- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
Bende öyle düşündümLokantadaki kavga paravan olmuş. Bu geziyi iptal etmek için bu kavgayı çıkardığını düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle düşündümLokantadaki kavga paravan olmuş. Bu geziyi iptal etmek için bu kavgayı çıkardığını düşünüyorum.
Evet şikayet etsem ceza alırdı belkiHaberiniz olmadan nasıl kredi çekiyot ?bildiğin dolandırıcılık bu
Yok zaten bende aileme anlattım zorunlu olarak yoksa ben yıllardır anlatmıyotum onlara bişey ve bu evliliğin bitmedini istedilerSiz evli misiniz,şirket ortağı mı?
Anlayamadım.
Bu kadar saçma bir sebepten kavga çıkar mı?
Onu da anlayamadım.
Eşinizin psikolojik bir sorunu olabilir mi?
İkinci ihtimal de bilerek kavga çıkarttığını düşünüyorum.
Ya bir işler karıştırdı,suç bastırıyor
ya da geziyi iptal etmeye bahane lazımdı,buldu.
Her halükarda çıkarcı ve seviyesiz bir adam eşiniz.
Annesini konuya dahil etmesine ise söyleyecek söz bulamıyorum,utanmaz.
Kvniz de üstüne vazife olmayan işlere karışmaya ne kadar meraklı.
Anasına bak,oğlunu al.
Böyle biriyle ömür geçer mi?
İyi düşünün.
Bir daha da kredi çekmeyin bu adam için.
Eşiniz, tıpkı parası için flört ettiği kızı maddi olarak sömürmeye çalışan erkek arkadaş gibi davranmış. .Son konunun üzerinden iki gün geçti o günün akşamı eşim benden özür diledi çok düşündüm ben hatalıyım dedi bende herzamanki gibi yumuşadım sanki tekrar olmayacakmış gibi
Bugün beni işten aldı yemek yiyelim dedik ben ısmarlıyım dedim tamam dedi
Ama çok da gönüllü değil yemek için neyse
Pahalı bir dönerci var birde daha uygun bir dönerci var ama uygun olanda temiz ve güvenilir biryer yani
Neyse döner ısmarlıyım dedim, oda baktım pahalı yere gidiyo oraya mı gidelim dedim biraz pahalı değil mi, oda tamam ne cimrisin dedi ve uygun olana gittik
Oraya gittik suratı asıldı ve çalışanlarla içecekleriniz kötü diyerek kavga çıkardı o kadar utandım ki yiyemedim bile çünkü yemek boyunca laf saydı ben nankörmüşüm o bana neler neler almış ben hesap yapıyomuşum...dedimki bak o kadar borcumuz var düşündüysem ikimizi düşündüm kendimizi değil
Ve o an öyle gelişti yani deseki hayır orada yiyelim ben yine giderdim
Ben paragöz biri olsam o kadar kredi çekmezdim kredi kartmı ona vermezdim ve en önemlisi benden habersiz benim üzerime çektiği ihyiyaç kredilerine kıyameti koparırdım...yada düğünde takılan takılar nerde diye sorardım çünlü borçlara gitti dedi ama bilmiyorum nereye gitti
Sonra oradan çıktık ben eve geldim oda nereye gitti bilmiyorum
Ekimde biryere gidecektik 3 günlük bilet almıştık,aradı beni o bileti iptal et dedi bana üç kuruşun hesabı yapan birini ben götürüp gezdirmem dedi kavga ettik ve kapattık
40 yaşına gelmiş insana snlatamazsınız ki hala farkında değilseEşiniz, tıpkı parası için flört ettiği kızı maddi olarak sömürmeye çalışan erkek arkadaş gibi davranmış. .
Ona bir zahmet hatırlatın Evlisiniz evli...
Muhtemelen internet bankacılıgı üzerimden basvurmustur.Tlfna onay msjı gitmistir,onayladıgınız icin ceza flann almaz konu sahibiHaberiniz olmadan nasıl kredi çekiyot ?bildiğin dolandırıcılık bu
evli olduğunuz çok açık. düğünde takılan takılar dediniz. arkadaşım eşin zaten orayamı gidiyoruz yemek için derken , gitmek istemediğini ima etmiş.Evliyiz eksik yazmışım kusura bakmayın
Evet şikayet etsem ceza alırdı belki
Evet ben onayladım galiba çünkü mesaj gelmişti hatrlıyorumMuhtemelen internet bankacılıgı üzerimden basvurmustur.Tlfna onay msjı gitmistir,onayladıgınız icin ceza flann almaz konu sahibi![]()
Yok biz oraları çoktan geçtik boşanmak son çare sanırımBu böyle gitmez ama
Bunun bir yerleri çok kalkmış
Çift terapistine gidin adam laftan anlamıyor
Yada boşanın
İnternet üzernden, şimdi hatırlıyorum bana mesaj geliyodu, sana bi mesaj gelcek oradaki şifreyi bana söyle diyodu ne safmışım , o zaten sinsilikte bir numaraPeki nasıl kredi çekebilir ki? İmza kimlik vesaire istemiyorlar mı?
Ben suna takildim evlisiniz ama ben ismarlayim mi diyorsunuz ? Yani Kasaniz bir degil mi senin benim param mi var ?
Bende öyle düşündüm çünkü evet dengesiz ve psikolojik olarak sorunlu gibi davranıyorHayatında başka biri olabilir mi?
Daha önce de okudum davranışları çok tuhaf ve dengesiz. Size de sanki paranız için bağlı gibi. Öyle bi his uyandırdı yine de günahını almak istemem biraz dikkat edin.
Maaşları alırız ben mesela 5 bin alırım ama 500 kredye kesiliyo otomatik 3 ünü ona gönderirim o kadar çok kredimz var ki onlara yatıtır işte alışverş vs evin ihtiyaçlarını alır ama daha bir kereliğine büyük bir alışveriş yapmayız ve geri kalan alışverişlerin hepsini ben yapıyorum evde eksik bitmiyo ki kredi kartom var onu yatırıyotum VsHesabınız ortak değil mi ? Herkesin parası kendi cebinde mi durur ?
Evin masraflarını nasıl bolusuyorsunuz ?
Iletisim problemivar aranızda , sizde fark ediyorsunuzdur.
Orada dese ki yok diğerine girelim , oraya giderdiniz .Ya da siz nereye gidelim diye ilk başta sormaliydiniz.
Böyle tiplerle ömür geçmez ki.
Kocanız da Allah cezasını versin " dememelisiniz. Ne olursa olsun bu ağzınızdan çıkıyorsa bitmiştir sevgi bana göre.
İyi sabretmişsiniz hala da onun yanında duruyor musunuz ? Siz gibi 5 bin maaş alıyor olsam böyle asalak bir kocam olsa dakika durdurmam yanımda büyük konuşmak olmasındaMaaşları alırız ben mesela 5 bin alırım ama 500 kredye kesiliyo otomatik 3 ünü ona gönderirim o kadar çok kredimz var ki onlara yatıtır işte alışverş vs evin ihtiyaçlarını alır ama daha bir kereliğine büyük bir alışveriş yapmayız ve geri kalan alışverişlerin hepsini ben yapıyorum evde eksik bitmiyo ki kredi kartom var onu yatırıyotum Vs
Ayroca ben onun ne gibi borçları olduğunuda bilmem bu yüzden kaç kere kavga ettik geçmişte neyi nereye veriyorsan yaz dedim yazmadı anlatmadı kaç kez arkadaşlarının ondan para istediğini gördüm
Bu arkadaşları borca batmış iflas etmiş içkici kumarcı insanlar
Yok durmuyorum eşyalarımı alıp çıktım dün akşamİyi sabretmişsiniz hala da onun yanında duruyor musunuz ? Siz gibi 5 bin maaş alıyor olsam böyle asalak bir kocam olsa dakika durdurmam yanımda büyük konuşmak olmasında
Yok durmuyorum eşyalarımı alıp çıktım dün akşam
Arayıp rahatsız edecekler diye çok huzursuzum