- 30 Aralık 2009
- 23.382
- 92.737
- 1.123
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
Sorun kaynana da değil Egeminde dediği gibi eşlerimiz de - eş adaylarımızda.
Herzaman haklı olduğunu iddea eden herkese karşıyım.
O insanı dinlesek o insanda da haklı bir yan bulunur.
%100 haklı kaynana olmadığı gibi %100 haklı gelinde yoktur.
evet ama 0 haksız kaynana vardır.
birde şöyle bir sorun görüyorum burada,asıl sorunu eşiyle ama her sorunu kaynanasına bağlıyorlar.çünki öylesi işlerine geliyor.eşimi seviyorum deyip geçiştiriyorlar sorunu ,kısa bir süre sonra tekrar konu açıyorlar,bu da şeye benziyor.kocaları aldatıyor ama suçlu sadece karşı taraf oluyor
Herkes hakka hukaka kendi açısından bakınca karar veriyor nedense.
Aslına bakarsan damatların durumu çok daha zor bana göre. Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal. Ben kesinlikle onların yerinde olmak istemezdim =) Çok sevdiğin eşinin ve bitanecik babanın her daim birbirlerine diş bilediğini düşünsene, ayyy korkunç bence.Sorun kaynana da değil Egeminde dediği gibi eşlerimiz de - eş adaylarımızda.
Herzaman haklı olduğunu iddea eden herkese karşıyım.
O insanı dinlesek o insanda da haklı bir yan bulunur.
%100 haklı kaynana olmadığı gibi %100 haklı gelinde yoktur.
Egem iyi gelin de benim gibi olmalı[/QUOT
iyi gelin oldgun kanısına nasıl vardın:26:
Herkes hakka hukaka kendi açısından bakınca karar veriyor nedense.
Egem iyi gelin de benim gibi olmalı
iyi gelin oldugun kanısına nasıl vardın peki:26:
egem'in lafına binaen esprili verilmiş bir cevap bu niye bu kadar takıldınız :)
Konu sahibi annene hiç sordun mu psikolojisinin ne durumda olduğunu?
Hani demişsin ya ben hep onların içindeydim herşeyi gözlerimle gördüm.Kesinlikle evlenmeden , bir kaynanaya sahip olmadan bunu bilemezsin.
Ben 2 senede panik atak hastası oldum.
Her kapı zilinde telefon sesinde kalbim yerinden fırlıycak gibi atmaya başlardı.
1 senelik evliyken kaynanamlarda misafirlerin yanında eşime beni öyle bir anlattıki.Şikayet üstüne şikayet .Meğer benden haddi olmayan o kadar çok şey beklemiş ki.(bir dediğini de iki etmezdim)Ufacık bir saygısızlık bile etmediğim halde ağlaya ağlaya bağıra bağıra beni eleştirdi.Bende diğer odada ağlayarak dinliyorum.Sonunda kapıyı açtım eşime ben gidiyorum dedim çıktım evden.Eşim peşimdengeldi koşarak saatlerce ağladım sokaklarda.Şimdiki gibi düşünseydim bunları çekmezdim herhalde.Psikolojim bozuldu daha yeni düzelmeye başladım.
Beni o kadar ezdi ki hiç birisini eşime anlatmadım.Gözümü öyle korkuttuki.
Şimdi yaşananlar hiç yaşanmamış gibi hayatımıza devam ediyoruz.
Belki yanliş düşünüyorum ama ben iyi kaynana olduğuna inanmıyorum.Bazısı dışa vuruyor düşmanlığını.Bazısı içten içe.
peki gelinler çok mu iyi,daha evlenmeden diş bileyen,gelip gider diye daha evlenmeden soğuk duran nice gelinler var.hatta bitanesi benim evime sadece annem ve arkadaşlarım gelip kalabilir diyen gelinler okuduk.sanki kaynana kocasının annesi değil
Muhakkak kötü gelinler devardır
Ama kaynanalar daha akıllı oluyor ve işlerini kendi isteklerine göre yürütüyolar.Daha kurnaz oluyolar.AMA gelinlerin çoğu kaynanasına bakıyo eğer iyiyse gelin de iyi olmaya çalışıyor.Çoğu zaman kötü gelini de kaynana fişekliyor.:)
bana göre şu anda kaynanalar değüil gelinler çok akıllı,üstelik eğitimliler.şimdiki gelinler kaynanayı suya götürür.susuz getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?