Bir komsu sorunuda benden@

birgün eşiniz açsın kapıyı noldu desin bir daha geceli gündüzlü basabiliyor mu görür o zaman

Öfff..yetti beee..küçük çocuğunuz var bende sigara iç mi dedin muhabbeti. Evet hattaa dumanini da çocuğa savur dedi ..tovbe yarabbi.bu mu yani sorun şimdi..

Almadm canm disari ckcam dedim kapiyi bile sonradan actm ne dedigini anlamamstm once
Bisey diyim mi cnm. O aileden komple uzak dur. Lüzum yok boyle komsulara .kaynanasiydi geliniydi ogluydu hepsi gereksiz . sana zarardan baska bisey degiller. Uzak dur yoksa çok başın ağrır. Yüz verme daha fazla

Bisey diyim mi cnm. O aileden komple uzak dur. Lüzum yok boyle komsulara .kaynanasiydi geliniydi ogluydu hepsi gereksiz . sana zarardan baska bisey degiller. Uzak dur yoksa çok başın ağrır. Yüz verme daha fazla
Haklisin canm en iyisi oyle yapaym ben yalniz kalmak kotu komsudan iyidr

Bence çok dikkatli oll...
Yani kırmadan uzmeden kendinden uzaklaştır...
Psikolojik rahatsızlığı nedeniyle takadabilir kii çok örnekleri varr bizzat yaşadım.
Rabbim ne günlerdi kabus gibii.
Eşim kızıyor gibi bahaneler bull..
Tercihin olduğunu anlamasin...
Tabii idrak ederse....

Kafama takıldı kv si bilerek mi evlendirmis oğlunu yoksa oğluda mı rahatsız..

Cevaplarini veriyorm canm sorun yok laf olsn torba dolsn muhabbeti iste

Laf olsun torba dolsun muhabbeti değil
Bu kadar asabi yaklaşmayın
Çocuk sağlığı üzerine eğitimliyim
Astım va bir sürü hastalığa sebep
Camları açıp havalandırmak veya sadece bir odada içmekte fayda etmez.
Siniyor o koku.
Bebeğe zarar bilmiyorsanız öğrenin diye yazdım ben. Kötü niyetten değil. Sonuçta çocuk sizin. İsterseniz ona da içirin banane yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…