Bir komsu sorunuda benden@

Deryakuzusu88

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.017
1.768
333
37
Mrb arkadaslar evime tasinali 8 ay oldu ve apartmanda sadece bir aileyi taniyorum 50li yaslarda bir teyze esi oglu ve gelini yasiyorlar teyze sagolsun beni arada bir cagirir caya kahveye sıkılmayaym die uzatmayaym sorunum teyzenin gelini biraz psikolojik sorunlari var bende sıkılma arada bir gel dedim sigara ictiginide evdekiler bilmedigi icin burada icebilirsn demistm ama kadn sabahin erken saatinde defalarca ariyo zile basiyo bnmde kucuk cocugum var uyudugu zamnlar oluyo ben cocuguma evime zor yetiyorum zaten sertte davrandm ama yine ayni ne yapabilirim bu konuda

Keşke iyice tanımadan davet etmeseydiniz
Anladığım kadarıyla ne kadar uyarsanizda pek değişiklik olacak biri değil

Israrlı şekilde tavrinizi devam ettirin
Gerekirse zilin üzerini kapatıp lütfen zile basmayiniz yazabilirsiniz

Evet bnde kullaniyorm ama tabikide sadece belli yerlerde sorun bu degil surekli zilime basmasi ve aramasi
Bende cok pisman oldum iyi insanlara bnziyorlar bnde sonrafan ogrendm sorunlu oldugunu malesef kayinvalidesi soyledi

Çok hatalisin küçük çocuğun var ve evinde sıgara içmesi için taviz verin öyle mi!!! Sen de mi sigara içiyorsun?
Size ne konu sahibinin sigarasindan hayr neden incitmeden yorum yapamiyr bazi insanlar acaba yargilayin die yazmamis knu sahibi akil vern diye ayyy

Evet bnde kullaniyorm ama tabikide sadece belli yerlerde sorun bu degil surekli zilime basmasi ve aramasi

Bende cok pisman oldum iyi insanlara bnziyorlar bnde sonrafan ogrendm sorunlu oldugunu malesef kayinvalidesi soyledi
Kapiyi acma bnce yada rahatsz oluyorm de sesini yukselterek rahatsz oldgnu dile getr

Benimde var oyle bi komsum. Terbiyesiz oldugumu dusunuyormudur bilmem ama sabahin korunde geldiginde acmiyorum. Hatta kendisine de soyledim sabah saatlerinde uygun olmuyorum ve zile basildiginda acmiyorum diye. Inatla zile basmaya devam edip cisem cisem diye sesleniyor..

Biraz engelli oldugunu soyledi canm baska bir konudan konusuyordk ilac kullandigi halde cocuk diye tutturmus kadincagiz ya cocukta engelli olursa diye yakiniyodu
Engeli zihinselse çocuk sahibi olmamalı öyle insanlar. Ben kv'nin yerinde olsam içeceğine her gün doğum kontrol hapı atarım yani çocuğa yazık, hem aldığı ilaçları bırakamaz ki öyleyse kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…