Bir Misafir Konusu Daha

İnsan kardeşine gelme diyemez mi ya. Enişten izin aldı evde ders çalışacak gelme daha sonra gelirsin bu kadar basit birşeyi neden karmaşıklaştırıyorsunuz cidden anlamıyorum.

Biliyormuşsunuzda oysaki ilk söyledğinde müsait değiliz demezseniz adamda kızar tabi ben olsam ,bana yapılsa bende kızarım. İlk defa bir karşı cinsimi haklı bulmuş olabilirim ben şok
 
Bir hafta tüm derslere gideyim demiş eşiniz okula mı gidecek yani.
Okula gidecekse zaten gün boyu görmeyecek, eve geldiğinde de odaya girip çalışır.
Bence çok büyütülecek mesele değil.
 
Kocam sınava girecekse akan sular durur. Hiç yardımım dokunmuyorsa bile oturup dua ederim, hatta anneme bile haber veririm, kaynana duası kabul olur diye.
Kardeşiniz nadiren de gelse yabancı değil, müsait olmadığınızı, başka bir zamanda çok güzel telafisini yapacağınızı söyleyin.
 
Sorun esim ben evde rahat rahat calisamam rahat edemem diyor. Kardesimle esimin pek muhabbeti yok. Bende evde olmayacagim. Derslerim yarim gun diyor.
Kardeşin 5 yaşında çocuk mu? Ders çalışan adamı görünce sessizce durur başka odada. Eşinde ne nazlı adam
 
Sorun esim ben evde rahat rahat calisamam rahat edemem diyor. Kardesimle esimin pek muhabbeti yok. Bende evde olmayacagim. Derslerim yarim gun diyor.
Kardeşinize bu şekilde söyleyin. Eşiniz haklı.Ayrıca şahsen ben de eniştemle ablam evde yokken kalmak istemezdim. Ben de rahat edemem.
 
Evlendiniz ve ilk önceliğiniz eşiniz olmalı. Anne, baba, kardeş vs. Her şey ikinci sırada olmalı. Eşiniz haklı. En başından kabul etmemeniz gerekirdi bence
 
Eşin hakli odaklanmasi gereken bir sinav var.Bunun için özel izin almis size de önceden söylemiş.Gelmesin kardeşin böyle böyle diye anlatin.
Bazi arkadaslar demiş kapansin odasina çalışsın demiş tamam o da olabilir de adam belki izinli gününde rahat dolaşmak istiyor.Evinde muhabbeti olmayan baldiziyla yalniz kalip napcak Allah aşkına mantıklı düşünün.
 
Önceki konularında anlatmıştı.
Şerminciğim benim ex herif beni seviyor mu? Onu da söyle, sen dersen doğrudur inanacağım :)

Konu sahibi haksızsınız. Sormadan etmeden ne diye gel diyorsunuz? O evde tek başınıza yaşamıyorsunuz. Niye öyle davranıyorsunuz o zaman?
 
Eşin de sen de haklısın . Eşin cekilsin odasına dersini çalışsın sen gezdir demekdikce. Ama adamın gözüyle bakınca da belki don atlet ders çalışacak ya da sizinle özel zamanlar yaşayacak.
 
Yani yorumlarda gördüğüö kadarıyla siz evde olmayacaksınız eşiniz de evde kardeşiniz varken rahat edemeyecek. Sonuçta kardeşiniz yabancı değil. Durumu anlatırsanız sizi anlayışla karşılayıp başka bir zaman geleceğini düşünüyorum
 
Bence kardeşine daha sonra gelmesini söyle adam dikkatini dağıtacak kimseyi istemiyor haklı da bence. İsterse gözüne hiç gözükmesin evde yabancı biri kendini hissettiriyor.
Yani istemiyorsa dayatamazsın ki. Zorunlu bir sebeb değil birkere kardeşinin durumu.
 
Bende arada kaldim esime hak veriyorum. Ama kardesimede nasil derim bunu. Kardesim sessiz biri zarari olmaz tabiki ama esim rahat edemem ben sen evde yoksun diyor.
Aslinda temel sorun esim bu tip durumlarda kendi anne babasina bile gelmeyin diyebiliyor rahatca. benim kimseye eywallahim yok küsen küssün diyorda ben oyle olamiyorum nedense.
 
Siz evde yokken kardeşinizin de evde işi yok, eşiniz haklı.
 
Gezme her zaman olur sınav her zaman olmaz. Kabul etmeden önce eşinize sormanız lazımdı. Diğer kardeşinizde kalmayı biraz daha uzatsin illa size gelecekse. Eşinizin sınavı geçtikten sonra gelsin
 
Bir hafta tüm derslere gideyim demiş eşiniz okula mı gidecek yani.
Okula gidecekse zaten gün boyu görmeyecek, eve geldiğinde de odaya girip çalışır.
Bence çok büyütülecek mesele değil.
Daha sessiz bir ortam beklentisi olabilir. Misafir olunca illa bir stres ortamı oluyor. Sohbet muhabbet vs. İlla ki zaman kaybı yaşar.
 
Ev ortamında özellikle ders calışcaksan patırtı gürültüye bile tahammül edemiyorsun hele anlaşamadığın soğuk biri varsa evde hiç rahat edemezsin zaten ders çalışmak oyle tek bir odaya tıkışmakla olmuyor evdesin izinlisin yemek yersin salonda yayılmak istersin bazen dinlenmek istersin istediği kıyafeti giyip falan.
Yani kısaca eşine göre yabancı biri işkence.


Sana göre sessizdir belki. Bence önemli bir sınavı var beni bile evde istemiyor nerdeyse diye gül ve gelme planını ertelemesini rica et hiçte zor değil.
 
Ben yata yata yiye içe dagita dagita ders çalışmayı severim. Belki öyle çalışacak. Don atlet çalışmak istiyor belki
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…