Hiç 500 liralık saatim olmadı. Kocama laf çarpıtmam lazim. Elalemler 500 liralık saati bile kabul etmiyor, benim neyim eksik demem lazim...Adet falan bilmem sevmemde 500 tl lik dandik saat mi?artık ne kadar fakirsek
telefonda saat de var zati.2.500 den aşağısını kabul etmiyoruzgider telefon alırım o kadar laraya saati napim aman çok önemli
Siz yanlış anladınız 500 tl lik dandik saat 2.500 olması lazımHiç 500 liralık saatim olmadı. Kocama laf çarpıtmam lazim. Elalemler 500 liralık saati bile kabul etmiyor, benim neyim eksik demem lazim...
500 lük bile olmadı o kadar fakiriz yani ama eşime diyeceğim "o bile kurtarmaz artık" demek istedimdi.Siz yanlış anladınız 500 tl lik dandik saat 2.500 olması lazım
Arkadaşlar acil, cok buyuk dert var başımızda. Arkadaşımla nisanlisi birbirine girdi. Soru şu:
Geline düğünden önce saat alma adeti var mi?
NOT: Tüm mobilyalar ortak alindi. Oglan tarafi almadi. Mutfak esyalari, nevresim yorgan, küçük ev aletlerini arkadasim kendi kredi cekip aldi. Ailesi de keza kredi cekip dugun gibi yemekli icmeli bir nisan yapildi. Nisanda takilan taki haricinde sadece saat istediler onu da ailesi istedi sembolik bisey. Bu saat icin kavga cikti. Kiz oglana nişanda saat aldı bu arada. Soranlar icin. Teşekkürler
NOT2: Arkadasim durduk yere bana saat alinsin diye emri vaki yapmadi arkadaşlar. Oglanin annesi ne gerekiosa soyle dedi adetiniz neyse. Kiz da annesine sordu geline takim elbise, makyaj malzemesi, bot, ayakkabı falan alinmasi gerekir dedi. Arkadasim da utanip sadece saati soyle çünkü bu ne ya ilk yardim paketi gibi bunlar istenir mi dedi. Sorun cikmasin diye de ALTIN OLMAYAN 500 liralik bi saat begendi alalede bisey.
yaşayış olarak cool olup adete gelince saat isterem demek de iyimiş
Burada saat alma adeti var diye çıktı varsayın erkek tarafının yaptığı rezilliği paklar mı?
Bizde saat aldık birbirimize.. Takıdan daha çok kullanıyorum ve saatleri severiz eşimde bende.
Yoreden yoreye degisir. Bizim oralarda vardir. Mutlaka alinmasi gerekir Bana da alindi. Hatta ben de kendi ailemle tartistim ben altin saat takmam onun yerine baska bir sey aldirtalim ille saat sart mi diye. Sart dendi. Sonucta altin olmayan ama cok guzel bir saat alindi. Erkek tarafi ne guzel sormus adetleri. Kendi etrafiniza sorun efendim bizim adetlerde bu var mi diye. Bak mesela yoktur diyenler olmus. Bana gore de vardir. Siz nerelisiniz sizin adetler nedir biz nerden bilelim.
Konu sahibi neden yazmıyor?
Saat alma adeti bizde var. Biz eşime zaten alacaktık, annem de açıkca söyledi sizde kızıma alırsınız diye. Ailem başka birşey istememişti. Eşimde anlayışla karşıladı. Gittik beğendik ben ona o bana aldı.
İyiki de almışız. Bilezik vs bozdurduk, günlük künye kelepçe takmıyorum. Saatim en güzel aksesuarım.
O değilde, düğün öncesi kıldan türden kavga çıkıyor. Arkadaşınızın ki saat meselesi olmuş.
herkesin konusunu mu baltalıyorum. yok artık. yardımcı olduğum yığınla konu var burda. en başta sen millete çıkışmasan insanlar da sana böyle cevaplar yazmazlardıKonuyu baltalamayin diye diyorum bunu anlamak cok zor dimi. Herkesin konusunu baltaliosunuz. Simdi su yazdiginin kime ne faydasi var. En birinci komik sensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?