- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Aman canim üzme kendini değmez boyle biri için hem ne kadar erken farkeder sen hayat senin için bi okadar iyi olucakYaptı işte 4 senedir beraber oldugum insan boyleymis ben gormemisim
Kasada elimden bitki cayini kac kere biraktim biraktigim yerden alip alip durdu kasadan hemen gecirtti ciktik marketten bitki cayini atmaya yeltelendim sakın oyle bo hareket yapma dedi musade etmedi bende parasini iade ettim o daha fazlasini haketti icim sogumuyo ne yaparsam yapayim sinirim gecmiyorAlır bitki çayını kafasına atardım. Yüzüne de bakmazdım.
Hemde cokSaçma olmuş.
Kasada elimden bitki cayini kac kere biraktim biraktigim yerden alip alip durdu kasadan hemen gecirtti ciktik marketten bitki cayini atmaya yeltelendim sakın oyle bo hareket yapma dedi musade etmedi bende parasini iade ettim o daha fazlasini haketti icim sogumuyo ne yaparsam yapayim sinirim gecmiyor
Ben sirf geri donmesin aklimi bulandirmasin diye cok agir mesajlar attim ona adamsan delikanliysan benle barismaya calisma ozur dileme azicik erkeksen dedim si... git cimri para goz daha neler dedim sinirim icimde sogumuyo ona karsi 4 senedir boyle olmayan insan 5 liranin hesabini nasil yapar yazikHerif seni sevmiyor asik degil... Birde tehtit ediyor bunu bana yapmiyacaktin diye
İnsan sevdigine kotu niyet kondurmaz. İki gun sonra asigim affet vs derse sakin inanma. Evlenmeye kalkissan ailesinin bile doldurusuna gelir seni maf eder bu cocuk..
Hos ailesinin doldurmasina bile gerek yokmus.
O an ailem evde yoktu bendede para yoktu zor durumdaydim bi o cikti olsaydi tamamladiginida goturecektimNeden 5 lirayü verdiniz. Paranın tamamını ödemeniz gerekiyordu bence.
Cimriliği ayrı şizofren gibi her yaptığından bir şey araması ayrı dert iyi olmuş kurtulmuşsunHerkese iyi geceler 4 senelik ciddi bir iliskim var bu aksam marketten bir şeyler almaya gittim sevgilimde yanımdaydı pekte param yoktu sevgilimde ne alıcaksın dedi alcaklarımı söyledim tamam sen al yetmezse üstünü ben tamamlarım dedi girdik markete alacaklarımı aldım + bitki çayı aldım birde markete girerken bitki cayi alcagimi dememistim gorunce alasım geldi
Sonra asla beklemedigim tepkileriyle karsilastim ve şoka girdim markete girerken bunu alcagını demedin bunuda alim araya sıkıştırım yapıp kurnazlık mı yapıyosun sen dedi bana lafı şuna getirdi alacaklarini ödücem diye kurnazlik yapip bitki cayimida alimde aradan cikarim demisim ben.
Kasada biraktim almiyorum rahatla dedim aldi kasadan zorla gecirdi yolda eve birakirkende istemiyorum yuzun hemen nasil asıldı 5 liralik şey icin dedim atiyodum bitki cayini attirmadi 5 lira icin sen bana surat asıyosun suan ustumde para yok eve gidim 5 lirani vericem merak etme dedim sakın oyle bi hata yapma ben sana aldiklarini oducem dedin diye aldin ilk sordugumda onu alcani demedin kurnazlik yapiyosun sen demeye basladi bana ben iyice cildirdim beni kapiya birakti bir sey demeden cekti gitti evime gittim o bitki cayinin parasi 5lirayi aldim evlerine gittim annesine verdim parayi bende unutmusta dedim kadini gecistirdim bunu aradim sonra annene verdim 5 lirayi bana 5 liranin hesabini yapan surat asan insan lazim degil dedim telefonda demedigi kalmadi bana bu hareketi yapmicaktinda bilmem neler dedi bende agir laflar ettim bitti isine bak dedim kapadim ve ayrildik
Cok sacma bi konu degil mi hanimlar benim sucum gunahim ne ?
Bence elinize geçer geçmez bi zarf içinde annesine verin. Kendisi ile yüz göz olmayın. Oturduğu sokaktan bile geçmeyin. Allah yüzünüze bakmış. Konu açmaya bile değmez.O an ailem evde yoktu bendede para yoktu zor durumdaydim bi o cikti olsaydi tamamladiginida goturecektim
Daha fazlasini dahi haketti o da elimden bu geldiKelimelerini seçipte konuşsun bi zahmet iyi yapmışsın hak etmiş
Insallah yumusamicam da dedigine de hak veriyorum evlenince 2 sey fazla koysam neler diyecek kim bilirYarin birgun evlenince kasaya 2 ürün fazla koyunca insanlarin yaninda bozar bu seni.
Tebrik ediyorum tavrina tekrardan ama sakin yumusayip affetme
buna benzer bi olay gelmişti başıma bunu da okuyunca anladım ki çoğu erkek maalesef bi yerde bunu düşünüyorAramizda paranin lafi olmazdi bizim sonucta 4 senedir beraber oldugum insan ne istesem alirdi ben demeden de alirdi simdi ne degisti aklim almiyo 5 liranin lafini yapipta kurnaz damgasi yedim şoktayim hala ve sinirliyim zoruma gidiyo
Kotu gunude madem bi laf vardir gonul almasini bilmeyene omur emanet edilmez diye hani nerde ne aradi ne bir sey yapti 1 kere aradi bakmadimda agir seyler yazdim ettim zaten bayagi da bu davranisi ben unutmam onada unutturmamO da ben normalde bu kadar bonkör davranırken beş liralık seyı almadım diye bu kadar laf yiyorsam hiçbirşeyi haketmiyormuş bu kız kafasında olabilir,dediğim gibi her insanın en az bi kere bencil kaba veya duyarsız olma ihtimali vardır,ama dediğim gibi tutarlı olan bi cimrilikten bahsetmiyorum,o gün kötü bi günüdür saçmalamıştır
Canim sen uzaktan beri doluyosun birde yaşayan olarak beni bi düşün neler dedim yazdim icim sogumadi hala sinirim gecmedi bir gram azalma dahi yokvallaha hem çok saçma hem de çok çirkin.
sanırım ayrılmanız hayırlısı olmuş ya, bunun ilerisi de var. içtiğiniz beş liralık çayı hesap edecekse oho... daha beteri cimri de olabilir bi insan ama 4 senedir sizi tanıyor nası kurnazlıkla suçlar. sanki onun beş liralık çayına ihtiyacınız var. yazdıkça doluyorum ya adama karşı. ne çirkin.
Basbaya kurnaz damgasini yapistirdi bana ben o insana sakin bi sekilde gelipte neden diye sormam canim marketteb eve gelene kadar ben onun afrasini tafrasini cekmek zorunda degildim o daha fazlasini hakettiHımmm... Genelde cimri de değilmiş. Acaba daha sakin olup, nedenini mi sorsaydın ? Ben genelde cimri sandım.
Bende iğrendim tiksindim hele o kurnaz lafı çıktı ya ağzından o an orada ağzını burnunu kırasım geldi yemin ederim 4 senedir aramizda paranin lafi olmazdinda simdi ne degistiMide bulandırıcı bi insan tipi.
Ayrıldığını duyunca rahatladım resmen.
5 lirayla zengin olcak sanki gerizekalı, seni ne kadar avutmaya kalksa da adamın gerçek düşünceleri bunlar işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?