Sizin yerinizde olsam böyle birşey düşünmüyorsanız çok açık ve net bir dille konuşurum.Çünkü bu kişiyle evlenmeyi düşünecek kadar ciddisiniz.İlerde nasılsa evlendim kapatırım kafasına girmesinHayatınızda olan kişi size sürekli kapanmanızı istediğini söylese, siz de beni böyle kabul et deseniz ama birazcık ısrarcı davransa. Birgün beğendiğiniz gelinlik fotoğrafını atsanız o kişi de buna karşılık kapalı bir gelinlik fotoğrafı atsa gücenmez misiniz naparsiniz. Çok gücendim
Onun yasını mi tutacakti iyi yapmışMaşallah.
Biraz boşluk iyidir. Kafa dinlenir, ruh dinlenir. Bir öncekinden farklısını bulmamış.Onun yasını mi tutacakti iyi yapmış
Bir buçuk senedir yalnızım reisBiraz boşluk iyidir. Kafa dinlenir, ruh dinlenir. Bir öncekinden farklısını bulmamış.
Olabilir çok iyi tanımıyorum yeni tanıştım sayılırİlk sorunda başörtülü kadınları ekliyor demişsiniz. Aldatmaya meyili olmasın?
Daha sevgiliyken bu kadar baskı yapan biri evlenince neler yapar bunu oturup düşünün birHayatınızda olan kişi size sürekli kapanmanızı istediğini söylese, siz de beni böyle kabul et deseniz ama birazcık ısrarcı davransa. Birgün beğendiğiniz gelinlik fotoğrafını atsanız o kişi de buna karşılık kapalı bir gelinlik fotoğrafı atsa gücenmez misiniz naparsiniz. Çok gücendim
Boyle bir kisiyle evlilik dusunmezdim. Cunku yurumeyecegi bastan belli. Sonradan uzulmektense ayrilirdim. Gorus acilariniz, hayata bakisiniz cok farkli. Bu evlilik olursa da omur boyu sizin taviz vermeniz gerekir. Bu da bir sure sonra sizi uzer ve yorar. O da siz de mutlu olmazsiniz. Evlilik şartlı şurtlu olmaz. Bunda da vardir bir hayir. Bu aslinda Rabbimin size bir isareti ama siz gormek isterseniz.Hayatınızda olan kişi size sürekli kapanmanızı istediğini söylese, siz de beni böyle kabul et deseniz ama birazcık ısrarcı davransa. Birgün beğendiğiniz gelinlik fotoğrafını atsanız o kişi de buna karşılık kapalı bir gelinlik fotoğrafı atsa gücenmez misiniz naparsiniz. Çok gücendim
Bir dakika len, bu adam o adam değil, de mi? Hani şu senden ayrılan, yeni sevgili yapan, sosyal medyaya foto atıp methiyeler düzen?
Bak dalgana aslanım demek ıcın hayatımda biri olsun istedim suan sadekahve
Oraya gene hıc girme.
Cocukta suc yok ki bunu sindiren affeden kız suclu.
Seni bırakınca direkt kız ekleyen birinin neyine üzülüyorsun ? Onu kaybedince ne kaybedeceksin hayatında? Seni bu halinle kabullenmeyip degistirmeye çalışan birinden ne bekliyorsun? Gülmedim yapacağımı söyledim. Ama arkadaslarla diyalogunuz komik oldu ne yapalımGülüyorsunuz ama üzüldüğüm bir konu
Sırf sunu demek ıcın biriyle sevgili olabilirimNişanlıma gidip bak dalgana aslanım deme fikri çık aklımdan
Sırf sunu demek ıcın biriyle sevgili olabilirim
Yeni tanistiginiz birine neden gelinlik fotosu attiniz ?Olabilir çok iyi tanımıyorum yeni tanıştım sayılır
Sen kahve ıcelım dedın diye evleniriz sandım ondan gelinlıkle geldım parodısı gıbı olayYeni tanistiginiz birine neden gelinlik fotosu attiniz ?
Konu açıldı attimYeni tanistiginiz birine neden gelinlik fotosu attiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?