İyi de siz çalışırken tüm gün evde yokken kardeşinizin işi ne sizin evde? Siz izin alın kardeşinizle sabah çıkın akşama kadar gezin. Eşinizde ders çalışsın.Bende arada kaldim esime hak veriyorum. Ama kardesimede nasil derim bunu. Kardesim sessiz biri zarari olmaz tabiki ama esim rahat edemem ben sen evde yoksun diyor.
Aslinda temel sorun esim bu tip durumlarda kendi anne babasina bile gelmeyin diyebiliyor rahatca. benim kimseye eywallahim yok küsen küssün diyorda ben oyle olamiyorum nedense.
1,5 yıl önce ablanız üzülmesin diye bir şey dememiştiniz ve ablanız 1,5 ayı aşkın bir süre sizde kalmıştı.Bende arada kaldim esime hak veriyorum. Ama kardesimede nasil derim bunu. Kardesim sessiz biri zarari olmaz tabiki ama esim rahat edemem ben sen evde yoksun diyor.
Aslinda temel sorun esim bu tip durumlarda kendi anne babasina bile gelmeyin diyebiliyor rahatca. benim kimseye eywallahim yok küsen küssün diyorda ben oyle olamiyorum nedense.
Ben yata yata yiye içe dagita dagita ders çalışmayı severim. Belki öyle çalışacak. Don atlet çalışmak istiyor belki
1,5 yıl önce ablanız üzülmesin diye bir şey dememiştiniz ve ablanız 1,5 ayı aşkın bir süre sizde kalmıştı.
En son ablanız ben buradan bir iş bulsam da 3-5 ay sizde kalsam beni idare edebilir misiniz demişti.
Toplam kaç kardeşsiniz bilmiyorum ancak eşiniz izinli olmasa da geçmiş tecrübeler nedeniyle uzun süreli misafir konusuna karşı duruyor olabilir.
1,5 yıl önce ablanız üzülmesin diye bir şey dememiştiniz ve ablanız 1,5 ayı aşkın bir süre sizde kalmıştı.
En son ablanız ben buradan bir iş bulsam da 3-5 ay sizde kalsam beni idare edebilir misiniz demişti.
Toplam kaç kardeşsiniz bilmiyorum ancak eşiniz izinli olmasa da geçmiş tecrübeler nedeniyle uzun süreli misafir konusuna karşı duruyor olabilir.
Çok basit, enişten bu hafta ders çalışmak için izin almıştı. Evde bütün hafta ders çalışacak. Seninle başka bir zaman ayarlayalım?Bende arada kaldim esime hak veriyorum. Ama kardesimede nasil derim bunu. Kardesim sessiz biri zarari olmaz tabiki ama esim rahat edemem ben sen evde yoksun diyor.
Mesela ne bilim yemek yapacak olsa kardeşi şu nerde bu nerde diye sorsa bile dikkat dağıtıcı birşey. Baksan 4-5 snlik birşey olabilir ama toplamda çok etkiliyor. Önemli sınavlara hazırlanmış biri olarak çok hak verdim ben. Belli bir yaştan sonra zaten zor oluyor çalışmak. Öyle gürültüyle çalışayım, müzikle çalışayım olmuyor. Kendi evine kendi konforuna alışan insan o konforda çalışmak ister. Ben annemi bile istemezdim şahsen. Bana zararı olduğundan değil ama illaki dikkatim dagilacaktir. Sınav önemli olmasa neden iznini harcasin zaten. Hastalık değil düğün dernek değil. Kardeş gezmesini erteleyebilir.Evet özellikle izin almış insan yalnız kalmak istiyor bazı insanlar da dağınık çalışıyor serbestliği seviyor en önemlisi ortamın tamamen sessiz olması tek olmak konsantreyi çok arttırıyor.
Bende arada kaldim esime hak veriyorum. Ama kardesimede nasil derim bunu. Kardesim sessiz biri zarari olmaz tabiki ama esim rahat edemem ben sen evde yoksun diyor.
İşin rengi değişti şuan
O yüzden kimsenin hakkına girmemek için hangi kardeş diye sormuştum. Diğer kardeşle de eşinin arası iyi değildi. İnşallah 4 kardeşlerdir de gelmek isteyen 3.kardeştir.Oha. Eniste 100/100 hakli
Tepkileri abartı buldum. Evet eşiniz günler öncesinden size haber vermiş, kardeşinizi reddetmeniz lazımdı. Kusura bakma eşimin işleri var, tüm gün evde. Başka zaman gelirsin demek zor değildi (hala da diyebilrsiniz) ama eşniz de azla yükselmiş. Kardeşniz adamın kolunfan çekiştirmiyor bırak dersi diyeİyi aksamlar herkese. Yine bir kardes konusuyla karsinizdayim. Direk konuya gireyim.
Kiz kardesim yaklasik 3 aydir diger kardesimin ihtiyacindan dolayi onun yaninda kaliyordu. Simdi evine donecek ancak eve donmeden uc bes gunde sizde kalmak istiyorum dedi. Bu kiz kardesim bana ayda yilda gelen biri. Bende yok diyemedim. Lakin esim tamda kardesimin gelecegi hafta izinli gunler oncesinden izin almisti ve izin alacaginida bana soylemisti. Sebebi okudugu okulun sinavlari var. Sinavlar baslamadna bir hafta once tum derslere gideyim hemde guzelce rahat rahat ders calisirim diye izin almisti. Simdi benim kardes durumu ortaya cikinca tabiki biz tartistik esim gelecek zamanini mi bulmus benim durumumu bilmiyormusun sana gunler oncesinden defalarca soyledim diyor.
Kardesim ayda yilda gelen bir insan bende esimin anlayisli olmasini istiyorum.
Kardesim ben evde ne yapayim onunla diyor. Kiz kardesim soguk bir insan. Esimle pek muhabbetleri yok. Bende arada kaldim. Sizce ne yapmaliyim.
Mesela ne bilim yemek yapacak olsa kardeşi şu nerde bu nerde diye sorsa bile dikkat dağıtıcı birşey. Baksan 4-5 snlik birşey olabilir ama toplamda çok etkiliyor. Önemli sınavlara hazırlanmış biri olarak çok hak verdim ben. Belli bir yaştan sonra zaten zor oluyor çalışmak. Öyle gürültüyle çalışayım, müzikle çalışayım olmuyor. Kendi evine kendi konforuna alışan insan o konforda çalışmak ister. Ben annemi bile istemezdim şahsen. Bana zararı olduğundan değil ama illaki dikkatim dagilacaktir. Sınav önemli olmasa neden iznini harcasin zaten. Hastalık değil düğün dernek değil. Kardeş gezmesini erteleyebilir.
O yüzden kimsenin hakkına girmemek için hangi kardeş diye sormuştum. Diğer kardeşle eşinin arası da iyi değildi. İnşallah 4 kardeşlerdir de gelmek isteyen 3.kardeştir.
O yüzden kimsenin hakkına girmemek için hangi kardeş diye sormuştum. Diğer kardeşle de eşinin arası iyi değildi. İnşallah 4 kardeşlerdir de gelmek isteyen 3.kardeştir.
Kardesin durumu biliyorsa ve ben esinle vakit gecifmeyecegim ne yapayim diyorsa dumduk hoduk .adam evde kafasini dinleyip ders calisacak istenmedigi i biliyor ve hala geliyor .yok eger bilmiyorsa sakince rica et .bence anlasilir bir durumİyi aksamlar herkese. Yine bir kardes konusuyla karsinizdayim. Direk konuya gireyim.
Kiz kardesim yaklasik 3 aydir diger kardesimin ihtiyacindan dolayi onun yaninda kaliyordu. Simdi evine donecek ancak eve donmeden uc bes gunde sizde kalmak istiyorum dedi. Bu kiz kardesim bana ayda yilda gelen biri. Bende yok diyemedim. Lakin esim tamda kardesimin gelecegi hafta izinli gunler oncesinden izin almisti ve izin alacaginida bana soylemisti. Sebebi okudugu okulun sinavlari var. Sinavlar baslamadna bir hafta once tum derslere gideyim hemde guzelce rahat rahat ders calisirim diye izin almisti. Simdi benim kardes durumu ortaya cikinca tabiki biz tartistik esim gelecek zamanini mi bulmus benim durumumu bilmiyormusun sana gunler oncesinden defalarca soyledim diyor.
Kardesim ayda yilda gelen bir insan bende esimin anlayisli olmasini istiyorum.
Kardesim ben evde ne yapayim onunla diyor. Kiz kardesim soguk bir insan. Esimle pek muhabbetleri yok. Bende arada kaldim. Sizce ne yapmaliyim.
Ya şimdiye kadar kalmışsa bir hafta daha kalsın diğer kardeste ,eşinizin sınavı biterse sonraki hafta gelsinBende arada kaldim esime hak veriyorum. Ama kardesimede nasil derim bunu. Kardesim sessiz biri zarari olmaz tabiki ama esim rahat edemem ben sen evde yoksun diyor.
4 kardesiz gelmek isteyen 3 numara.Kaç sürüm bunlar adama da yazık yaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?