Kız büyütmedi nişanlısıyla olan 8 yıllık samimiyetlerine güvenerek utana sıkıla " aşkım annem bir de saat diyor:/" dedi. Oğlan da gitti aldı. Ne zaman vercez bunu diye sordu arkadaşıma. O da verebilirsiniz şimdi dedi. Oğlan bu sefer de "Ne zaman verilmeliydi" dedi. Kız da aslında nişanda veriliyormuş dedi. Oğlan da vay efendim ne demek nişanda verilmeliydi biz eksik mi yapıyoruz bişeyleri sen niye emri vaki yaptırıyorsun bize demeye başladı. Kız da başlarım sana da saatine de götür iade et dedi ve oalylar vuku buldu amin. Şu an ikisine de atıyorum gelen cevapları. İkisi de kendi köşesinde okuyor sinsi sinsi
Biz Nisan da taktik saatleri bir daha da takmadim toplam 100 TL ye almistim sırf annem istedi diye ama millete 500 e aldım dedim annem dahil oldu bitti bence gereksiz sıkıntılar bunlar
Biz Nisan da taktik saatleri bir daha da takmadim toplam 100 TL ye almistim sırf annem istedi diye ama millete 500 e aldım dedim annem dahil oldu bitti bence gereksiz sıkıntılar bunlar
Yalan yaa.. Şu "bana hiçbir şey alınmadı hem ne önemi var canım" diyenler olayın akşamında evde gizli gizli ağlamadılarsa zaten ben bu dünyada hiç yaşamamışım demektir :)
eşimin ailesi çok varlıklı. bana takıları dahil eşim aldı. bırak saati altın için bile ağlamadım.ağlamam. gelinliği kendim ödedim. düğün salonunu eşimle tuttuk. kendim alabiliyorum çok şükür. genelleme yapma. evet hala saat diye arkadaşının tutturması komik artı hiç "cool" tavırda değil arkadaşın kusura bakma
Bu konuda site kurallarına uymayan ve yorumları kötü içerik yapılan üyelere zaten uyarı verilmişti, alıntılayıp alıntılayıp kalınan yerden devam etmeye lüzum olmadığı gibi ağzıma geldiği gibi yazarım tavrı da devam ettiğinden konu yorumlara kapatılmıştır.