- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
Ya 500 liralik saat dandik mi cok fakirim demekki((
Geline niye alinsin damada alınır. He çok istek varsa nişanda takılmış olması lazımdı. Kizin saat merakı mi var nedir bu istek
Kıza saat almak gibi bi adet yok karşı taraf düşünüp bide ekstradan saat almış. Arkadaşınıza söyleyin adamın basını yakmasın evlenerek.Altin degil guzelim ya skagen marka dandik 500 liralik saat. Kiz damada 2500 liralik otomatik aldi.
Kıza saat almak gibi bi adet yok karşı taraf düşünüp bide ekstradan saat almış. Arkadaşınıza söyleyin adamın basını yakmasın evlenerek.
Bizde alınır.
Her adeti bitirmişler de bu kalmışsa demek.
Sen ve arkadasin birbirinizi tamamlamis iki hastasınız.:)Sizi gidi adam meraklilari ya. Hemen de nasi kalender oluyorsunuz. Erkek erkek diye ölüyorsunuz resmen. Her seye eyvallah demekten gollum gibi dolaniyorsunuz. Kiymetlimisss.
Saat alınsın diye talep etmek çok utanç verici. Altını bile bir yere kadar anlıyorum kızımızın güvencesi olsun yatırım olsun vs diye düşünüyorlardır belki diye ama saat.
Sen ve arkadasin birbirinizi tamamlamis iki hastasınız.:)
Ne bu şiddet ne bu celal :) öyle bi adet yok canım öyle bi adet yok anasını da alın araniza beraber çekirdek çıtlayıp ayrılık zaferi kutlayın. :))Biz evlenmiyoruz tamamlamis ne ola ki yürü git hadi ya. Adet var mi diye soruoruz adamin başından sanane. Evde kalık kalık konusuosun.
Bu saatten sonra dunyanin en guzel saati de alinsa yurumez bu is. Bence sormaya da gerek yok. Problem cikarmayacak tipler olsaydi saat bahane olmazdi. Kan govdeyi goturecek raddeye getirenden de bir cacik olmaz zaten.
adet böyle bizde aldık onlarda bana aldı karşılıklı saat alınıyorOglanin annesi ne gerekiosa soyle demis. Kiz da annesine sormus kadin saat demis. Kiz da oglana saat alincakmis demis. Oglan da vay efendim sen misin saat diyen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?