Bir komsu sorunuda benden@

aybeniz kadin eski konu bakmadigini yazdi daha neden ortam geriyorsunuz..goz ardi et olsun bitsin kible yada yani konu kapanmasin diye cabalayalim kapattirmaya değil

İşte napsın. Başka yerlerde göremediği değeri burada başkalarına yancı olarak görmeye çalışıyor. Göz ardı ettim ama yine de ne bileyim acıdım. Yazık. Böyle kadınlar da var. Onla muhattap olmadığım için kudurmuş gibi hala yazıyor da yazıyor. Ama ben görmüyorum bile. Anca arkamdan konuşur böyleleri.

Oyle oldu galiba canm:)
oh be soyle gulumseyin biraz ne olur su aci gunlerde bir tebessumu eksik etmeyelim ikon bile olsa..amann ölümlü dunya be arkadaşım. .bazen bazi kelimelerimiz yada ifade edisimiz kirici olabiliyor ..ama kirilmayin kotu niyet yok bence sizde bir anne olarak bebek var ve sigarayi icebilsin diye kismini birleştiricince tepki olur sende verirdin..kimin ne yasadigini bilmiyoruz ve son gunlerde ulke olarak ruh halimizi normal görmemek ve alttan almak lazim..

Haklisin canmcim biz galiba biraz bos islerle ugrasiyorz insanlari bu hale getirenler utansin onlarin istedigide insanlarin bu sekilde bos konusmalar icine girip gundemden uzak kalmasi evet basariyorlar bir nebzede olsun konuyu acipta sacma yorumlara maruz kalinca bir kez daha anladim

Öncelikle şunu söyleyin siz beni guldurdunuz allahta sizi guldursun.
Şimdi en mantıklıdır kapıyı kocanizin açması ama dusundumde hanı zirp pirt zile basma gelme derse bu seferde kocanizin gitmesini bekleyip yine sizin kapıya gelebilir.buda bir ihtimal. Muhtemelen en sonunda kayinvaldesine söyleyecek gibisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…