Bir komsu sorunuda benden@

Engeli zihinselse çocuk sahibi olmamalı öyle insanlar. Ben kv'nin yerinde olsam içeceğine her gün doğum kontrol hapı atarım yani çocuğa yazık, hem aldığı ilaçları bırakamaz ki öyleyse kadın.
Canm vallahi kadin bktim diyordu artik ben istemezmiyim yavrumun yavrusu olsun ama engelli olursa ne yapcaz diyodu yazik insan uzuluyo

Be
Dusunurse

Cok zor bir durum yani insan rahatsiz olur sabah sabah gelinmeski komsuya sigara icmek icin pes yani bencede kapiyi acmayin. Cocuk uyuyor felan filan de uydur ki anlasin ve gelmesin birde eminim konu sahibi cocugun yaninda sigara icmiyordur belki balkonda iciyordur aigarasini ya karismayin millete okey sogarali bir evde cocuk büyütmek saglik açıdan deyil ama abartmayın millet okadar kötülük yapacagina inanmiyorum bir annenin. Birde kadin hem hamile olmaya calisiyor hem ilaclarini kullaniyor hem sigara iciyor hee valla süpermiş Allah yardimcisi olsun hayirlisi olsun gercekten

Canm vallahi kadin bktim diyordu artik ben istemezmiyim yavrumun yavrusu olsun ama engelli olursa ne yapcaz diyodu yazik insan uzuluyo
Engelli olursa annesi de bakamaz. Babaanne nereye kadar bakıcak yaşlı kadın. Yazık yavruya.
Balkonda ya da mutfakta bi yerde içiyosunuzdur eminim çocuğunuzun olmadığı bi yerde, ama komşuya ben sigarayı bıraktım artık evimizde sigara içmiyoruz deyin, insin kapının önünde içsin binanın.

canm düşünürse düşünsün bence bu bizim değil onların terbiyesizliği akıllısı beni bulmaz deli dibimden ayrılmaz diyorum ben artık

tabikide yanında içecek halim yok çocuğumuda düşünüyorum ayrıca zaten kadında daha çok sigara içmeye değil almaya geliyor yok diyorum bana kadar var veremem diyorum ama hala ertesi gün farklı bir tutum sergilemiyor

Rahatsiz oluyorum sabah erken saatte gelmenden de. Bebegim var ve o uyuyorken dinlenmek istiyorum. Zaten o uyanikken yeterince yoruluyorum. Musait olmuyorum her gun her gun de. Utanma cekinme yani soylemeye. Arsız. Baskasindan sigara otlanan insanlardan midem bulaniyor.

canım bir türlü yazamadım kusura bakma telden yazıyorumne düşünürse düşünsün terbiyesizlik yapan biz değiliz herkesin kendine göre bir düzeni var insanları çekmeye mecbur değiliz
Ben biraz rahat bi kisilige sahibim sanirim.
Insanlarla ilgili dusunduklerimi rahatca kirmamaya ozen gostererek soyleyebiliyorum.
Komsuma da defalarca anlattim uygun olabilecegim saatleri ama nedense beni pek anlamak istemiyor

Senin kafanda guzelmis.
Hic kusura bakma.
Evde kucucuk yavrun varken ne diye cagirdin o kadini sigara icmeye?
Cocugunu zehirlemeye niyetlendin?

Herkes evde sigara icenleri balkona yada disari atar evde icirmem diye, sende gelmis disardakini iceri aliyosun.

Ben biraz rahat bi kisilige sahibim sanirim.
Insanlarla ilgili dusunduklerimi rahatca kirmamaya ozen gostererek soyleyebiliyorum.
Komsuma da defalarca anlattim uygun olabilecegim saatleri ama nedense beni pek anlamak istemiyor
Islerine gelmiyor bence anlamak istemiyorlar evet bu yuzden kullanmaya calisiyorlar akillarinca sanirm

Evet yuzune de ufluyorum dumani cocugumun varmi itirazin

Zili çekin.kapıya da bebek uyuyor kapıya vurmayın diye yazın.bu yazı hep orada kalsın.
Daha sonra da kendisine,bebeğinizin kontrolünde doktorun kesinlikle sigara içilen ortamda ve içen kişilerle bir arada olmaması gerektiğini anlattığını,çocuğun astım başlangıcı olduğunu söyleyin.

Artik bir dahakine dedigin gibi yapcam canm yaa bunaltti vallahi bugun iceri almadm musait degilim diye o zamn ogleden sonra geleym diyor:)

Canm direkt gelme ben musait olursam haber veririm dicem artik o konusmayi idrak edebilecegini sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…