Bir şey fazla aldım diye kurnaz oldum !

Alır bitki çayını kafasına atardım. Yüzüne de bakmazdım.
Kasada elimden bitki cayini kac kere biraktim biraktigim yerden alip alip durdu kasadan hemen gecirtti ciktik marketten bitki cayini atmaya yeltelendim sakın oyle bo hareket yapma dedi musade etmedi bende parasini iade ettim o daha fazlasini haketti icim sogumuyo ne yaparsam yapayim sinirim gecmiyor

Allah yüzüne bakmış. Ayrılmışsın. Ona en güzel cevap olmuş.

Ben sirf geri donmesin aklimi bulandirmasin diye cok agir mesajlar attim ona adamsan delikanliysan benle barismaya calisma ozur dileme azicik erkeksen dedim si... git cimri para goz daha neler dedim sinirim icimde sogumuyo ona karsi 4 senedir boyle olmayan insan 5 liranin hesabini nasil yapar yazik

Cimriliği ayrı şizofren gibi her yaptığından bir şey araması ayrı dert iyi olmuş kurtulmuşsun

O an ailem evde yoktu bendede para yoktu zor durumdaydim bi o cikti olsaydi tamamladiginida goturecektim
Bence elinize geçer geçmez bi zarf içinde annesine verin. Kendisi ile yüz göz olmayın. Oturduğu sokaktan bile geçmeyin. Allah yüzünüze bakmış. Konu açmaya bile değmez.

Kelimelerini seçipte konuşsun bi zahmet iyi yapmışsın hak etmiş
Daha fazlasini dahi haketti o da elimden bu geldi

Yarin birgun evlenince kasaya 2 ürün fazla koyunca insanlarin yaninda bozar bu seni.
Tebrik ediyorum tavrina tekrardan ama sakin yumusayip affetme
Insallah yumusamicam da dedigine de hak veriyorum evlenince 2 sey fazla koysam neler diyecek kim bilir

off ben rahatladım burdan. O eve kadar giden ayakların, o parayı geri veren ellerin dert görmesin.
Kurnazlıkmış! Ne ayıp yahu! Gören de der ki bitki çayı değil de pırlanta almış.

Aramizda paranin lafi olmazdi bizim sonucta 4 senedir beraber oldugum insan ne istesem alirdi ben demeden de alirdi simdi ne degisti aklim almiyo 5 liranin lafini yapipta kurnaz damgasi yedim şoktayim hala ve sinirliyim zoruma gidiyo
buna benzer bi olay gelmişti başıma bunu da okuyunca anladım ki çoğu erkek maalesef bi yerde bunu düşünüyor

Kotu gunude madem bi laf vardir gonul almasini bilmeyene omur emanet edilmez diye hani nerde ne aradi ne bir sey yapti 1 kere aradi bakmadimda agir seyler yazdim ettim zaten bayagi da bu davranisi ben unutmam onada unutturmam

Mide bulandırıcı bi insan tipi.
Ayrıldığını duyunca rahatladım resmen.
5 lirayla zengin olcak sanki gerizekalı, seni ne kadar avutmaya kalksa da adamın gerçek düşünceleri bunlar işte.

Canim sen uzaktan beri doluyosun birde yaşayan olarak beni bi düşün neler dedim yazdim icim sogumadi hala sinirim gecmedi bir gram azalma dahi yok

Hımmm... Genelde cimri de değilmiş. Acaba daha sakin olup, nedenini mi sorsaydın ? Ben genelde cimri sandım.
Basbaya kurnaz damgasini yapistirdi bana ben o insana sakin bi sekilde gelipte neden diye sormam canim marketteb eve gelene kadar ben onun afrasini tafrasini cekmek zorunda degildim o daha fazlasini haketti

O yedigi halti soyledikten hemen sonra anladigi icin kivirmaya calismis. Hatta parayi geri vermeye direterek sen ayip etmissin gibi bir psikolojik baski da yapmis ama yeme. Şaka bile olsa boyle bisey akla gelipte şaka yapilmaz, hele de 4 senelik iliskiye.

Mide bulandırıcı bi insan tipi.
Ayrıldığını duyunca rahatladım resmen.
5 lirayla zengin olcak sanki gerizekalı, seni ne kadar avutmaya kalksa da adamın gerçek düşünceleri bunlar işte.
Bende iğrendim tiksindim hele o kurnaz lafı çıktı ya ağzından o an orada ağzını burnunu kırasım geldi yemin ederim 4 senedir aramizda paranin lafi olmazdinda simdi ne degisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…