Bir saat icin kan gövdeyi götürüyor (!)

samantha

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2009
10.290
18.378
823
45
Arkadaşlar acil, cok buyuk dert var başımızda. Arkadaşımla nisanlisi birbirine girdi. Soru şu:

Geline düğünden önce saat alma adeti var mi?

NOT: Tüm mobilyalar ortak alindi. Oglan tarafi almadi. Mutfak esyalari, nevresim yorgan, küçük ev aletlerini arkadasim kendi kredi cekip aldi. Ailesi de keza kredi cekip dugun gibi yemekli icmeli bir nisan yapildi. Nisanda takilan taki haricinde sadece saat istediler onu da ailesi istedi sembolik bisey. Bu saat icin kavga cikti. Kiz oglana nişanda saat aldı bu arada. Soranlar icin. Teşekkürler

NOT2: Arkadasim durduk yere bana saat alinsin diye emri vaki yapmadi arkadaşlar. Oglanin annesi ne gerekiosa soyle dedi adetiniz neyse. Kiz da annesine sordu geline takim elbise, makyaj malzemesi, bot, ayakkabı falan alinmasi gerekir dedi. Arkadasim da utanip sadece saati soyle çünkü bu ne ya ilk yardim paketi gibi bunlar istenir mi dedi. Sorun cikmasin diye de ALTIN OLMAYAN 500 liralik bi saat begendi alalede bisey.

Son düzenleme:
belki yöreye göre değişiyordur ama zaten şehirlerde yaşayanlar için adet falan kalmadı, bu saat olayını ne eskiden ne de şimdi duymadım doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…