Bir şey fazla aldım diye kurnaz oldum !

Evlenmeden rengini belli eden insanları severim. Bunu fark edip ayrılan kızları daha çok severim

Kusura bakmayın imla kurallarina dikkat edemedim bu sinir bu hararetle 10 sayfa yazi yazacak kadar potansiyeldeyim çünkü şuan üstünü tamamladığı parayi da verecektim veremedim evde ailem kimse yoktu ben evde yalnizdim aksam ve cok paramda yoktu 5 lira çıktı evden onu verdim genede o laflarin altinda asla kalamazdim

Ben olsam sadece 5tlyi değil aldığım herşeyin parasını verirdim kvye. Ne çiğ hareketler bunlar yahu? Erkeğin cimrisi de ne kadar mide bulandırıcı oluyor arkadaş!
Ah ailem evde olsaydi bende sıkışık durumda olmasaydim fazlasiyla verirdimde ben zor anımdaydım işte iğrendim ve şoktayım beklemezdim

Ilk defa boyle bir sey yapti ama
Sen bilirsin. Biz tanimiyoruz sonucta yillari geciren de gecirecek olan da sensin. Tek bir olayla biz karar verip yorum yapiyoruz. 5cyillik evlilik olmak uzere 8 yildir birlikteyim esimle kendi adima benimle boyle konussa uzunca bir sure affedemem. Iyi dusun daha dikkatli olc tart bundan sonra. Belli ki seviyorsun. Hayat cok uzun ve cok kisa ona gore karar ver.

Ah nasıl seviyorum böyle dik kızları
Tebrik ediyorum böyle bir cimri hödük adama dersini verdiğin için.

Üzgünsündür belki ama iyi yapmışsın yine de.
Uzgunum ama pisman degilim gene olsa gene yapardim ettigim laflarin 2 katini derdim hatta ustunu tamamladigi parayida verebilseydim iyiydi ama ben sıkısık durumdaydim o an maalesef..

Bidaha barısma. Bu konuyu açtıgına göre herzaman öyle birşeyler yaptıgını düşünmüyorum. O kişiden kaçarak uzaklaş

Bende seviyorum herseyim diyodum ama bazen oyle bi hatalar davranislar oluyo ki insanin gozu sevgi mevgi demiyo hele ki o durum insanin onurunu gururunu zedeliyosa icinde beni bu durum icimde cok zedeledi ve aksam o yagmurda sırf 5 lira icin evine kostura kostura gittimde annesine verdim yesin 5 lirasini simdi catir catir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…