Bir Misafir Konusu Daha

kaymera

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2022
84
63
18
İyi aksamlar herkese. Yine bir kardes konusuyla karsinizdayim. Direk konuya gireyim.
Kiz kardesim yaklasik 3 aydir diger kardesimin ihtiyacindan dolayi onun yaninda kaliyordu. Simdi evine donecek ancak eve donmeden uc bes gunde sizde kalmak istiyorum dedi. Bu kiz kardesim bana ayda yilda gelen biri. Bende yok diyemedim. Lakin esim tamda kardesimin gelecegi hafta izinli gunler oncesinden izin almisti ve izin alacaginida bana soylemisti. Sebebi okudugu okulun sinavlari var. Sinavlar baslamadna bir hafta once tum derslere gideyim hemde guzelce rahat rahat ders calisirim diye izin almisti. Simdi benim kardes durumu ortaya cikinca tabiki biz tartistik esim gelecek zamanini mi bulmus benim durumumu bilmiyormusun sana gunler oncesinden defalarca soyledim diyor.
Kardesim ayda yilda gelen bir insan bende esimin anlayisli olmasini istiyorum.
Kardesim ben evde ne yapayim onunla diyor. Kiz kardesim soguk bir insan. Esimle pek muhabbetleri yok. Bende arada kaldim. Sizce ne yapmaliyim.

Yoo neden anlayışlı olacak eşiniz. Adam sınavı içni izin almış onun için önemli bir şey. Kardeliniz keyfi geliyor anlayış göstermesi gereken kardeşiniz. Bi zahmet söyleyin kardeşiniz anlayışlı olup başka zaman gelsin

Birinci sıraya eşinizi koymanız gerekir. Eşiniz izin dahi almış. Haberinizde varmış. Hala neyin tartışmasını yaptınız eşinizle anlamadım. Kardeşte önemli ama müsaitlik durumu sorması gerekirdi. Öyle ben geliyorum haberin olsun demek pek doğru değil.

Önceliğiniz eşiniz olmalı. Bu süreç eşiniz için önemli. Bence onunla boş yere tartışmışsınız. Haksızsınız. Kardeşinize durumu izah etmeniz gerekirdi. Belki o ayda yılda bir denk getiriyor olabilir ama siz her zaman müsait olmak zorunda değilsiniz.

Kardeşin gelmesin çok net

E gelsin kardeşiniz. Eşiniz de odasına çekilip çalışsın. Kardeşiniz eşinizin elinden kitaplarını almıyor ya. Ikisi ayrı takılabilir. Sorun nedir ben anlamadım
Sorun esim ben evde rahat rahat calisamam rahat edemem diyor. Kardesimle esimin pek muhabbeti yok. Bende evde olmayacagim. Derslerim yarim gun diyor.

Eşiniz ve siz memurdunuz. Siz de aynı hafta izin kullanmayacaksanız, eşiniz izinliyken evinde rahatça hareket edemeyecek ve kardeşinizle evde beraber zaman geçirmek zorunda kalacak.

Evinize gelecek kardeşiniz emekli olan ablanız mı ? Açığa alınan kardeşiniz mi ?

Son düzenleme:
Merak ettim her şeyi nerden biliyorsunuz? :)

İkinizde çok tuhafsınız
Eşinize saygı duymuyor onun durumunu önemsemiyorsunuz adamı yok sayıyorsunuz bu sizin tuhaflığınız
Gelen kişi 6 yaşında düz duvara tırmanan bir çocuk mu yada 7-24 hazırolda duracağı biri mi ki o gelince ders çalışamayacak bu da eşinizin tuhaflığı

Sizde izin alın. Esiniz evde kalsın siz kardeşinizle eşiniz ders çalışırken gezin dışarda vakit geçirin.
Sınav önemli bellli ki adamcağız izin almış. Ama kardeşe de gelme nasıl denilir ki? O da olmaz…
Mecbur arayı siz bulacaksınız. Ayrıca soğuk biri ise soğuk yapacak bir şey yok fıtrat ısı bu

İşgüzarlık yapmışsınız. Arada kalacak bir şey yok arayıp kardeşinizi kusura bakma ben unutmuşum diye söylemelisiniz. Sen de evde yoksun adam evde kardeşinle napıcak?

Kardeşinizin eşinize ne engeli varmış onu anlamadım. Zaten muhabbeti olmayan da biriymiş.
Siz kaynınızın evinize eşiniz yokken gelip kalmasını ister misiniz? Ben istemem mesela. Asla rahat etmem. Hem de izin alacağım. Bir de muhabbetim olmayan biri tamamen zulüm olurdu.

Sorgulamada ayrı bir marka: o bir nirvana: Z zxshermine

Hamletvari "Babamın cenazesine değil, annemin düğününe gelmişsinizdir" repliği geldi aklıma nedense.

Siz kaynınızın evinize eşiniz yokken gelip kalmasını ister misiniz? Ben istemem mesela. Asla rahat etmem. Hem de izin alacağım. Bir de muhabbetim olmayan biri tamamen zulüm olurdu.
Kayınım olduğunda bu ihtimali değerlendireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…