalisin küçük çocuğun var ve evinde sıgara içmesi için taviz verin öyle mi!!! Sen de mi sigara içiyorsun?
Evet hakli olabilirsin bu konuda ama bir kere oldu iste bende sikiliyorm evde komsu sart diye dusundumKarekterini ölçmeden tam olarak tanımadan neden buna izin verdin ?
Suç senin gibi duruyor
Kapiyi acma bnce yada rahatsz oluyorm de sesini yukselterek rahatsz oldgnu dile getrEvet bnde kullaniyorm ama tabikide sadece belli yerlerde sorun bu degil surekli zilime basmasi ve aramasi
Bende cok pisman oldum iyi insanlara bnziyorlar bnde sonrafan ogrendm sorunlu oldugunu malesef kayinvalidesi soyledi
Gerekirse zilin üzerini kapatıp lütfen zile basmayiniz yazabilirsiniz
Ay canm yaa tesekkur ederm iyi tarafima geldi iste bir anlik iyi niyetSize ne konu sahibinin sigarasindan hayr neden incitmeden yorum yapamiyr bazi insanlar acaba yargilayin die yazmamis knu sahibi akil vern diye ayyy
Yav heee heeeee dedimÇocuğun var gel benim evimde sigara iç dedin aferin sana
Dun aramisti bagirdim esimide uyandrdin cocuguda musait degilim ben dedim bugun yine aynisi kayinvalidesinede soylemk istemiyorumKapiyi acma bnce yada rahatsz oluyorm de sesini yukselterek rahatsz oldgnu dile getr
Hmm Allah kolaylk versn o zamn kadinn ne sorunu var??Dun aramisti bagirdim esimide uyandrdin cocuguda musait degilim ben dedim bugun yine aynisi kayinvalidesinede soylemk istemiyorum
Biraz engelli oldugunu soyledi canm baska bir konudan konusuyordk ilac kullandigi halde cocuk diye tutturmus kadincagiz ya cocukta engelli olursa diye yakiniyoduKvsi size ne dedi?
Engeli zihinselse çocuk sahibi olmamalı öyle insanlar. Ben kv'nin yerinde olsam içeceğine her gün doğum kontrol hapı atarım yani çocuğa yazık, hem aldığı ilaçları bırakamaz ki öyleyse kadın.Biraz engelli oldugunu soyledi canm baska bir konudan konusuyordk ilac kullandigi halde cocuk diye tutturmus kadincagiz ya cocukta engelli olursa diye yakiniyodu
Biraz akli dengesi bozuk galiba ilac flnda kullaniyomusHmm Allah kolaylk versn o zamn kadinn ne sorunu var??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?