Bir şey fazla aldım diye kurnaz oldum !

vallaha hem çok saçma hem de çok çirkin.
sanırım ayrılmanız hayırlısı olmuş ya, bunun ilerisi de var. içtiğiniz beş liralık çayı hesap edecekse oho... daha beteri cimri de olabilir bi insan ama 4 senedir sizi tanıyor nası kurnazlıkla suçlar. sanki onun beş liralık çayına ihtiyacınız var. yazdıkça doluyorum ya adama karşı. ne çirkin.

Ayrıl dicektim ki siz zaten ayrılmışsınız.
Bir bitki çayı için sizi kurnazlıkla suçlayacak kadar
Sizin niyetinizi sorgulayan, kötü algılayan bir adamla olmayın.
Hicbir zaman paranin lafini yapan birisi degildi bana karsi cok sey aldi etti bir sey cekse canim hemen alirdi ederdi daha neler neler ya simdi ne degisti 5 lirami gozune batmis asla beklemezdim ondan asla

Hicbir zaman paranin lafini yapan birisi degildi bana karsi cok sey aldi etti bir sey cekse canim hemen alirdi ederdi daha neler neler ya simdi ne degisti 5 lirami gozune batmis asla beklemezdim ondan asla

Hımmm... Genelde cimri de değilmiş. Acaba daha sakin olup, nedenini mi sorsaydın ? Ben genelde cimri sandım.

Cidden bunca zaman bu adamı göremezsiniz mi işinize mi gelmedi sanki bu bardağı taşıran son damla olmuş gibi.
Ama özür dileyip dönerse ve affedersen mutsuz olmayı hakediyorsun derim
Bizim aramizda paranin lafi asla olmazdi ne istesem alirdi hediyeler surprizler... elime zorla para sıkıştırıp ihtiyacin eksiğin varsa al diyen insandı kendisi 4 senedir beraberiz ilk defa ben bunun böyle bir şeyiyle karşılastım kendisi eli açık birisidir cimri biri değildi 5 liralik bitki çayım gözune battı bana afralari tafralari yolda suratının düşmesi o kadar gücendin ve zoruma gitti ki ben bunu haketmemistim

Ayrılmaya yol yapmış öyleyse.

Ben olsam sadece 5 tl degil ustunu tamamladigi parayi oldugu gibi verirdim. Iyi yapmissiniz ayrilmakla
O an durumum çok sıkışıktı evdede kimse yoktu bi 5 bulabildim evden buldugum gibide kostura kostura evlerine gittim de annesine verdim laf yaptigi bitkicayin parasi cikti ben ustunu tamamladigi parayi verecektim benimde ilk niyetim oyduda olmadi maalesef

Ciddi ciddi mi dedi bunları ? Şunun için söylüyorum bazen sevgilime yemek falab ismarlarim oo kadın parası yedim ben de vs diye şakalaşırız.

Helal olsun kiz sana. Kimseye eyvallahin olmasin hep böyle. Ama cok seviyorum da yasayamam da bilmem diyen mıyk mıyk kizlara da ders olsun.
Aslında bende oyleydim seviyorum onsuz yasayamam gibi ama bu aksam damarima basti zoruma gitti yaptigi kimsenin parasi kalmaz bende neyse parasi verir oderim dedim yagmurda yagiyodu deli gibi erinmeden kalktim gittim de evine 5 lirayi annesine verdim ona da dicegimi fazlasiyla dedim beni bu duruma dusurdu ya yaziklar olsun ona

Ben onun o benim ailemle tanismisti hep boyle paraci hesap kitap yapan insan olsa neyse hep boyleydi diyecegim ama boyle bi insan degildi ki bu 5 lira ya değer mi 5 lira icin kalbimi kirmaya yaziklar olsun ona

Bende de o huy fazlasiyla var yapilan hatayi hic unutmuyorun ve o hatayla ayni duruma düştüm mü cok yüzüne vururun insanin biz barişsak bile her o durumda dediginiz gibi yaşıcam ve icime oyle oturdu ki bu durum...

Bende de o huy fazlasiyla var yapilan hatayi hic unutmuyorun ve o hatayla ayni duruma düştüm mü cok yüzüne vururun insanin biz barişsak bile her o durumda dediginiz gibi yaşıcam ve icime oyle oturdu ki bu durum...
kendimden biliyorum , alakası olmasa bile birçok maddi konu bu mevzuyu hatırlatabilir maalesef ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…