Bir Misafir Konusu Daha

Ne demek uyuyor kalksın hizmet etsin size ve biricik kardeşinize mazallah ya kardeşiniz alınır veya kırılırsa. Ayy eşinizin yerinde olsam asla sizinle evli kalmazdim . Çok devam edeceğini de sanmıyorum siz bu kardeş sevdasına otuz koca bosarsiniz

İnsanların senede toplam iki hafta yıllık izini var adamın yılda alabileceği maksimum izinin bir haftasoni ayırmış ki sabah biraz geç kalkayim evimde ders çalışayım çalışan insan için büyük bir nimet bunlar siz ne yapmışsınız kardeşinizi getirip evde oturtmussunuz. Ben olsam kardeşini al git otelde kalın derim kütüphaneye gitmem .yine sabırlı adammış gerçi ondan bu kadar tepesine çıkıp kullaniyorsunuz

diyemiyeceğiniz belliydi zaten..adamı zerre sevmiyorsunuz öyle sinirlendim adam yerine yazıkkkk

Kardeşinize bu durumu söyleyecek samimiyetiniz yok muydu gerçekten?

Eşiniz aynı şeyi yapsa ortalık yıkılırdı. Şu konudan sonra hiçbir davranışınız sizi olduğunuz yerden yukarı çekemeyecek maalesef.

Eşiniz izin almamis olsa bile anladığım kadarıyla siz çalışıyorsunuz. Siz evde yokken kardeşiniz bile olsa evinizde niye kalacak ki onu anlamadım üstelik bir de eşiniz evde olacak siz istesiniz birbirleriyle muhabbeti olmayan iki kişi ne yapacak evde çok anlamsız

ben anlamadım
hem konu acıp ne yapmalıyım dıye soruyorsunuz
sonra da ben boyle yapacagım bu benım fıkrım deyıp gecıyorsunuz
neden konu actınız kı
ılerıde kucucuk bır seyden evlılıgınız bıterse sasırmayın, aaa ben ne yaptım kı, bunda ne var kı gıbı seyler buyuyup cıg oluyor

Sizde kardeşinizde bir ilginçsiniz, bütün gün evde yoksunuz ne yapıyor evde yalnız başına kardeşiniz, ne kadar anlamsız bir ziyaret bu farkında mısınız. Allah eşinize sabırlar versin

Sizde kardeşinizde bir ilginçsiniz, bütün gün evde yoksunuz ne yapıyor evde yalnız başına kardeşiniz, ne kadar anlamsız bir ziyaret bu farkında mısınız. Allah eşinize sabırlar versin

yakında eşi boşanma davası açacak haberi yok

Evden kaçıyorlar işte, ebeveynlerin yanına ne kadar geç gitse o kadar kâr.

Eski konularınıza baktım da hep kardeşlerinizle ilgili.. bir gün bu adam sizden vazgeçerse kardeşleriniz yüzünden olacak.. kocanız iyi sabrediyor onlara

Adam çalışmak için izin alıyor,keyfi bir şekilde kendini gezdirmeye kardeşiniz geliyor. Bakın cümle tam olarak bu.

Siz bu kafayla giderseniz bu evlilik yıkılır bence. Çekilir çile değilsiniz.

Esimi kullandigim yok. Bende onu seviyorum. Lakin kardesime de gelme diyemedim. Aniden oyle oldu. Esim surekli soruyor ne zaman gidecek diye. Evden yollayacam ama nasil yapacagim bilemiyorum. Bugun konusacagim. Bu konuda esimi yiprattigimin bende farkindayim.

Zaten siz kime gelme diyebiliyorsunuz ki? Eşinizin kardeşleri kuzenleri yok mu doluştursa bi eve de o işler nasıl oluyor bi anlasanız?

Ablacım ben çalışıyorum biliyorsun enişten işten izin aldı rahat edemezsin evde olacak tüm gün sessiz ders çalışması lazım keşke bu süreç dışına denk gelseydi diyemediniz mi? Hani siz de evde olsanız yine neyse kardeşinizi alır çıkarsınız sabahtan hem vakit geçirir gezersiniz hem eşiniz tek evde olurdu yine bu durumda hatalısınız

şöyle bir fark oluyor ama

kayın gelince hizmetini -genelde- yine kadınlar yapıyor
baldızına hizmet eden kaç enişte vardır ki?

valla benimki şimdiye kadar bir bardak su vermiş değildir, dahası kardeşimin evine gidince yemeği temizliği çocuklarla ilglenmesi derken biz sürekli iş yapıyor oluyoruz.

eşitlikçi bakmışsınız anladım da bizim ailelerde öyle eşitlikçi olmuyor işte.

yani ben senelerce ders çalıştım doktora vs. derken
ben girer bir masası olan herhangi bir odaya çalışırım. şu anda annemin evinde mutfak masasında iş yetiştiriyorum ara verdim. hayatım böyle geçiyor.
kış günü evde yarı çıplak da dolaşmam ama huyum budur bunu da etrafımdakiler bilir. ben yolda da açar ders çalışırım h.alanında da. illa konfor aramam. eşiniz illa konfor arıyorsa bunu bilecek olan sizsiniz. o zaman demeniz lazım kardeşinize ki x ders çalışcak sen sonra gel. (en küçük kız kardeşim tüm salona serilerek çalışır mesela başkası illa sessizlik arıyor olabilir değişebilir)

zaten okula tüm derslere gidecem demiş yani ne biliyim sabah kardeş size güzel bir kahvaltı hazırlar eş derse gider siz işe gider siz gelene kadar da yemek poğça kek börek yapabilirdi mesela eşiniz de gelince yemekten sonra çekilir ders çalışır siz de abla kardeş dedikodu yapar çay içip kek yiyebilirdiniz ya da dışarı bir yere gidebilirdiniz...böyle de bir senaryo olabilirdi...ben soğuk değilimdir bizde kardeşim soğuk ama onun evine gidiyoruz ben sık sık giderim çünkü yeğenler var ve kendisi gelmiyor. ben gerek kayınailesinin gerek oradaki konu komşusunun hepsiyle muhabbet eder pasta börek çay çorba çocuklarla markete git parka git evde enişteyle pek durmam yani o evde olsa bile, kızı da alır gezerim ya da onu evde bırakır çocukları gezdiririm.

eniştem kardeşimden fazla ister gidelim diye
çocuklara annesi bakıyor çünkü biz ordayken rahat ediyor kadın da.
gibi.

eniştem de ders çalıştı senelerce bu arada master yaptı, kpssye girdi vs.

farkında oldugunuz halınız buysa

farkında olmasanız ne olacak vay halınıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…