• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türlü olamayan nişan. BIKTIM!

anlayamadım şuan. bu durumun benim akıl sağlığımla ne gibi ilgisi var ? ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve hep yapıcı olmaya çalıştım
Ailenizin ve sizin bu kadar asagilanmasina rağmen, isteyin diye tutturmaniz, gurursuz davranmanız, akıl sağlığınızdan şüphe ettiriyor
 
Evet ailesi ile evlenmiyorsun ama onlar ailesi herzaman hayatınızda olacaklar zaten nisanliniz anlattığınız kadarı ile çok pasif. Ben erkek olsam sevsem hiçkimseyi dinlemem. Anneniz ne kadar iyi niyetli davranmış ona bir sürü yol göstermiş. Sizinde bir gururunuz var siz ayaklar altına alırsanız başkaları sizi hiç takmaz. Bence yol yakınken ayrılın onlar sizi istemiyor . Evlenseniz bile hep aramızda olacaklar görünen o
 
Tatlım senin aşktan gözlerin kor malesef biz ne destekte evlenir Maksimun 3 yıl içinde boşanmak için yol ararsın nasıl kurtulucam diye fragman o kadar kötü ki gerçek halini düşünmek dahi istemiyorum ... sevgilin şimdi nasılda evlenince 1000 katı kötü halini düşün katlanabilir misin çocuk felan oluncada bir düşün ahh ahh yanacaksin haberin yok .. napalim yaşayarak ogren
 
Olgun erkek olsa kendi gelir istemeye resti çeker lakin yemiyor ..zor çok zor bu kadar küçük düşürme kendini sana saygısı kalmamış hiç
 
Bayanlar. Çok fazla sorunum var belki biraz uzun yazabilirim. kusura bakmayın şimdiden. Bana yardımcı olmanızı ve yapıcı yorumlar duymaya ihtiyacım var.
4 yıldır konustuğum erkek arkadasımdan evlilik teklifi aldım yaklaşık 6 ay önce. Ailesiyle eski komşuyuz ama selam vermişliğimiz bile yoktur birbirimize. Erkek arkadasımın annesiyle ilk tanışmaya gittiğim de beni kapıda bekletti, komşusunda çay içmeye gitmişti. ve geleceğimi biliyordu. Tanışmaya geldiğinde benşmle hiç konusmadı kız kardeşini çağırıp onunla çay içti. Sonra ikinci bi buluşma ayarlandı. Ve bana çok kötü davrandı. Yazmak dahi istemiyorum ölmüş babam hakkında iyiki ölmüş dedi. Daha sonra hiç görüşmedik , evlilikten teklifinden sonra bizim eve tanışmaya geldiler, anneme alttan alttan hakaretler etti ama biz sustuk. Erkek arkadasım bu süreçte hep yanımda oldu bana destek oldu. Ailesine karşı hep beni savundu. Aradan 3 hafta geçti sevgilimin zoruyla tanışmaya çağırdılar ve biz gittiğimizde kapıda bile karşılamadılar. o günden bu güne hala nişan söz ne zaman olacak muhabbeti geçmedi aramızda. tabi bu 6 aylık beklediğimiz süreçte annesi türlü türlü çirkeflikler yaptı. Annesi çocuğun bütün arkadaşlarını arayıp bu iş olmayacak dedi. Bana mesaj attı seni istmeiyorum sen bize göre değilsin dedi. Buna rağmen aradan biraz zaman geçtikten sonra yapıcı olmak adına kadına güzel mesajlar attım bana çok yapıcı davranıp sana pasta alıcam vs vs diyip mesajda çok güzel davrandı evine gittiğimdeki kadın çok başkaydı. Hiç konusmadık yanıma gelmedi, yarım saat içinde çıkıp gidecekken sevgilim biz burdayız nereye gidiyorsun dedi, sanane sen kimsin benden ne istşyorsunuz diyip bağırdı. sonra benim üstüme yürüdü ve ben de ona benimle böyle konusamassınız dedim. sevgilim annesine susması için bağırıp beni orada götürdü. Şimdi gel gelelim nişana. Annem nişan için bekliyor sevgilim bir türlü masaya yumruğunu vurup gidip isticez demiyor. Ailesi de diyormuş ki tamam direk nişan olsun isteme felan olmasın. Annem de ben dul kadın vermiyprum diyip kabul etmiyor haliyle. Bu olaylar yüzünden sevgilimle çok kavga ettik. Ailesini ikna etmesini geçtim, madem ailen istemiyor gel sen iste kızı ben senin destekçin olurum dedi annem. sevgilim onu da kabul etmedi benim ailem benim arkamda gelip istiicez dedi. annemde son bir haftanız kaldı ben yeterınce rezıl oldum millete dedi. Ama çocuk sürekli bahane uyduruyor yok evde kavga çıktı yok suan sıkıntılarımız var vs gibi. ben bu konuları açınca da bana sen sus sen karışma diyor. karışmadığım zaman hiçbirşey yapmıyor. Ailesiyle de konusmuyor bu konuları benim annemi de aramıyor. onun çok üstüne gittim bu iş olsun artık diye çünkü ben de çok bunaldım. Bu süreçte çok büyük tartışmalar yaşadık. Ama hala bi çözüm yolu bulamadık. özetle bu bi hafta içinde ailesi konusmaya anlaşmaya gelmesse annem bu işi sonlandıracak, ama onun ailesi de direk nişan olacak diyor. sevgilim de hala bu bi hafta içinde gelmeleri gerektiğinden ailesine bahsetmiyor. Kavga felan çıkmış evde. bana bahane gibi geliyor. bana bi çözüm bulun sevgilim bu konu da biraz pasif.


yok artık siz bu nisanın olacağına inanıyor musunuz hakkaten. koskoca adam bir istemeye gelemediyse ailesini ikna elemediyse ondan koca olmaz. zaten bu kaynanayla evliliğinde uzun sürmez. yazık etme kendine görünen köy kılavuz istemez. ailenize hakaretvari konuşan insanlarla nasıl hala muhatap oluyorsunuz anlamadim. kestirip atiñ zaten sonu hiç iyi değil bariz
 
Annesi sana böyle davraniyorsa sevgilinin senin gercekten arkanda oldugundan süphe duymalisin.
Katılmıyorum. Böyle bir tanıdığım var. Cocuk zil zurna aşık ama aile istemiyor. Cocuk arada kalmış. Konuya gelince, biraz geri cekin kendinizi. Ayrılmayın, bakalim bu surecte erkek arkadasiniz ne yapacak?
 
annesinin boğazını sıkıp sus artık dedi ve eve günlerce gitmedi. Bu durumda bana hiç kötü söz söyleyeip beni kırmadı. nasıl seviyorken ayrılayım ?
Yaa sen gerçekten böyle şeyler yaşayıp mutlu bir evlilik kuracağını mi hayal ediyorsun?
Evlenince eşin 180 derece değişecek o annesi et tırnaktan ayrılmaz.
Düğünün ertesi günü seni el öpmeye götürecek yine paspas muamelesi göreceksin.
Sonra kv evine estava her şeyine kulp bulacak seni hep eleştirecek.
Duygusal şiddete maruz kalacaksın sürekli.

Sonra çocuğunun olduğunu farz et tabi ki sen istenmeyen bi gelin olduğun için anneliginde hiç begenilmeyecek.
Lohusaligini rezil edecek çocuğunun senden kıskanacak vs. Ooo valla saymakla bitmez.

Bak yeni üyesin arama butonuna esimin ailesi yaz ve 1 2 saat boyunca konuları okumaya çalış.
Eş ailesi yüzünden biten mahvolan evlilikleri görünce de ailesiyle evlenmiyorum diyebilecek misin bakalım??
 
Hayır bir de aşkından olsen bile seni kovmaktan beter eden kadının evine defalarca kez ne diye gidersin?
Hiç mi kendine saygın yok hiç mi gurur yok sende ?
Kadın seni istemiyor yahu yok yapıcı oldum yok bilmem ne ağzımla kuş tutsan ne yazar istemiyor işte gidip durmasana kapısına.

Valla sen benim çocuğum olsan eve kilitler elin kadınının ayağına yollamazdım seni.
Şu kaynana bozuntusuna yaranmayi bi bırak artık.
 
Size evlendikten sonra dinlemeniz için şu türküyü armağan ediyorum "kendim ettim kendim buldum"
Şaka gibisiniz hala evlilik düşündüğünüz için.
 
annesinin boğazını sıkıp sus artık dedi ve eve günlerce gitmedi. Bu durumda bana hiç kötü söz söyleyeip beni kırmadı. nasıl seviyorken ayrılayım ?
Annesinin boğazını sıkan size neler yapacak oturun da düşünün biraz, insan ne ederse kendine eder diye boşa dememişler.
 
Ben suraya takıldım ölmüs babana iyiki ölmüs dedı ve sen ona ıyı msjlar attın neyın yapıcılıgı ya sevgılınde ıyı fılan degıl senı okadar sevseydı ya sana derdıkı benım aılem ıatemıyor senı uzuyorlar bende aılemden vazgecemıyorum bu ıs bıtsın sen arada ezılme uzulme sana laf gelmesın derdı. Yada aılesıne okadar olaya rest cekıp senınle evlenır bıdaha onlarla gorusmezdı oda sındırıyor sana soylenen laflarıkı bunlardan bırını yapmamıs. Benım aılem esıme o yaptıklarını yapsalardı esımı sevmesem bıle asla ezdırmezdım yazık gunah dıye banada kv yapsaydı her lafı sayar bıdahada gormezdım. Bence ayrıl hersey bı kenarada ıyıkı ölmüş baban dıyen bı kadına bor bardak su verecek kadar hızmetım olmazdı
 
Bahane değil kv çirkef
Bu iş olmaz keşke kendinizi bu kadar ezdirmeyeseydiniz
Hakareketleri katlanmayasaydınız
Çok üzüldüm
 
Ah ah, bir iş oluyorsa sevin olmuyorsa daha da sevin diye bir söz vardır bilir misiniz:KK14:

Bu kadar diretmek yerine allahım hayırlısıysa olsun demeyi düşünmediniz mi

Belki gerçekten olmaması gerekiyordur
Aile büyüklerinize danışın o aileyi bi soruşturun
Bunları yapmadan mı evleniceksiniz?

Bu arada evet evliliğe giden süreç insanı gerçekten yıpratıyor.
 
annesinin boğazını sıkıp sus artık dedi ve eve günlerce gitmedi. Bu durumda bana hiç kötü söz söyleyeip beni kırmadı. nasıl seviyorken ayrılayım ?
Ya allahım şaka mı bu. Hadsiz. Nolursa olsun annenin boğazı sıkılır mı ya:sinirli:
Hala benim tarafımı tuttu diyorsunuz
 
Back
X