Bir mesele

Sizin yerinizde olsam böyle birşey düşünmüyorsanız çok açık ve net bir dille konuşurum.Çünkü bu kişiyle evlenmeyi düşünecek kadar ciddisiniz.İlerde nasılsa evlendim kapatırım kafasına girmesin

Bana baş örtüsüyle gelene bende fesle giderim
Nitekim bana görülen muamelenin karşılığı budur
Bundan çok değil 100 yıl önce kadına uygun görülen başörtüsü erkektede vardı

Daha sevgiliyken bu kadar baskı yapan biri evlenince neler yapar bunu oturup düşünün bir

Boyle bir kisiyle evlilik dusunmezdim. Cunku yurumeyecegi bastan belli. Sonradan uzulmektense ayrilirdim. Gorus acilariniz, hayata bakisiniz cok farkli. Bu evlilik olursa da omur boyu sizin taviz vermeniz gerekir. Bu da bir sure sonra sizi uzer ve yorar. O da siz de mutlu olmazsiniz. Evlilik şartlı şurtlu olmaz. Bunda da vardir bir hayir. Bu aslinda Rabbimin size bir isareti ama siz gormek isterseniz.

Bir dakika len, bu adam o adam değil, de mi? Hani şu senden ayrılan, yeni sevgili yapan, sosyal medyaya foto atıp methiyeler düzen?

Amaan ya ben de ciddi ciddi yorum yazıyorum. Simdi konulara baktım, birkac gün önceki 14 yaş büyük olan adam da değilse masallahi var taliplerin.

Bak dalgana aslanım demek ıcın hayatımda biri olsun istedim suan sadekahve

Oraya gene hıc girme.
Cocukta suc yok ki bunu sindiren affeden kız suclu.
Nişanlıma gidip bak dalgana aslanım deme fikri çık aklımdan

gücenecek değil üzerine çooook düşünecek bir konu bence.
bir kere kapalı-açık olmak kişisel tercihtir. ana-baba dahi kendi fikrini söylemek dışında baskı uygulayamaz.
buna eş de dahildir.
bir insan birini nasıl tanıdıysa öyle sever veya sevmez-kabullenmez.
karşınızdaki kişi sizi manipüle ederek kendi doğrularına uydurmaya çalışıyor. ve şu an buna izin verirseniz bundan sonra bunu hep yapacak.

Gülüyorsunuz ama üzüldüğüm bir konu
Seni bırakınca direkt kız ekleyen birinin neyine üzülüyorsun ? Onu kaybedince ne kaybedeceksin hayatında? Seni bu halinle kabullenmeyip degistirmeye çalışan birinden ne bekliyorsun? Gülmedim yapacağımı söyledim. Ama arkadaslarla diyalogunuz komik oldu ne yapalım

Gucenecek bir sey yok.
Adam kapanmanizi istiyor ve bunu acik acik soyluyor zaten. Hayatina kapali biriyle devam etmek istiyor basbaya. Bu da onun tercihi...

Hatayi bu adamla devam ederek yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…