Talip demeyelim de flörtlerim çok ona yok dediniz bide neden boşanmış olduğu kafamda soru işareti bıraktıAmaan ya ben de ciddi ciddi yorum yazıyorum. Simdi konulara baktım, birkac gün önceki 14 yaş büyük olan adam da değilse masallahi var taliplerin.
Ne bileyim sen tanışalım diyince bende gelinlik seçtimSen kahve ıcelım dedın diye evleniriz sandım ondan gelinlıkle geldım parodısı gıbı olay
HahahahahahahahahaNe bileyim sen tanışalım diyince bende gelinlik seçtim
O başka biriydi yani beni isteyen biri ama boşanma hikayesi biraz garipti bide yorumlardan dolayı şans vermedimHahahahahahahahahasenden 14 yas buyuk oldugunu okudum sımdı...
Dogru degıl dımı bu
Gülüyorsunuz ama üzüldüğüm bir konu
Kendısı de Guluyor zaten baksananiye üzülüyorsun?
sevgili seçerken saçı açık ama evlenmeye saçı kapalı isteyen adamın iki yüzlülüğüne mi ?
Bence bundan da ayrılO başka biriydi yani beni isteyen biri ama boşanma hikayesi biraz garipti bide yorumlardan dolayı şans vermedim
Az önce bitirdimniye üzülüyorsun?
sevgili seçerken saçı açık ama evlenmeye saçı kapalı isteyen adamın iki yüzlülüğüne mi ?
Hah şöyleAz önce bitirdim
Böyle küçük şeylerden dolayı bana sırtını dönme dedi bende senin hayattan beklentilerin farklı ben karşılayamam ben böyle biriyim tarzinda birşeyler dedim bitirdimHah şöyle
Ne dedin?
Cevap olarak ne dedi?
Böyle Kucuk seylerden dedıgı beyni heralde.Böyle küçük şeylerden dolayı bana sırtını dönme dedi bende senin hayattan beklentilerin farklı ben karşılayamam ben böyle biriyim tarzinda birşeyler dedim bitirdim
Yine yalnızlık ve yine benBöyle Kucuk seylerden dedıgı beyni heralde.
Cunku bu hayatını etkileyecek bısey senın.
Su cevaptan sonra ayrılmak la ne kadar dogru yapmısım dedın mı kendı kendine?
Demediyse simdı de.
Az önce bitirdim
Bende yalnızım senın gıbı gencte degılım 36 yasındayım.Yine yalnızlık ve yine ben
AyrıldılarBen ısrardan hoslanmam saygısızlık olarak görürüm, bir konuda fikrim.degismezse bunu net bir sekilde söylerim ve yine saygiya vurgu yaparim
Ama ben sizi oldugunuz gibi kabul.etmedigini ve evlenseniz de baski.kuracagini düşünüyorum
Saygisiz biri
Ve sizin dusunceniz önemsiz, önemli olan onun egosu ve sizin ona tamam sen ne dersen o demeniz! Yol yakınken resti.cekin gerekirse.yollari ayırın yoksa daha cok konu acarsiniz gibime geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?