- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Canm kv soylemk istemiyorm sonucta nasil bir tepkiye maruz kalir bilemiyorum uzulurum yinede onun adina en mantiklisi soylediginiz gibi esimin acmasi ve bir daha zilime basmamasi gerektigini soylemek tabi uslubuda biraz daha degstirerek tskler ayrica yorumun icinYalnız anladığım kadarıyla o kişi pek laftan sözden mesafeden vb şeylerden anlayacak kafada biri değil
Bir arkadas da yazmış
Bir gün Eşiniz çıksın ve sert şekilde uyarsin belki anca o zaman anlar
Madem KV de biliyor gelinin hasta olduğunu siz onla konusun ve gelini gelmek istediğinde onu engellesin
Hergun dovuyo kolumu bacagimi morartiyo cokkkkk hosssssss mis misssss:))))bu arada kocaya nerden geldik cocuktan sonraa buda guzelllllllll
neden polemik oldu anlamadım. .13 yasinda bir anne yok ki kadin gerekli tedbirini almış tasvip etmiyorum aslaaa! bu konu ile ilgili cok cetin kavgalar ettim bu sitede ama yani hep bi bel altı olmak zorunda mi? kocan ne yapsa mustehak felan...ayip seyler bunlar insanlar dertlerini birgun biri yuzune vursun diye mi yaziyor burayaMune de daha once bu konuda uyarmisti hepimizi eski konulara bakip bakip yuze vurmayin yahu...
konu sahibi komsu teyzeye gelin yanindayken teyze x arada bana geliyordu ama esim rahatsiz oluyor de.bence..
Canm kv soylemk istemiyorm sonucta nasil bir tepkiye maruz kalir bilemiyorum uzulurum yinede onun adina en mantiklisi soylediginiz gibi esimin acmasi ve bir daha zilime basmamasi gerektigini soylemek tabi uslubuda biraz daha degstirerek tskler ayrica yorumun icin
Yakinda anneme fln da gelecek sira yaninda sigara iciyodu kesin sende cocugunu dusunmuyon vs az kaldi yaziiiikkk ona baska isi gucu yok sanirim kendini boyle mutlu ediyo kiyamamCnm kk da moda bu bilmiyo musun. Birine gıcık mı oldun..açtığı konulara bak..ordan vur !! Sana ne hakla diyor utanmadan çocuğum oksuruyor diye konu acmissin falan. Sıra kocana da geldi. Allah bilir nereye gelecek sıra daha. Cevap verdikçe kendini nimet saydı resmen
ozur dilerim ben konu sahibinin gecmis konusu sandim.ama yine de bize dusmez bence sonucta disarida vs iciyormuş .....komsu gelinini de oyle izin vermistir hani ayda yilda 1 gelir diye ummusValla ben eski konularına bakmadım
Aklıma dayak da gelmedi onu da ima etmedim
Söylediğim şuydu: ben karımın birine gel benim evimde sigara iç dediğini duysam cidden çok büyük kavgalar ederdik. Ama dayağa karşıyım tabi.
Evet vizyonum cok sinirli kapiyada koyabilir bunu dusunememismm tuuhhhhhOnu kastetmemiş dayağı yani
Ama vizyon bu kadar olunca akla gelen o kadar oluyor
ozur dilerim ben konu sahibinin gecmis konusu sandim.ama yine de bize dusmez bence sonucta disarida vs iciyormuş .....komsu gelinini de oyle izin vermistir hani ayda yilda 1 gelir diye ummus
Canm kv bilmiyorms bnde uzuldm durumuna belli halinden garipligi bnde arada bir gelir die dusundum cocugumnda oksurugu geniz akintisnsan kaynakliymis sigarayla ilgisi yok dogdugndan beri tikaliydi burnuozur dilerim ben konu sahibinin gecmis konusu sandim.ama yine de bize dusmez bence sonucta disarida vs iciyormuş .....komsu gelinini de oyle izin vermistir hani ayda yilda 1 gelir diye ummus
Bakmadiysan nerden biliyosn bu bir ikinciside ben gel her tarafi duman alti edelim demedim bu iki benim konumda evimde sigara icilmesi degl komsunun olur olmaz zamnda rahatsz etmesi buda ucccccxCidden eski konusuna bakmadım
Kocasıyla problemi var mı yok mu bilmiyorum
Ki inşallah yoktur. Umarım çok mutludur.
Sadece baba olsaydım karıma kızardım bunu ima ettim.
@Baby3434 sende bil bunu
Kocanla ilgili konun var mı yok mu bilmiyorum bakmadım okumadım
Sigara olayında sana tepki göstermesi gerek manasında yazdım onu
Yani belaltı olsun diye konularını okuyup açık aramadım. O yanlış anlaşılmayk bir düzeltelim
Amaan napsin..çocuk sagligi uzerine aldigi eğitimini kullanacak yer bulamamis burda kullanayim sigara içen insanlari azarlayayim diye bi gorev edindi kendine. Tabii gorevini icra ederken de egitimli olduğunu araya sıkıştırmayı unutmadı..yok yaani şahsen hic sigara icmisligim yoktur. Kizima bakıcı ararken de bi bakiciyla tam anlasacakken sirf sigara ictigini öğrendiğim icin vazgectim..ama yanii benim ne haddime gelip senin ictigin sigaraya laf edeyim. Evinde sigara o içilmesine laf edeyim. Ustelik konu bu bile değilken. Simdi onlari da geçti kocan napsa müstahak sana ya bağladı. Kendini ne zannediyorsa. Ben bile sinir oldum sen nasıl olmayasinYakinda anneme fln da gelecek sira yaninda sigara iciyodu kesin sende cocugunu dusunmuyon vs az kaldi yaziiiikkk ona baska isi gucu yok sanirim kendini boyle mutlu ediyo kiyamam
ben sizi anladim komsu ablalar vardir genc kiz yeni gelinlere arkadaslik eder ..siz ona yardimci olmak istemissiniz durumunu fark etmeden.en iyisi esin kapiyi acsin.sigara konusuna gelince cocuga gecmis olsun onlemini aliyorsundur tahmin ediyorum..Canm kv bilmiyorms bnde uzuldm durumuna belli halinden garipligi bnde arada bir gelir die dusundum cocugumnda oksurugu geniz akintisnsan kaynakliymis sigarayla ilgisi yok dogdugndan beri tikaliydi burnu
Allaha sukur kocamlada problemim yok ve sukurler olsnki cok mutluyum esim egitimci ve merak etme cocuguna zarar verecek birseyi eside olsa kabullenmz merak etme tasalanmaBakmadiysan nerden biliyosn bu bir ikinciside ben gel her tarafi duman alti edelim demedim bu iki benim konumda evimde sigara icilmesi degl komsunun olur olmaz zamnda rahatsz etmesi buda ucccccx
Bakmadiysan nerden biliyosn bu bir ikinciside ben gel her tarafi duman alti edelim demedim bu iki benim konumda evimde sigara icilmesi degl komsunun olur olmaz zamnda rahatsz etmesi buda ucccccx
Allaha sukur kocamlada problemim yok ve sukurler olsnki cok mutluyum esim egitimci ve merak etme cocuguna zarar verecek birseyi eside olsa kabullenmz merak etme tasalanma
Egitimini kk uzerine almis galiba :)Amaan napsin..çocuk sagligi uzerine aldigi eğitimini kullanacak yer bulamamis burda kullanayim sigara içen insanlari azarlayayim diye bi girev edindi kendine. Tabii gorevini icra ederken de egitimli olduğunu araya sıkıştırmayı unutmadı..yok yaani şahsen hic sigara icmisligim yoktur. Kizima bakıcı ararken de bi bakiciyla tam anlasacakken sirf sigara ictigini öğrendiğim icin vazgectim..ama yanii benim ne haddime gelip senin ictigin sigaraya laf edeyim. Evinde sigara o içilmesine laf edeyim. Ustelik konu bu bile değilken. Simdi onlari da geçti kocan napsa müstahak sana ya bağladı. Kendini ne zannediyorsa. Ben bile sinir oldum sen nasıl olmayasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?