Bir komsu sorunuda benden@

bence böyle uzadıkça meseleler daha kötü oluyor . kendi tecrübem kırmamaya çalıştıkça daha çok kırarak ve kırılarak bittiği . en iyisi kesin olarak artık evde sigara içilmiyor deyin bitsin . zile basmamasını da kapıyı açımca söylersiniz. başta keşke çağırmasaydınız ama olan olmuş . tecrübe işte . şimdiden kolay gelsin . bir seferde net olarak söyleyin :)

Birdahaki görüşmemizde açık açık anlat benim kurallarım var evimde bebeğim var onu karşı sorumluluklarım var komşu olacaksak lütfen uyalım birbirimizi kırmayalım üzülmeyelim, de

Allah gostermesin hic gelemm oyle seylere.evet ogluda rahatsz ama fiziken

Başka meslek bul. Zira avukatlık bir üslubun yok

Tatlımı falan onlar demez
Allahini seversen neyin kafasını yasiyon sen ya. Cocuk sağlığı uzerine egitimliymis. Sanki sigaranin zararlı oldugunu, çocuklarin bulundugu ortamlarda icilmemesi gerektigini bilmeyecek kadar kör cahil senden baska herkes. Bunu bilmek için cocuk sagligi egitimine gerek yok cnm. Zaten konu sahibi de aranizda cocuk sağlığı uzerine eğitimli olan var mi. Acaba evimde sigara icirtsem mi icirtmesem mi diye sordu.

Başka meslek bul. Zira avukatlık bir üslubun yok

Tatlımı falan onlar demez
Allahini seversen neyin kafasını yasiyon sen ya. Cocuk sağlığı uzerine egitimliymis. Sanki sigaranin zararlı oldugunu, çocuklarin bulundugu ortamlarda icilmemesi gerektigini bilmeyecek kadar kör cahil senden baska herkes. Bunu bilmek için cocuk sagligi egitimine gerek yok cnm. Zaten konu sahibi de aranizda cocuk sağlığı uzerine eğitimli olan var mi. Acaba evimde sigara icirtsem mi icirtmesem mi diye sordu.

Canm bnde biliyorum zararlarini bu konudada zaten cok rahatsz oluyorum zaten genelde kullanmadimiz vcde ve balkonda iciyorz zaten uslup duzgn olursa bnde duzgun cevap veririm zaten simdi oldugu gibi

Tsk ederm canm uyarini dikkate aldim:))

Bilseydi eğer sigara içeni evine çağırmazfı
Ben çocuğum olmamasına rağmen arabamda bile içirmiyorum, annem evde kimseye içirmez ki evde bebek yok.
Ama konu sahibi sokaktan sigara içen çağırıyor evine.

Konu sahibinin avukatlığını yapacağına bebeğin avukatlığını yap ki insanlığın ortaya çıksın-varsa tabi.

Senin gibi kafası bi dünya iş güzarlara ayıracak vaktim yok. O yüzden seni göz ardı ediyorum. Bu tartışmada son cevap budur yani. Bana cevap veremeyeceksin çünkü ben görmeyeceğim. Boşuna yazma o yüzden. Ya da kendin çal kendin oyna. Sen bilirsin TATLIM

Canm bnde biliyorum zararlarini bu konudada zaten cok rahatsz oluyorum zaten genelde kullanmadimiz vcde ve balkonda iciyorz zaten uslup duzgn olursa bnde duzgun cevap veririm zaten simdi oldugu gibi

Bazıları sen gibi değil işte

Değer görmek popüler olmak için vs vs avukatlık yapıyor ama aşırı komikler farkında değiller.

Sen bence o kadından kurtulmaya bak

Haklisin canm en iyisi oyle yapaym ben yalniz kalmak kotu komsudan iyidr

Kesinlikle gerekirse kimseyle gorusmeyin daha iyi
Ben 8 aylık evliyim, geldiğimden beri pek kimseyle gorusmedim
Önce farklı ortamlarda gozlemledim sonra kimlerle gorusebilecegime karar verdim

En sık gorusmemiz de on günde birdir
Evimde tek basıma kafam rahat

Hem çocuğunuz da varmış sıkılmazsınız :)

Canm disardan buldugumu tutup eve getiriyorum sigara icsinler diye aybeniz15 gereksiz polemige girmeye gerek yok ben gormezden geliyorum canm sende oyle yap cahil olan benm heeeeeeeeeeeeee

Canm bnde 10gunde iki haftada gelir diye dusunmustumde oyle olmadi haklisn bebisim bana yeter zaten birkac gundr iyce arkadas kivamina geldi sanki buyudu bicirik:)

Canm disardan buldugumu tutup eve getiriyorum sigara icsinler diye aybeniz15 gereksiz polemige girmeye gerek yok ben gormezden geliyorum canm sende oyle yap cahil olan benm heeeeeeeeeeeeee
Beni gormezden geliyormuş ay ne üzüldüm ne üzüldüm. Aynen cnm gereksiz polemik yani. Eğitimli oldugunu illaa araya sıkıştırmak icin sana akıl veriyo kendi çapında..lafa bakar misin deger gormek,populer olmak icin senin avukatligini yapiyo musum. Ne komik..ayy ne popüler oldumm sorma gitsin neyse cnm ii geceler.konunu meşgul ettim.

Kusura bakma artik canm sende olur cikar arada boylee iyi gecelerrrrrrrrr

Canm bnde 10gunde iki haftada gelir diye dusunmustumde oyle olmadi haklisn bebisim bana yeter zaten birkac gundr iyce arkadas kivamina geldi sanki buyudu bicirik:)

Yalnız anladığım kadarıyla o kişi pek laftan sözden mesafeden vb şeylerden anlayacak kafada biri değil
Bir arkadas da yazmış
Bir gün Eşiniz çıksın ve sert şekilde uyarsin belki anca o zaman anlar

Madem KV de biliyor gelinin hasta olduğunu siz onla konusun ve gelini gelmek istediğinde onu engellesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…