Bir mesele

Amaan ya ben de ciddi ciddi yorum yazıyorum. Simdi konulara baktım, birkac gün önceki 14 yaş büyük olan adam da değilse masallahi var taliplerin.
Talip demeyelim de flörtlerim çok ona yok dediniz bide neden boşanmış olduğu kafamda soru işareti bıraktı

Şöyle.. Ben kapalıyım.. Bir erkek bana açıl diyemeyeceği gibi acık olan birisine de kapan diyemez.. Haddi değil.. Senin iraden var başkaları için kendini sakın değiştirmeye çalışma hayatın boynca mutsuz olursun.. Bırak seni olduğum gusi kabul etsin.. Etmiyorsa de yol ver gitsin..

Böyle küçük şeylerden dolayı bana sırtını dönme dedi bende senin hayattan beklentilerin farklı ben karşılayamam ben böyle biriyim tarzinda birşeyler dedim bitirdim
Böyle Kucuk seylerden dedıgı beyni heralde.

Cunku bu hayatını etkileyecek bısey senın.
Su cevaptan sonra ayrılmak la ne kadar dogru yapmısım dedın mı kendı kendine?
Demediyse simdı de.

Yine yalnızlık ve yine ben
Bende yalnızım senın gıbı gencte degılım 36 yasındayım.
Kalitesiz ınsanlarla kendımı kandırmaktansa huzur ıcınde yalnız olmayı secıyorum.
Ölmezsin korkma, yarın gene cikar bırı karsına. Huzur versin ama buna bak. Boy pos evet onemlı ama, huzur en onemlısı
Ve saygı.

Ben ısrardan hoslanmam saygısızlık olarak görürüm, bir konuda fikrim.degismezse bunu net bir sekilde söylerim ve yine saygiya vurgu yaparim
Ama ben sizi oldugunuz gibi kabul.etmedigini ve evlenseniz de baski.kuracagini düşünüyorum
Saygisiz biri
Ve sizin dusunceniz önemsiz, önemli olan onun egosu ve sizin ona tamam sen ne dersen o demeniz! Yol yakınken resti.cekin gerekirse.yollari ayırın yoksa daha cok konu acarsiniz gibime geldi

Doğru kararı verip uzatmadan bitirdiğin için tebrik ederim. Böyle bağnaz insanla ömür geçmez. Çok daha iyisi çıkar umarım karşınıza.

Ayrıldılar

Aranız bozulduğu an kapalı-açık farketmez başka kadınları eklemesi bence daha çok düşünmeniz gereken konu.
İkincisi sizi değil olmanızı istediği kişiyi seviyor kapalı insana açıl demek gibi bişey bu zoraki hiç bir şey dikiş tutmaz.Bence yolu açık olsun.

Siz kavga edince tesettürlü kızları ekliyor mu gerçekten ? Ve siz buna rağmen halâ bu şahısla birliktesiniz ...Pesss birde gelinlik modelleri için fikir alışverişi yapıyorsunuz şaka gibisiniz gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…