- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.460
- 548
Ne demek uyuyor kalksın hizmet etsin size ve biricik kardeşinize mazallah ya kardeşiniz alınır veya kırılırsa. Ayy eşinizin yerinde olsam asla sizinle evli kalmazdim . Çok devam edeceğini de sanmıyorum siz bu kardeş sevdasına otuz koca bosarsinizKotu olaylar oldu. Kardesime gelme diyemedim esimlede aram acildi. Bi ton kavga ettik. Esim sabah 7 de benimle beraber evde cikiyor aksam 5 e kadar, ben gelene kadar, kutuphanede vs calisiyor ama yoruldugunu anlayabiliyorum. Dun oturdugu yerde uyuyordu mesela, muhtemelen bugunde oyle olacak.
diyemiyeceğiniz belliydi zaten..adamı zerre sevmiyorsunuz öyle sinirlendim adam yerine yazıkkkkKotu olaylar oldu. Kardesime gelme diyemedim esimlede aram acildi. Bi ton kavga ettik. Esim sabah 7 de benimle beraber evde cikiyor aksam 5 e kadar, ben gelene kadar, kutuphanede vs calisiyor ama yoruldugunu anlayabiliyorum. Dun oturdugu yerde uyuyordu mesela, muhtemelen bugunde oyle olacak.
Kotu olaylar oldu. Kardesime gelme diyemedim esimlede aram acildi. Bi ton kavga ettik. Esim sabah 7 de benimle beraber evde cikiyor aksam 5 e kadar, ben gelene kadar, kutuphanede vs calisiyor ama yoruldugunu anlayabiliyorum. Dun oturdugu yerde uyuyordu mesela, muhtemelen bugunde oyle olacak.
Sizde kardeşinizde bir ilginçsiniz, bütün gün evde yoksunuz ne yapıyor evde yalnız başına kardeşiniz, ne kadar anlamsız bir ziyaret bu farkında mısınız. Allah eşinize sabırlar versin
Evden kaçıyorlar işte, ebeveynlerin yanına ne kadar geç gitse o kadar kâr.Sizde kardeşinizde bir ilginçsiniz, bütün gün evde yoksunuz ne yapıyor evde yalnız başına kardeşiniz, ne kadar anlamsız bir ziyaret bu farkında mısınız. Allah eşinize sabırlar versin
Zaten siz kime gelme diyebiliyorsunuz ki? Eşinizin kardeşleri kuzenleri yok mu doluştursa bi eve de o işler nasıl oluyor bi anlasanız?Esimi kullandigim yok. Bende onu seviyorum. Lakin kardesime de gelme diyemedim. Aniden oyle oldu. Esim surekli soruyor ne zaman gidecek diye. Evden yollayacam ama nasil yapacagim bilemiyorum. Bugun konusacagim. Bu konuda esimi yiprattigimin bende farkindayim.
şöyle bir fark oluyor amaSizin sınavınız olsa kayınbiraderiniz gelse misafir olarak ne tepki verirdiniz anlayış gösterirdim diyorsanız haklısınız ama yok sınavlarım önemli diyorsanız eşiniz haklı ben eşinizi haklı gördüm kadın olsun erkek olsun eşler evinde rahat etmeli
yani ben senelerce ders çalıştım doktora vs. derkenEsimi kullandigim yok. Bende onu seviyorum. Lakin kardesime de gelme diyemedim. Aniden oyle oldu. Esim surekli soruyor ne zaman gidecek diye. Evden yollayacam ama nasil yapacagim bilemiyorum. Bugun konusacagim. Bu konuda esimi yiprattigimin bende farkindayim.
Esimi kullandigim yok. Bende onu seviyorum. Lakin kardesime de gelme diyemedim. Aniden oyle oldu. Esim surekli soruyor ne zaman gidecek diye. Evden yollayacam ama nasil yapacagim bilemiyorum. Bugun konusacagim. Bu konuda esimi yiprattigimin bende farkindayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?