- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi kucukbikadin
-
Siz merak etmeyin ben çocuğumu severim. Çocuğuma olan sevgimi ancak benim çocuklarım sorgular.Çocuğunu gerçekten seven bir anne olursanız , gelinlerin bu durumdan rahatsız olduğunu düşünür ve evli oğlunuza aşkım demezdiniz.
Oğlum , yavrum ,çocuğum kelimeleri var iken koskoaca adama aannesinin aşkım demesi çok itici .Bu da benim fikrim
Siz merak etmeyin ben çocuğumu severim. Çocuğuma olan sevgimi ancak benim çocuklarım sorgular.
50 yaşında da olsa derim nokta.
Polemiğe girip konuyu sabote etmek istemiyorum.
Merhaba kızlar
Benim derdim kv başlıktan anlayacağınız üzere. Dört ay önce İstanbul'dan küçük bir şehire gelin olarak geldim. Ailem uzakta eşimin ailesiyle çok yakınız aramızda sadece bir sokak var. Kp yıllar önce ölmüş. Kv yıllardır eşimle birlikte yaşıyormuş dolayısıyla ona çok alışmış. Her gün günde birkaç defa eşimi arıyor. Bazen eşim bile çok bunalıyor. Aradığında trip atıyor beni hiç aramıyorsun sormuyorsun artık diyor halbuki en fazla iki üç günde bir görüyoruz kendisini 7/24 birlikte olalım istiyor. Triplerinden tavırlarından gerçekten bıktık. Eşimi gördüğünde aşkım diyo boynuna atlıyor. Beni de başta sık arıyordu ben soğuk davrandım artık bana fazla yanaşmıyor. Ama eşime rahat vermiyor dolayısıyla biz huzursuz oluyoruz. Taşınalım biraz ondan uzağa diyorum eşim yanaşmıyor. Ne yapmalı tecrübeli arkadaşlar bir akıl verin. Kalp kırmak da istemiyorum kesinlikle.
Aaaa olurmu. Çocuğunuza güzel şeyler söylemek için gelinden noter onaylı imza almanız lazım.Gelin izin vermezse çocuğunuza güzel şeyler söyleyemezsiniz.Çünkü ona güzel şeyleri doğuran büyüten annesi değil, sadece karısı söyler.
Benim esim de oyleydi ilk evlendigimizde. Daha sonra degisti.İnşallah bizimki de değişir zamanla
Siz Türk değilsiniz sanirim.. keza olsaniz da olmasaniz da TÜRK insani düşüncesiz deme Hakkina sahip degiliniz Bayan bezaaa Hanımefendi..!Pat diye görüntülü araması ve eve gelmesi kötüymüş. Türk insanı düşüncesiz.
Siz Türk değilsiniz sanirim.. keza olsaniz da olmasaniz da TÜRK insani düşüncesiz deme Hakkina sahip degiliniz Bayan bezaaa Hanımefendi..!
Askım nedir??? Tamam evladı ama öyle de olmazMerhaba kızlar
Benim derdim kv başlıktan anlayacağınız üzere. Dört ay önce İstanbul'dan küçük bir şehire gelin olarak geldim. Ailem uzakta eşimin ailesiyle çok yakınız aramızda sadece bir sokak var. Kp yıllar önce ölmüş. Kv yıllardır eşimle birlikte yaşıyormuş dolayısıyla ona çok alışmış. Her gün günde birkaç defa eşimi arıyor. Bazen eşim bile çok bunalıyor. Aradığında trip atıyor beni hiç aramıyorsun sormuyorsun artık diyor halbuki en fazla iki üç günde bir görüyoruz kendisini 7/24 birlikte olalım istiyor. Triplerinden tavırlarından gerçekten bıktık. Eşimi gördüğünde aşkım diyo boynuna atlıyor. Beni de başta sık arıyordu ben soğuk davrandım artık bana fazla yanaşmıyor. Ama eşime rahat vermiyor dolayısıyla biz huzursuz oluyoruz. Taşınalım biraz ondan uzağa diyorum eşim yanaşmıyor. Ne yapmalı tecrübeli arkadaşlar bir akıl verin. Kalp kırmak da istemiyorum kesinlikle.
Hep düşünürüm bunu yalnız kalmak istemem heralde bende...Bir komşumuz vardı 30 küsür yıl kaynanasıyla aynı evdeymiş çokta çektirmiş komşumuzun dört tane oğlu olmuş zaman sonra eşi ölmüş şuan ne kadar ben rahatım desene gözlerinde yalnızlığın hüznü var çocukları mutlu olsun diye uzak duruyor ama gerçekten çok yalnız olduğu çok belli aynı şehirdeyken telefonda konuşmak birşey ifade etmiyor...Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?