damat geline aldi mi? bizde karşılıklı alinir ya da alinmaz.Arkadaşlar acil, cok buyuk dert var başımızda. Arkadaşımla nisanlisi birbirine girdi. Soru şu:
Geline düğünden önce saat alma adeti var mi?
Eskiden Nisandan önce alınırdı.Nisanda diğer takılarla geline hediye edilirdi.Cool arkadaslar cool cevaplarinizi sonraya saklayın. Boyle bir adet var mi yok mu?
Buyrun cevap.
Adet denilen şey eskiden gelir.
Sorun anneannenize babaannenize saat mi takmışlar?
Eee sonuç ???Tabiki çağa göre guncellenecek. Gugum mü goturulsun metre kumas mi goturulsun tuvalet terligi mi goturulsun.
Hicbirsey goturulmesin ne olmus?Adet diye diye nice nisanli ciftlerin daha dugun olmadan en guzel gunlerini kavga gurultu icinde sifir moralle gecirdigini gormuyormusun?Nedir bu adet meraki ya?Cok mu onemli?Tabiki çağa göre guncellenecek. Gugum mü goturulsun metre kumas mi goturulsun tuvalet terligi mi goturulsun.
Yo, damada alınır saat, geline de bilezik. Ama şart değil biz yapmadık. Adet diye her nane olmak zorunda değil. Duruma göre yapılır böyle şeyler. Ayrıca altın saat çok itici.
Hah işte kuyumcular düğün alışverişinde bedava veriyor onları. Söylesinler para vermeye gerek yok. Neden dert ediyorlarmış?Altin degil guzelim ya skagen marka dandik 500 liralik saat. Kiz damada 2500 liralik otomatik aldi.
Böyle bir adet var bizim oralarda. Alınıyor yani biliyorum hep alındı. Ben evlenirken kimse teklif etmedi bende alınsın demedim. Bu yüzden kan gövdeyi götürecekse hiç evlenmesinler.Cool arkadaslar cool cevaplarinizi sonraya saklayın. Boyle bir adet var mi yok mu?
Almıştır tabi ama kafasına silah mı dayamışlar? Hediye karşılık beklenerek alınır mı? Arkadaşınız ise bu kişiyi gaza getirmeyin, evlilik başında bu tarz şeyler için münakaşa ediliyorsa o evliliğin gidişatı da böyle olur. Beklentilere uygun tavırlar sergilenmiyorsa Olmaz öyle evlilik. İkili ilişkilere çok da müdahil olmamak lazım. Güzelim.Altin degil guzelim ya skagen marka dandik 500 liralik saat. Kiz damada 2500 liralik otomatik aldi.
Bende bunu düşündümYa 500 liralik saat dandik mi cok fakirim demekki((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?