Bir saat icin kan gövdeyi götürüyor (!)

Çocuk ve ailesi ayıp etmişler bence adetlerimiz nedir diye sorup laf etmek ayıp bence. İç Anadolu'nun bazı yerlerinde evi oğlan tarafı alır. Eşyanin tamamını alır. Bunlar yerine getirilmezse kızlar evlenmiyor bile. Erkek tarafı ne kadar şanslı olduğunun farkında degil

Arkadasim da ona sinir oldu zaten ben her seyi yaptim bi saat olay oldu diye.

Vala ya ha of.. Ne yordular gene insanı.

İnsanlara erkeklerin pesinde gollum gibi dolasiyorsunuz demenize ragmen kadinlarin evlilikle baska bir erkekle tamamlanabilecegi dusuncesi kafaniza kazinmis. Cok terbiyesiz ve densizsizsiniz

Sanane ki bundan ya. Biriniz de çıkıp banane ki demiyor hep ben sanane yazmak zorunda kalıyorum :/ yardımcı olmuyorsan köstek de olma. yürü.

Getir öpücem ağzını. Şöyle düzgünce cevap versenize insana ya. Ben bile evlilikten zerre hazzetmiyorum ama biliyorum bu adeti.

Gel sarılcam. Bu kadar zor olmamalı şunu anlamak ya.

Getir öpücem ağzını. Şöyle düzgünce cevap versenize insana ya. Ben bile evlilikten zerre hazzetmiyorum ama biliyorum bu adeti.
Benim çevrem de hep böle.. gelini damadı alışverişe götürürler.. evlenirken aileler destek olur.. ben ilk defa gördüm burda almak zorunda değil yapmak zorunda değilleri.. böyle hiç bi şekilde destek olmayan kaynanalar yok öle saçma sapan adet mi olurmuş diyenler.. sonra 4 4lük gelinlik bekliyo ama..

Arkadasin bunun hesabini yapiyorsa tam bir kezban

E sen de arkadasi olarak tabii...

Anlamadan yorum yapana denir asıl kezban. Soruyorlar cevabını veriyorum. Kız damada aldı mı diyorlar. İstediği saat ne diyorlar. Altın mı diyorlar. Yazıyorum ben de. Vasıfsız vasıfsız konuşuyorsunuz anca. Millete hakaret edince mi premses oluyorsunuz.

Yalan yaa.. Şu "bana hiçbir şey alınmadı hem ne önemi var canım" diyenler olayın akşamında evde gizli gizli ağlamadılarsa zaten ben bu dünyada hiç yaşamamışım demektir :)

Oğlan tarafının maddi durumları gayet iyi bu arada. Arkadaşım ve ailesi krediyle yapıyorlar, oğlan tarafının nakit parası var ellerinde .

Ben eşya için kavga etmemek erkek deliliği dedim dimi Derim çünkü deliyim ondan.

Kafayı yemişsin sen. Önce bi onda anlaşalım.

Böyle bir adet var mı bilmem ama bnm annem de tutturdu bnde eşime de bna da internetten replika saat siparişi verdim gönlü kirilmasin annemin diye bunu kız niye bu kdr büyüttü nişanlısı ile halledemiyor mu

Kız büyütmedi nişanlısıyla olan 8 yıllık samimiyetlerine güvenerek utana sıkıla " aşkım annem bir de saat diyor:/" dedi. Oğlan da gitti aldı. Ne zaman vercez bunu diye sordu arkadaşıma. O da verebilirsiniz şimdi dedi. Oğlan bu sefer de "Ne zaman verilmeliydi" dedi. Kız da aslında nişanda veriliyormuş dedi. Oğlan da vay efendim ne demek nişanda verilmeliydi biz eksik mi yapıyoruz bişeyleri sen niye emri vaki yaptırıyorsun bize demeye başladı. Kız da başlarım sana da saatine de götür iade et dedi ve oalylar vuku buldu amin. Şu an ikisine de atıyorum gelen cevapları. İkisi de kendi köşesinde okuyor sinsi sinsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…