- 3 Mayıs 2011
- 13.819
- 49.059
- 798
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
birgün eşiniz açsın kapıyı noldu desin bir daha geceli gündüzlü basabiliyor mu görür o zamanCok zor bir durum yani insan rahatsiz olur sabah sabah gelinmeski komsuya sigara icmek icin pes yani bencede kapiyi acmayin. Cocuk uyuyor felan filan de uydur ki anlasin ve gelmesin birde eminim konu sahibi cocugun yaninda sigara icmiyordur belki balkonda iciyordur aigarasini ya karismayin millete okey sogarali bir evde cocuk büyütmek saglik açıdan deyil ama abartmayın millet okadar kötülük yapacagina inanmiyorum bir annenin. Birde kadin hem hamile olmaya calisiyor hem ilaclarini kullaniyor hem sigara iciyor hee valla süpermiş Allah yardimcisi olsun hayirlisi olsun gercekten
Evet buda iyi fikir olmazsa bunuda deneyebilirm tsl edermbirgün eşiniz açsın kapıyı noldu desin bir daha geceli gündüzlü basabiliyor mu görür o zaman
HiiiiaaaaaaaaaaaKüçük çocuğunuz var ve gel bende sigara iç mi dediniz ?
Pes.
Gelme. Öğleden sonra temizlik yapcam deseydin.Artik bir dahakine dedigin gibi yapcam canm yaa bunaltti vallahi bugun iceri almadm musait degilim diye o zamn ogleden sonra geleym diyor:)
Aynn canim toplu sekilde icip icip ufluyoruz ruh hastasiyiz ya zaten:)Öfff..yetti beee..küçük çocuğunuz var bende sigara iç mi dedin muhabbeti. Evet hattaa dumanini da çocuğa savur dedi ..tovbe yarabbi.bu mu yani sorun şimdi..
Almadm canm disari ckcam dedim kapiyi bile sonradan actm ne dedigini anlamamstm onceGelme. Öğleden sonra temizlik yapcam deseydin.
Bisey diyim mi cnm. O aileden komple uzak dur. Lüzum yok boyle komsulara .kaynanasiydi geliniydi ogluydu hepsi gereksiz . sana zarardan baska bisey degiller. Uzak dur yoksa çok başın ağrır. Yüz verme daha fazlaAlmadm canm disari ckcam dedim kapiyi bile sonradan actm ne dedigini anlamamstm once
Helaaaaaalllll baslasn polemik kavga heytttttEvet yuzune de ufluyorum dumani cocugumun varmi itirazin
Hiiiiaaaaaaaaaaa
boş ver ya bazıları buraya canları sıkılıyo sadece bir yerden bişey bulsam da laf soksam incitsem diye giriyo umursamaAynn canim toplu sekilde icip icip ufluyoruz ruh hastasiyiz ya zaten:)
Haklisin canm en iyisi oyle yapaym ben yalniz kalmak kotu komsudan iyidrBisey diyim mi cnm. O aileden komple uzak dur. Lüzum yok boyle komsulara .kaynanasiydi geliniydi ogluydu hepsi gereksiz . sana zarardan baska bisey degiller. Uzak dur yoksa çok başın ağrır. Yüz verme daha fazla
Cevaplarini veriyorm canm sorun yok laf olsn torba dolsn muhabbeti isteboş ver ya bazıları buraya canları sıkılıyo sadece bir yerden bişey bulsam da laf soksam incitsem diye giriyo umursama
Öfff..yetti beee..küçük çocuğunuz var bende sigara iç mi dedin muhabbeti. Evet hattaa dumanini da çocuğa savur dedi ..tovbe yarabbi.bu mu yani sorun şimdi..
Cevaplarini veriyorm canm sorun yok laf olsn torba dolsn muhabbeti iste
Evet tatlim. Hatta ücreti peşin aldim kendisinden. Su an da aldigim ücretin hakkını veriyorum ...avukatiyim.Avukatı mısın ?
Evet tatlim. Hatta ücreti peşin aldim kendisinden. Su an da aldigim ücretin hakkını veriyorum ...avukatiyim.Avukatı mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?