Bir tartışma daha

Eşimin bütün borçlarını bilirim üstelik yazar kime verdi kimden alacak kime verecek. Olur da bana birşey olursa Şuna Şuna borcum var der her zaman.
Eşinizin yazmamasi garip bence bilmiyorum iletişim probleminiz var gibi.

Son konunun üzerinden iki gün geçti o günün akşamı eşim benden özür diledi çok düşündüm ben hatalıyım dedi bende herzamanki gibi yumuşadım sanki tekrar olmayacakmış gibi
Bugün beni işten aldı yemek yiyelim dedik ben ısmarlıyım dedim tamam dedi
Ama çok da gönüllü değil yemek için neyse
Pahalı bir dönerci var birde daha uygun bir dönerci var ama uygun olanda temiz ve güvenilir biryer yani
Neyse döner ısmarlıyım dedim, oda baktım pahalı yere gidiyo oraya mı gidelim dedim biraz pahalı değil mi, oda tamam ne cimrisin dedi ve uygun olana gittik
Oraya gittik suratı asıldı ve çalışanlarla içecekleriniz kötü diyerek kavga çıkardı o kadar utandım ki yiyemedim bile çünkü yemek boyunca laf saydı ben nankörmüşüm o bana neler neler almış ben hesap yapıyomuşum...dedimki bak o kadar borcumuz var düşündüysem ikimizi düşündüm kendimizi değil
Ve o an öyle gelişti yani deseki hayır orada yiyelim ben yine giderdim
Ben paragöz biri olsam o kadar kredi çekmezdim kredi kartmı ona vermezdim ve en önemlisi benden habersiz benim üzerime çektiği ihyiyaç kredilerine kıyameti koparırdım...yada düğünde takılan takılar nerde diye sorardım çünlü borçlara gitti dedi ama bilmiyorum nereye gitti
Sonra oradan çıktık ben eve geldim oda nereye gitti bilmiyorum
Ekimde biryere gidecektik 3 günlük bilet almıştık,aradı beni o bileti iptal et dedi bana üç kuruşun hesabı yapan birini ben götürüp gezdirmem dedi kavga ettik ve kapattık
Üç kuruşun hesabını yapan asıl o demek ki
Karşıdakini neyle suçluyorsun en çok ondan yoksunsundur
Keşke ödemeyeydiniz borcunu altınlarım nerede diye kıyamet koparsaydınız üzgünüm ama bu adam sizi enayi sanıyor

Ya kusura bakmayın inanın üzmek için yazmıyorum ama üzerinize çekilen krediler, ortadan kaybolan altınlar elinizden alınan kredi kartları varken birde döner beğenmeyip hır gür çıkarması, tatil iptal etmesi akıl alır gibi değil. Vicdansız bencil adamın teki. Nasıl mutlu olunur ki böyle biriyle? Hep para mı yedireceksiniz anlaşabilmek için?
Ay sorma kadını yiyip bitirmiş dönerin pahalısını yemediği için olay çıkarmış
Malesef karısını sevdiğini düşünmüyorum yarın bir gün paçası sudan çıkınca birini bulup sıkıldım naralarına başlaması çok olası

Yeme içme konusunda kriterleri olan bi adam mı? Mesela ben heryerde yemek yemem,iskender varken örneğin baydönerde döner yemem aslında öyle yerlerde hiç yemem. Para hesabı yapıyorsanız ve adam yeme içme konusunda takıntılıysa hiç dışarda yeme işine bulaşmazdım ben olsaydım. Dışarda yemek yiyeceksemde para hesabı yapılması benimde hoşuma gitmezdi
Yok öyle biri değil biz gidip herhangi bir yerdede yerdikiyi bir terde de yerdik yeri gelirdi gider hamburger yerdik ayaküstü vs

Artık görüşülecek bir şey kalmamış. Engelleyin her yerden. Davada da düğün fotoğraflarınızı kanıt olarak gösterip altınlarınızı alın. Avukat tutun bir tane artık sadece o uğraşsın. Yaşınız kaç?
Evet kalmadı umarım çirkefleşmezler
Yaşım 30
Geziye yalniz gidin, iptal etmeyin
Tek başıma ne yapıcam ki yalnız kalmk istemiyorum
Eşimin bütün borçlarını bilirim üstelik yazar kime verdi kimden alacak kime verecek. Olur da bana birşey olursa Şuna Şuna borcum var der her zaman.
Eşinizin yazmamasi garip bence bilmiyorum iletişim probleminiz var gibi.
Bende bunjn için çok ısrar ettim çok konuştum onun iletişim problemi olduğu için anlatmanı benm çevremdeki herkes böyle ailemdende böyle gördüm eşler borçları beraber ayarlar, demek ki hesabını veremeyeceği borçları vardı
Üç kuruşun hesabını yapan asıl o demek ki
Karşıdakini neyle suçluyorsun en çok ondan yoksunsundur
Keşke ödemeyeydiniz borcunu altınlarım nerede diye kıyamet koparsaydınız üzgünüm ama bu adam sizi enayi sanıyor
Kesinlikle öyle beni aptal yerine koyuyor bide kavga esnasında sen beni aptal mı sanıyosun benim aklım sana bin basar der

Yaşım 30

Bende bunjn için çok ısrar ettim çok konuştum onun iletişim problemi olduğu için anlatmanı benm çevremdeki herkes böyle ailemdende böyle gördüm eşler borçları beraber ayarlar, demek ki hesabını veremeyeceği borçları vardı

Kesinlikle öyle beni aptal yerine koyuyor bide kavga esnasında sen beni aptal mı sanıyosun benim aklım sana bin basar der

Oooo yaşınız da çok genç. Bir an önce ayrıl valla uğraşılacak çile değil bu.
Ben sizde hiç hata görmedim.

Yaşım 30

Evet canım yuva kurmak aile olmak bunu gerektirir çünkü senin paran benim param senin borcun benim borcum diye birşey olamaz.

Oooo yaşınız da çok genç. Bir an önce ayrıl valla uğraşılacak çile değil bu.
Ben sizde hiç hata görmedim.
İllaki benimde hatalarım olmuştur ama bu derece beni ezen yok sayan saygınduymayan biri daha çevremde görmedim hep başkalarına özenir oldum.
Bir kere kötü niyetli düşünmedim ama çok iyi anladım ki anneside o da çok kötü niyetli insanlar

Bence siz birbirinize bişey ısmarlamayın ne yemek ne tatil Alman usülü herkes kendi yediğini içtiğini tatilini ödesin aksi halde bu evlilik kesinlikle yürümez

Bence siz birbirinize bişey ısmarlamayın ne yemek ne tatil Alman usülü herkes kendi yediğini içtiğini tatilini ödesin aksi halde bu evlilik kesinlikle yürümez
Ismarlama işine gelene kadar çok şey var zaten ki buda basit bir mesele bana göre ama işte kavga çıkarmak için fırsat kollayan birine göre büyük mesele

İllaki benimde hatalarım olmuştur ama bu derece beni ezen yok sayan saygınduymayan biri daha çevremde görmedim hep başkalarına özenir oldum.
Bir kere kötü niyetli düşünmedim ama çok iyi anladım ki anneside o da çok kötü niyetli insanlar

Hatayı kendinizde aramayın, psikolojinizi bozmuştur bu adam sizin. O adam 100 birim hata yaparken sizin yaptığınız hataların lafı olmaz. Sizi manipüle etmesine izin vermeyin.
Tehdit mesajları vs varsa gidin uzaklaştırma çıkarın mahkemede eliniz güçlenir.

Yok biz oraları geçtik derken
Geçmiş olsanız bu durumda olmazsınız
Kendinizi kandırmayın

Hatayı kendinizde aramayın, psikolojinizi bozmuştur bu adam sizin. O adam 100 birim hata yaparken sizin yaptığınız hataların lafı olmaz. Sizi manipüle etmesine izin vermeyin.
Tehdit mesajları vs varsa gidin uzaklaştırma çıkarın mahkemede eliniz güçlenir.
Evet bozdu ama ben kendisinin hasta olduğunu düşünyorum artık mesajlar var evet saklıyorum onları
Yok biz oraları geçtik derken
Geçmiş olsanız bu durumda olmazsınız
Kendinizi kandırmayın
Geçtik derken hallettik anlamında demedim yani olumsuz anlamda dedim

Son gelişmeleri yazıyım
Bu sabah mesajlar attı bana yok sen paragözsün nankörsün vs vs hiçbirine cevap vermefim
Biraz birikmişim vardı evde onları almıştım çıkarken bana paraları neden aldın paragöz yazmış
Ben bi mektup yazmıştım eşimin beni üzdüğü konuları madde öadde yazmıştım onu bulmuş cebimde bunu herkese göstercem koz olarak kullanıcam yazmış nerde kullancaksa artık

Sonra cevap vermeyince aradı yeter artık dedim ne istiyosun dedim aynı şeyleri tekrar etti
Ben ınu ailesinden uzaklaştırıyomuşum hami geçen gün eltimin ailesine görünmeye gittikya bende tepki gösterdim ondan bahsediyor
Bende dedimki hem zorla götürdün hem biz program yapmıştık o yüzden sorun ettim dedim anlama sorunun var dedim heralde
Neyse tartıştıktan sonra ben evde olmmıycam akşama kadar gel kıyafetlerini al dedi tamam dedim kapattık

Son gelişmeleri yazıyım
Bu sabah mesajlar attı bana yok sen paragözsün nankörsün vs vs hiçbirine cevap vermefim
Biraz birikmişim vardı evde onları almıştım çıkarken bana paraları neden aldın paragöz yazmış
Ben bi mektup yazmıştım eşimin beni üzdüğü konuları madde öadde yazmıştım onu bulmuş cebimde bunu herkese göstercem koz olarak kullanıcam yazmış nerde kullancaksa artık

Sonra cevap vermeyince aradı yeter artık dedim ne istiyosun dedim aynı şeyleri tekrar etti
Ben ınu ailesinden uzaklaştırıyomuşum hami geçen gün eltimin ailesine görünmeye gittikya bende tepki gösterdim ondan bahsediyor
Bende dedimki hem zorla götürdün hem biz program yapmıştık o yüzden sorun ettim dedim anlama sorunun var dedim heralde
Neyse tartıştıktan sonra ben evde olmmıycam akşama kadar gel kıyafetlerini al dedi tamam dedim kapattık
Sen defol git evden eşyalarını kapıya koyacağım senin diyemedin mi
Ver altınlarımı yoksa mahkemede isteyeceğim diyemedin mi
Neden haklı olduğunuz halde ezilip büzülüyorsunuz o adamın karşısında

O kadar şeye, paragöz olan siz oldunuz görüyor musunuz? Adam kendi rahat rahat harcama yapacak, kimseye hesap vermeyecek, ona para lafı hiçbir şekilde yapılmayacak. Otursun kendi parasını istediği gibi harcarsın o zaman.Siz niye kıyafetlerini alıp gidiyor musunuz orasını anlamadım. Evi terk etmenizi mi istiyor?

Sen defol git evden eşyalarını kapıya koyacağım senin diyemedin mi
Ver altınlarımı yoksa mahkemede isteyeceğim diyemedin mi
Neden haklı olduğunuz halde ezilip büzülüyorsunuz o adamın karşısında
Evet diyemedim malesef çok çirkin insanlar çünkü gelip annemlerin evinde rezalet çıkarabilirdi ve babam kalp hastası onları düşündüğüm için umarsamadım bitsin herşey istiyorum

O kadar şeye, paragöz olan siz oldunuz görüyor musunuz? Adam kendi rahat rahat harcama yapacak, kimseye hesap vermeyecek, ona para lafı hiçbir şekilde yapılmayacak. Otursun kendi parasını istediği gibi harcarsın o zaman.Siz niye kıyafetlerini alıp gidiyor musunuz orasını anlamadım. Evi terk etmenizi mi istiyor?
Evet evden benim gitmemi istiyor ki zaten bende gidip o evde duracak değildim o yüzden ben yokken kıyafetlerini gel al dedi

Evet paragöz olanda kötü olanda ben oldum ama yanlarına kalmaz inş ilahi adalete inanıyorum ben

Evet evden benim gitmemi istiyor ki zaten bende gidip o evde duracak değildim o yüzden ben yokken kıyafetlerini gel al dedi

Evet paragöz olanda kötü olanda ben oldum ama yanlarına kalmaz inş ilahi adalete inanıyorum ben
İlahi adalete inanıyorum. Ama, elinizden geldiği kadar yasal çerçevede hakkınızıda aramalısınız.

Back
X