- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Hiç üzülmeyin kızınızın öyle bir kadından uzak durması hayrına olur. Biraz büyüyünce görecek anlayacak o da. Hiç takmayın çünkü çok cahil ciddiye alınmaz
bizimle gider bizimle gelir
yanıma otur gel seveyim senider kızım gidip oturmaz bile ,
çünkü benım sinirleneceğimi bildiği için oturmaz ,
oda çocuk değil artık anneanne ile babanne arasındaki farkı göürüyor çocuk ,
Allah çocuklarınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Ne alaka ya çaktırmadan temizledik herhalde de sürekli elimde bez peşindenmi gezicem neresini batırdı diye.Koskaca insan biraz dikkat eder.Kendisinin evinin kapısı yağ içinde zaten temizlikle alakası yok.Zaten o zaman bende evdeydim o zaman bebege bakmaya gelmediler bana yardıma geldiler.yemek harcamalarınızdan kısıp da bir uşak tutmaya ne dersiniz?
kayınvalide için doğurmamışsınızdır çocuğunuzu sanırım? kadın hem bakacak hem de temiz değil diye laf işitecek? kvnizin yerinde olsam asla bakmam, bir de kv me baktırayım diyorum diyosunuz? kadın dunden hazır heralde.
yazık ya kaç yaşında insanlara, illa ki uyarmak mı lazım, annem burdaysa yatağını toplarım, yağlı eliyle bir yere dokunsa çaktırmadan temizlerim alınmasın diye, hakeza kv ye de öyle.
yazık cidden insanların emeklerine.
Sert yorum yapacak bir durum yok zira alternatifler belli zaten.Sizden daha sert yorum bekliyordum şaşırttınız beni :)
Sevmek ayrı bakmak ayrı.Etmeli bence annem zorluk çekiyorsa o neden hazır çocugu getirin seveyim demekle olmuyor.Bir hafta görmeyince çok ağladım ben göremeyince deyip duruyo o zaman tam görür işte
Yani niyetim sizi kızdırmak değildi tabi ama onlar demiş sonrada da bakamamışlar yada bakma tarzları size uymamış neyse ne.... kötülemek yerine onlara bırakmayın ....Valla kendileri diyorlardı yapın biz bakarız diye.Siz öyle yaparsınız sonrada bakıcı bulamıyorum napıcam ben kimseye güven yok diye sizde konu açarsınız
Yatağı toplamadı yok prize dokundu diyen biri için yardımda bulunmaya niyetli olmayabilir kayınvalideniz. Bana küsmekte de onlar haklı gibi geldi. Annenizde yorulmakta haksiz gibi yazmışsınız ama benim de bebeğim var öncesinde de bende çalılşıyordum. 2 saat yol vs çekmeme rağmen çalışmaktan çoook daha zor evde bebek bakmak diye düşünüyorum . Çok yorucu. 2. Yaş sendromu geliyor birde1.5 yaşında kızım var ve çalışıyorum.Şimdiye kadar kendi evimde annem baktı,haftasonlarıda evine gitti.İlk başlarda bakarken çok zorlandı kızım sürekli ağlayan,sürekli yanında isteyen biriydi.Bana göre şimdiki bu zamanları en güzel zamanları annem yine zorlandığını söyler.Neyse kayınvalidemde kızım 3 aylıkken çalışmaya girdi ilk başlarda yani kızım 1 haftalıkken annemle bizdeydiler sürekli gitme çabasındaydı veya bir iş yapsa ay yoruldum,öldüm der her zaman (genç biridir bu arada çok yaşlı değil,çok yaşlı olduğunu düşünenler olabilir diye belirtmek istedim).
Bir de temiz değil kapıya çöp bırakıcak yağlı elleriyle dokunur ben ise onun arkasından temizlemeye çalışırım veya kirli elleriyle prizlere dokunur prizler leke olur arkasından silmeye çalışırım.Yattığı çarşafları fln toplamaz direkt çocugun yanına gıderdi sorunca toplucaktım olurdu böyle böyle şeyler.Benim bebekle ilgilenmem gerekirken iş yapan ben oluyordum.Zaten birçok şeyler olduğundan dolayı kavga yaptık küslük fln oldu her neyse.
Şimdi işten çıkarmışlar.Annemi dinlendirmek için arada çocuğumu onamı baktırsam diyorum kendi evimde.Fakat aklım kalıcak biliyorum çok telefonla ilgilenen biri ve de temiz biri değil.Annem çocugum konusunda benden titizdir.Annem de 1.5 yıldır yoruldu diye baktırayım arada diyorum. Siz olsanız ne yapardınız ?
EDİT : Ben lohusalık zamanından bahsettim şimdi demiyorum temizlik yapsın diye.Lohusalık zamanında sonuçta yardım için geliyorlar benim bebeğe bakmam gerekirken o ilgileniyodu ben iş yapıyodum
1.5 yaşında kızım var ve çalışıyorum.Şimdiye kadar kendi evimde annem baktı,haftasonlarıda evine gitti.İlk başlarda bakarken çok zorlandı kızım sürekli ağlayan,sürekli yanında isteyen biriydi.Bana göre şimdiki bu zamanları en güzel zamanları annem yine zorlandığını söyler.Neyse kayınvalidemde kızım 3 aylıkken çalışmaya girdi ilk başlarda yani kızım 1 haftalıkken annemle bizdeydiler sürekli gitme çabasındaydı veya bir iş yapsa ay yoruldum,öldüm der her zaman (genç biridir bu arada çok yaşlı değil,çok yaşlı olduğunu düşünenler olabilir diye belirtmek istedim).
Bir de temiz değil kapıya çöp bırakıcak yağlı elleriyle dokunur ben ise onun arkasından temizlemeye çalışırım veya kirli elleriyle prizlere dokunur prizler leke olur arkasından silmeye çalışırım.Yattığı çarşafları fln toplamaz direkt çocugun yanına gıderdi sorunca toplucaktım olurdu böyle böyle şeyler.Benim bebekle ilgilenmem gerekirken iş yapan ben oluyordum.Zaten birçok şeyler olduğundan dolayı kavga yaptık küslük fln oldu her neyse.
Şimdi işten çıkarmışlar.Annemi dinlendirmek için arada çocuğumu onamı baktırsam diyorum kendi evimde.Fakat aklım kalıcak biliyorum çok telefonla ilgilenen biri ve de temiz biri değil.Annem çocugum konusunda benden titizdir.Annem de 1.5 yıldır yoruldu diye baktırayım arada diyorum. Siz olsanız ne yapardınız ?
EDİT : Ben lohusalık zamanından bahsettim şimdi demiyorum temizlik yapsın diye.Lohusalık zamanında sonuçta yardım için geliyorlar benim bebeğe bakmam gerekirken o ilgileniyodu ben iş yapıyodum
O kadar düzenleme yaptım hala anlamamakta ısrarcısınız zaten ben hiç söylemedim kapıya yağlı ellerinle dokunuyosun her zaman arkandan siliyorum veya prizleri salça yapıyosun diye sadece bunlar dolmama sebep olan şeylerden biriydi.O zaman sadece zaten benim çocugumla ilgilenmem gerekiyordu onlar bana yardıma gelmişti.İşe başladığım sürecten bahsetmıyorumYatağı toplamadı yok prize dokundu diyen biri için yardımda bulunmaya niyetli olmayabilir kayınvalideniz. Bana küsmekte de onlar haklı gibi geldi. Annenizde yorulmakta haksiz gibi yazmışsınız ama benim de bebeğim var öncesinde de bende çalılşıyordum. 2 saat yol vs çekmeme rağmen çalışmaktan çoook daha zor evde bebek bakmak diye düşünüyorum . Çok yorucu. 2. Yaş sendromu geliyor birdeHerkesin temizlik algısı sizinlr aynı olmayabilir. Kimisi önce kirletir sonra toplar kimi hemeb yapmazsa rahat edemez. Herkesin düzeni başkadır. Evde bir bebek varsa temizliği falan unutacaksınız. İnsanların gönlünü hoş edeceksinix evinizinde kirletilmesine bir zahmet göz yumup haftasonu kendiniz temizleyeceksiniz.
Bizde lohusa olduk.sezeryan doğurdum. Hastaneden gelir gelmez çorbamı kendim yaptım. Kapıya baktım biri gelsede bir banyo yapsam diye 3 öğün simit yediğimi bilirim. Kimseyi çağırmadım. Sadece ilk hafta gündüz geldiler sonra herkesin kendi evi hayatı var diye düşündüm. Arayıo sorana hallediyorum herşey yolunda dedim. Yani benim Prizler salça oldu diye kendimi doldurmak aklıma gelmezdi. Hala zaten mecburlarmış gibi konuşuyorsunuz. Bu bakış açısıyla olmsz o iş yani.O kadar düzenleme yaptım hala anlamamakta ısrarcısınız zaten ben hiç söylemedim kapıya yağlı ellerinle dokunuyosun her zaman arkandan siliyorum veya prizleri salça yapıyosun diye sadece bunlar dolmama sebep olan şeylerden biriydi.O zaman sadece zaten benim çocugumla ilgilenmem gerekiyordu onlar bana yardıma gelmişti.İşe başladığım sürecten bahsetmıyorum
Belkide ben çevremde öyle gördüğüm için beklenti içinde oldum.Bizde lohusa olduk.sezeryan doğurdum. Hastaneden gelir gelmez çorbamı kendim yaptım. Kapıya baktım biri gelsede bir banyo yapsam diye 3 öğün simit yediğimi bilirim. Kimseyi çağırmadım. Sadece ilk hafta gündüz geldiler sonra herkesin kendi evi hayatı var diye düşündüm. Arayıo sorana hallediyorum herşey yolunda dedim. Yani benim Prizler salça oldu diye kendimi doldurmak aklıma gelmezdi. Hala zaten mecburlarmış gibi konuşuyorsunuz. Bu bakış açısıyla olmsz o iş yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?